Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Sabah 8de ameliyata giriyorum bana dua edin olur mu.?
Bilenler bilir bilmeyenler profilimde konu açmışım. Ordan okuyabilirler. Bana dua edin nolur.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Bilenler bilir bilmeyenler profilimde konu açmışım. Ordan okuyabilirler. Bana dua edin nolur.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Canım benim duaalrimiz seninle çok güzel olcak herşey bundan sonra inşallah

Ben bilgi vereyim madem.

21. Gün Progesteron testi yapıldı 0.2 gibi müthiş düşük bir değer çıktı. Yumurtlamamışsın dedi doktor. Geç yumurtlama üzerinde de durmadı. Zaten 28 günde bir adet görmem ben hiç. 30-32 arasında olurum o da şeker ilacı kullandığım sürece böyledir. İlacımı da düzenli kullanıyorum.

Yumurtlamadan nasıl adet görülür dedim, onun onunla ilgisi yok dedi.

Eyvallah dedim çıktım. Zaten mantarım da olunca ilişkiye ara verdim.

Ama nedense içimden bir his sen cumartesi ya da pazar yumurtladın, doktor da ertesi gün test yapınca çıkmadı yumurtlamamışım göründü diyorum.

Döllendi ya da döllenmedi orası ayrı konu.

Neyse adetin 3. Günü tekrar gideceğiz. Yalnız bir hafta önceden belirtileri başlayan sevgili adetimin hiç belirtisi yok.

Belki de gecikecek.

Ameliyat olacak bir arkadaş vardı okurken gördüm, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Bitanemm dualarimiz seninlee bundan sonra hersey daha güzel olacakk.:dua::KK200:

Canım nasilsin ameliyat oldunmu nasıl gectiii?

Sen neden pes ettin Gulasor62?
Of ne bilim yıldım gerçekten her ay bir umut bekleyip sonu hüsran olunca moralmen çöktüm ve pes ettim artık ne zaman gelirse o zaman gelsin gerçekten ovilasyon testi almıştım ilk defa onu bile kullanmadım:KK43: icimden gelmiyor hiç birşey 1 düşük bir de geçen haftalarda kimyasal yaşayınca gönlüm kırıldı artık

Of ne bilim yıldım gerçekten her ay bir umut bekleyip sonu hüsran olunca moralmen çöktüm ve pes ettim artık ne zaman gelirse o zaman gelsin gerçekten ovilasyon testi almıştım ilk defa onu bile kullanmadım:KK43: icimden gelmiyor hiç birşey 1 düşük bir de geçen haftalarda kimyasal yaşayınca gönlüm kırıldı artık
Aaa ne Zaman kimyasal yaşadın Canım?ben de şu an kimyasal yaşıyorum galiba ama kimyasal sonrası gebelik şansı daha fazla öyle düşün

X