Merhaba canım evet hamilesin adetten önce mi değer sonra mi yapıldı belki geç dollenmedirMerhabalar ben bugün hamilelik testi yaptırdım değerim 15,64 çıktı doktor hamilelik belirtisi var dedi ama çok umutlu konuşmadı değerlerim yükselir mi sizce
Merhaba canım evet hamilesin adetten önce mi değer sonra mi yapıldı belki geç dollenmedir
Hmm anladım canım 2 gün arayla kan ver eğer 2 katına yükselir se sağlıklıdır bende şuan aynı dertten yakınıyorum çünkü adetimden 2 gün önce kan verdim 33.80 cıktı adet günü yani geçen cuma 43.53 cıktı değerim 2 katı yükselmemiş ve yarın randevum var adetimden 3 gün geçmiş olcak eğer değerim artmamışsa dış gebelik falan olabilirAdetim 5 gün geçti öyle yaptırdım önce kendim gebelik testi aldım pozitif çıkınca kan vermeye gittim 15,64 çıktı
Ins ikinizin bebisleride gobuslerinizdedir.dua edin meryem suresi okuyun bol bol.Hmm anladım canım 2 gün arayla kan ver eğer 2 katına yükselir se sağlıklıdır bende şuan aynı dertten yakınıyorum çünkü adetimden 2 gün önce kan verdim 33.80 cıktı adet günü yani geçen cuma 43.53 cıktı değerim 2 katı yükselmemiş ve yarın randevum var adetimden 3 gün geçmiş olcak eğer değerim artmamışsa dış gebelik falan olabilir
Çok tessekkür ederim canım allah razı olsunIns ikinizin bebisleride gobuslerinizdedir.dua edin meryem suresi okuyun bol bol.
Merhaba kızlar bu topigi ben açtım ve actigim da banada sana getirdi ama cuma günü kan değerim yukselmedigi için fazla doktor dia gebelik dedi değerime bakıp yarın saat 1 de randevum var kan verip doktorla randevum var lütfen hepinizden rica ediyorum benim için dua edermisiniz inşallah bebeğime birşey olmamıştır inşallah dış gebelik değildir ve yarın mutlu haberlerle buraya gelmek istiyorum hepinizden allah razı olsun şimdiden benim icn dua eden herkese tessekkür ederim şimdi beya sabah belki görceksiniz ama lütfen duanizi eksik etmeyinhepinizi seviyorum.
Hmm anladım canım 2 gün arayla kan ver eğer 2 katına yükselir se sağlıklıdır bende şuan aynı dertten yakınıyorum çünkü adetimden 2 gün önce kan verdim 33.80 cıktı adet günü yani geçen cuma 43.53 cıktı değerim 2 katı yükselmemiş ve yarın randevum var adetimden 3 gün geçmiş olcak eğer değerim artmamışsa dış gebelik falan olabilir
Amin inşallahhh :)@kimyaci87 S Shezofren88
Hoşgeldiniz kızlar ekledim sizi allah yardimciniz olsun inşallah en kısa zaman da hamile kalırsınız
İnşallah canım değerlerin artar hayirlisiyla sağlıkla bebeğini buyutursun insallahMerhaba kızlar bu topigi ben açtım ve actigim da banada sana getirdi ama cuma günü kan değerim yukselmedigi için fazla doktor dia gebelik dedi değerime bakıp yarın saat 1 de randevum var kan verip doktorla randevum var lütfen hepinizden rica ediyorum benim için dua edermisiniz inşallah bebeğime birşey olmamıştır inşallah dış gebelik değildir ve yarın mutlu haberlerle buraya gelmek istiyorum hepinizden allah razı olsun şimdiden benim icn dua eden herkese tessekkür ederim şimdi beya sabah belki görceksiniz ama lütfen duanizi eksik etmeyinhepinizi seviyorum.
Üzüldüm canım Allahım sabır versinOlmadı kızlar sabah uyandım doktora giderken kanamam başladı adet gibi ultrasonda baktı goremedi kan verdim yarın tekrar gidicem kana bakıp konuşuruz dedi doktor
Evet hiç anlamıyorum ya kimyasal gebelik gibi geldi banaÜzüldüm canım Allahım sabır versin
Olmadı kızlar sabah uyandım doktora giderken kanamam başladı adet gibi ultrasonda baktı goremedi kan verdim yarın tekrar gidicem kana bakıp konuşuruz dedi doktor
Çok tessekkür ederim canım benim evet bende şuan aklımdan kimyasal gebelik geçiyor normal bildiğin adet görüyorum şuan hormon testleri falan varmış bi onları yatırcam ya neden durmadan böyle yaşıyorum öğrenim birşey eksiklik olabilir yani aralikdada kese oluşmuştu bebek icnde gelismemisti düştü oda buda böyle oldu test yaptırım en iyisiGeçmiş olsun cnm çok üzüldüm senin adınaanlattığın sanki kimyasal gebeliğe benziyor, bebişin sağlıklı olmadığı için tutunamamis sana. Ama üzülme kimyasaldan sonra gebe kalma oranı daha çok artıyor. Bendede olduğu gibi. Bol bol dua et gelecek aya umutlu bak, Rabbim tez zamanda sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllah
Bilmiyorum canım valla bir sorun vardı düzelicek dediler ama hala duzelmediYa bu hamilelik takvimleri birdaha gorunmeyecek mi? Boule cok zor oluyor yazan.kişi hamilemi degilmi bilmeden sorup duruyoruz süreklibilen varmi neden.hala.gorunmuyor?
Evet cnm Prima bebek club olan bölümde gozukmiyecek diye açıklama yapmışlardı. Burası mesela mavi ama pembe olan yerlerde gözüküyor ve orda daha fazla reklam oluyor, maddi yönden yaptılar diye düşünüyorumYa bu hamilelik takvimleri birdaha gorunmeyecek mi? Boule cok zor oluyor yazan.kişi hamilemi degilmi bilmeden sorup duruyoruz süreklibilen varmi neden.hala.gorunmuyor?
Çok tessekkür ederim canım benim evet bende şuan aklımdan kimyasal gebelik geçiyor normal bildiğin adet görüyorum şuan hormon testleri falan varmış bi onları yatırcam ya neden durmadan böyle yaşıyorum öğrenim birşey eksiklik olabilir yani aralikdada kese oluşmuştu bebek icnde gelismemisti düştü oda buda böyle oldu test yaptırım en iyisi
Evet yarın sorayim bi hayırlısı neyse o olsun gerçekten kötü bir durumRica ederim gulumeğer tekrarliyorsa arastirman en doğrusu cnm, bildiğim kadarila adetin üçüncü günü yapılıyormuş o hormon testleri. Bı doktoruna danisirsin yarın, o ne diyecek sana