Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Bende kullanicaktim bu ay klomen yarın igneyi vurulucaktim buyumusse ama baska bi doktora gittim rahim filmi cekildi doktor bu ay klomeni kullanma dedi o yüzden kaldı. İnşallah buyumustur canım

Kizlar ben yasmin ilacini birakali 1.5 ay oldu. Ilaci biraktiktan sonra normal adetimi gordum duzenli bir sekilde. Bu ay 4 unde olmam gerekiyodu hala olmadim. Testte yaptirmadim. Ilaca bagliyorum. Ilaci biraktiktan sonra sanrm duzensizlikler oluyomus. Fikri olan var mi...Bu arada bebis dusunuyoruz.korunmuyoruz.

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım bilmiyorum maalesef :)

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım bilmiyorum maalesef ama geciktiyse kesin test yapardım :)

Genelde bir hafta gectikten sonra test yapin diolar ondan yapmadim yarin yapmayi düşünüyorum. Hayirlsi olsun insallah herkese nasip etsin Rabbim

Merhaba kızlar bu topigi ben açtım ve actigim da banada sana getirdi ama cuma günü kan değerim yukselmedigi için fazla doktor dia gebelik dedi değerime bakıp yarın saat 1 de randevum var kan verip doktorla randevum var lütfen hepinizden rica ediyorum benim için dua edermisiniz inşallah bebeğime birşey olmamıştır inşallah dış gebelik değildir ve yarın mutlu haberlerle buraya gelmek istiyorum hepinizden allah razı olsun şimdiden benim icn dua eden herkese tessekkür ederim şimdi beya sabah belki görceksiniz ama lütfen duanizi eksik etmeyin hepinizi seviyorum.

Merhabalar ben bugün hamilelik testi yaptırdım değerim 15,64 çıktı doktor hamilelik belirtisi var dedi ama çok umutlu konuşmadı değerlerim yükselir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…