- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 28
Amin canım insaALLAHİnşallah hamilesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım insaALLAHİnşallah hamilesindir
Öyle yapcam yarın ilk idrarla ovulasyonu yapcam ogreneyim diye olur insaALLAHBu dr lar insani deli edr cnm ya. Senn baya gecmis benim bat bugun yada yarn olurum belli degil 28-29 arasi cnm. İdrr tedti nye yapmadn ovulsyon testi yapsana orda hepsi kipkirmizisiysa cnm tebrkler hamilesin ovu testyle kac kisi hamile oldgnu ogrendi cnm
Canm sen neden bekledin test yapmadn keske direk ozele gidip kan vercm desydn gebelk icin dr gorunmedn verrdn snra sonc aldktn snra dr gorunurdun cnm ya ben ole yapyrm 25 tl, veryrdm cnm yaÖyle yapcam yarın ilk idrarla ovulasyonu yapcam ogreneyim diye olur insaALLAH
Tarlusali bitirdinmii canısıı bende hala adet olmadimm yaa 5nisan aksami son tarlusalida ictimm ve hala gelen giden yokCnm merak ettiğin ve sordupn için çok teşekkür ederim ya. Beni çok sevindirdin btnem.
Aşkm adet olmam greken gün kahverengi lekelendim ertesi gün doktora gittim. Kanda negatf çıktı. Ama adetm sökülmedi cnm. Bnde tarlusal aldım.. Bugün son günüm işte. Adet olcam snrada rahim filmi çektircem cnm
Canım keşke burda öyle bir imkanım olsa cizrede yaşıyoruz lanet bir yer burasi o doktor benim asker eşi oldugumu bildiği için tahlil yaptirtmadi bana burda da özel yok operasyon sırasında patlatmislar orayı devlet hastanesi desen çok uzak kaldı yani öyle anlicagin dışarıda çıkamıyorum gebelik testi almak için kaldı oyleCanm sen neden bekledin test yapmadn keske direk ozele gidip kan vercm desydn gebelk icin dr gorunmedn verrdn snra sonc aldktn snra dr gorunurdun cnm ya ben ole yapyrm 25 tl, veryrdm cnm ya
Hadi ya cnm ta nerde yasyrsun sen ya esin tayinini aldıramyr mu cock oldgnda daha teklhlikli orda olman cnm senn ya dr tekrr git cnm kasklarm cok agryr de durmyrm de hamileliktn suphelndgmden ilac icemyrm de numra yap cnm sana baksnlr kanda yaparlarCanım keşke burda öyle bir imkanım olsa cizrede yaşıyoruz lanet bir yer burasi o doktor benim asker eşi oldugumu bildiği için tahlil yaptirtmadi bana burda da özel yok operasyon sırasında patlatmislar orayı devlet hastanesi desen çok uzak kaldı yani öyle anlicagin dışarıda çıkamıyorum gebelik testi almak için kaldı oyle
Aşkısı son bir tarlusalım kaldı bu akşam son içişim olacak.Tarlusali bitirdinmii canısıı bende hala adet olmadimm yaa 5nisan aksami son tarlusalida ictimm ve hala gelen giden yok
Ilk defa böyle bisey yasadim neden adet olmadimm cok şaşkinmm
Cnm adetim 2 gün gectiginde kan testi yaptim negatifti 11. Günü doktora gittim ulturasyondan baktı kan testi yaptı gebelik yok dedi ve tarlusal yazdı Bugün 19. Günüm ve ilacimda 5 nisanda bitti halaa adet olmadim tatlimmm senin kaç gün gecikmistiAşkısı son bir tarlusalım kaldı bu akşam son içişim olacak.
Aşkısı gebeliğe baktrdn mı
Aşkım bnm tam adet günümde lekelenmem oldu ben de yerleşme kanaması sandım. Çok sevindim. Ertesi gün sabah gittim.. Kanda negatf çıktı. Ama adetm sökülmedi cnm. Bigün sonra tarlusal aldım.Cnm adetim 2 gün gectiginde kan testi yaptim negatifti 11. Günü doktora gittim ulturasyondan baktı kan testi yaptı gebelik yok dedi ve tarlusal yazdı Bugün 19. Günüm ve ilacimda 5 nisanda bitti halaa adet olmadim tatlimmm senin kaç gün gecikmisti
Tayinimizi 3 sene sonra 5 yıl doğu görevi var pazartesiye kan testi yaparım yada yarın acile gidebilirsem orda da yaparım acil de yaptığımda yine sonuçlar geç çıkar miHadi ya cnm ta nerde yasyrsun sen ya esin tayinini aldıramyr mu cock oldgnda daha teklhlikli orda olman cnm senn ya dr tekrr git cnm kasklarm cok agryr de durmyrm de hamileliktn suphelndgmden ilac icemyrm de numra yap cnm sana baksnlr kanda yaparlar
canım sakın moralini bozma ne olur her işte bir hayır vardır bol bol duanı et Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah artar değerin dualarım seninleKızlar çok moralim bozuk bugün gittim yine kan verdim değer iki katına çıkmış mi diye 33 .80 di geçen şimdi bügun tam adet günümde ve 2 gün geçmiş diye yine aynı saate kan verdim 43.54 çıkmış fazla yukselemmis çok mutsuzum şuan
Inşallah canım bozmamaya çalışyorum ama elimde değil aralıkta zaten duusk yaptım korkuyordum şimdi sırf ondan gittim değerim yukselmismi ne oldu diye ama 2 katına çıkmamış fazla pazartesi doktora görüncem tekrar kan verip inşallah kötü birşey olmaz lütfen dua edincanım sakın moralini bozma ne olur her işte bir hayır vardır bol bol duanı et Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah artar değerin dualarım seninle
Yok acilde 1 saate ckyr cnm sen benim dedgm yap agrm cok var de durmyrm de obur turlu oyaldkcs oyalyrlar seni yaTayinimizi 3 sene sonra 5 yıl doğu görevi var pazartesiye kan testi yaparım yada yarın acile gidebilirsem orda da yaparım acil de yaptığımda yine sonuçlar geç çıkar mi
Tamam o zaman yarın acile giderim senin dediğin gibi ağrım çok duramıyorm derim yaparlar heraldeYok acilde 1 saate ckyr cnm sen benim dedgm yap agrm cok var de durmyrm de obur turlu oyaldkcs oyalyrlar seni ya
Yap yap cnm ben ole yoksa baksana dr taktgi yok yani 5 gun baya geckms ya agrdn durmyrm ilacta alamyrm de baya kıvran o zmn test yaprlar ins iyi sonv alrsn cnmTamam o zaman yarın acile giderim senin dediğin gibi ağrım çok duramıyorm derim yaparlar heralde
Amin canımYap yap cnm ben ole yoksa baksana dr taktgi yok yani 5 gun baya geckms ya agrdn durmyrm ilacta alamyrm de baya kıvran o zmn test yaprlar ins iyi sonv alrsn cnm
Ya cnmm benimde hastaneye gitmeden 2 gün önce çook açik kahverengi bi lekelenme oldu 2 defa ama çook az bisey di bende yerlesme zannettim ama doktor test yapinca negatif cıktıAşkım bnm tam adet günümde lekelenmem oldu ben de yerleşme kanaması sandım. Çok sevindim. Ertesi gün sabah gittim.. Kanda negatf çıktı. Ama adetm sökülmedi cnm. Bigün sonra tarlusal aldım.