Amin canisi çok tessekkür ederim benimle beraber bu topikde olduğunuz için sohbet ettiğiniz için dinlediğiniz icn çok sağolun kafam dağıldı bu ay ve kendi actigim sayfadan başka yerde sohbet etmedim sans getirsin istedim bu ay biraz olumsuz olsada eşimden dolayı beklemedigim bir halde mucize gibi geldi bebegim 11 gün sonra evlilik yildonumumuz en güzel hediye oldu bizeAyy kuzummm coook sevindimmm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn
Aynen tatlimmmm insallh senin topigin ve bebişin bizlere uğurlu gelirrAmin canisi çok tessekkür ederim benimle beraber bu topikde olduğunuz için sohbet ettiğiniz için dinlediğiniz icn çok sağolun kafam dağıldı bu ay ve kendi actigim sayfadan başka yerde sohbet etmedim sans getirsin istedim bu ay biraz olumsuz olsada eşimden dolayı beklemedigim bir halde mucize gibi geldi bebegim 11 gün sonra evlilik yildonumumuz en güzel hediye oldu bizeallah herkesin gönlüne göre versin inşallah bebegim bu sefer annesine sımsıkı bağlanır bu topikde olcam hep sizinde hamile olacağınız günü sizinle bekliycem iyiki varsınız kızlar burda en güzeli birbirimize destek vermek oldu gerçekten
Amin canım inşallah ve birde bu ay neyi anladım biliyor musun gerçekten düşünmeyince kafaya takmayınca oluyor bak her gün ilişkiye girmek falan hiç birşey önemli değilmiş bak 2 kez ilişki oldu addetten 4 gün sonra ve yumurta gününden 1 gün önce olmuştu ve eşimin rahatsız olduğunu duyunca ilişki yasak deyince doktor gerisi gelmedi ve bu ay hamile kalmicami düşündüğüm için hiç takip etmedim o yüzden stres yapmadım ve güzel bir bekleyiş oldu sizde gerçekten kafaya takmak önemli günleri degerledirin ama kocaniza bugün o gün diyerek değil istekle yaklaşın sadece bebek için değil inan en güzel süprizler sonra gelir allah hepimizin kucağını boş bırakmasınAynen tatlimmmm insallh senin topigin ve bebişin bizlere uğurlu gelirr
Aminnn insallh cnm. Ama kafaya takmamak elde degilkii bazen herseyi unutmak istiyorm ama olmuyokiiAmin canım inşallah ve birde bu ay neyi anladım biliyor musun gerçekten düşünmeyince kafaya takmayınca oluyor bak her gün ilişkiye girmek falan hiç birşey önemli değilmiş bak 2 kez ilişki oldu addetten 4 gün sonra ve yumurta gününden 1 gün önce olmuştu ve eşimin rahatsız olduğunu duyunca ilişki yasak deyince doktor gerisi gelmedi ve bu ay hamile kalmicami düşündüğüm için hiç takip etmedim o yüzden stres yapmadım ve güzel bir bekleyiş oldu sizde gerçekten kafaya takmak önemli günleri degerledirin ama kocaniza bugün o gün diyerek değil istekle yaklaşın sadece bebek için değil inan en güzel süprizler sonra gelir allah hepimizin kucağını boş bırakmasın
Evet haklisin canım kafanı dağıtmak için birşeyler le ugras kitap oku oyalan yaniAminnn insallh cnm. Ama kafaya takmamak elde degilkii bazen herseyi unutmak istiyorm ama olmuyokii
Öyle yapmaya calisacm artik cnmEvet haklisin canım kafanı dağıtmak için birşeyler le ugras kitap oku oyalan yani
Hadi ya neden acaba ya merak ettim hapı kullanıyor musun bıraktın mi yoksa hamilelik olabilir diyeÖyle yapmaya calisacm artik cnm
Ya bide ben hala regl olmadimm
Ilaci kullandim bugün bitti cnmm çook endişeliyimm ilk defa böyle bir gecikme yaşadımHadi ya neden acaba ya merak ettim hapı kullanıyor musun bıraktın mi yoksa hamilelik olabilir diye
Doktor neden test falan yaptırmadi acaba yada gecikmeyle ilgili birşey demedi mi ilk defa böyle oluyor sonuç daIlaci kullandim bugün bitti cnmm çook endişeliyimm ilk defa böyle bir gecikme yaşadım
Doktor kan testi yapmisti kuzum negatif cikti gecikmeyle ilgilide bisey demedi belki tarihini yanlis hatirliyorsndr dedi söktürcü yazdiDoktor neden test falan yaptırmadi acaba yada gecikmeyle ilgili birşey demedi mi ilk defa böyle oluyor sonuç da
Anladım canım o zaman birşey yoktur sen regli olmayicna 5 gün geçmişti ben dedim geç dolenme falan olabilir ama çok geçti üstünden stres veya başka birseyden kaynaklı olabilir gerçekten 10 gün gecikme de belirti de olabilirdi çünküDoktor kan testi yapmisti kuzum negatif cikti gecikmeyle ilgilide bisey demedi belki tarihini yanlis hatirliyorsndr dedi söktürcü yazdi
Insallh bisey yoktur kuzum bu ilaci kullandktan sonra hamile oldugunu ögrenenler var bende biraz tedirgin oldumAnladım canım o zaman birşey yoktur sen regli olmayicna 5 gün geçmişti ben dedim geç dolenme falan olabilir ama çok geçti üstünden stres veya başka birseyden kaynaklı olabilir gerçekten 10 gün gecikme de belirti de olabilirdi çünkü
Tebrik ederim cnm.Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlarrr kan testi yaptın vee hamileyim
Tessekkür ederim canım inşallahTebrik ederim cnm.Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Anladım canım inşallah öyle birşeyle karşı karsiya gelmezsin yaInsallh bisey yoktur kuzum bu ilaci kullandktan sonra hamile oldugunu ögrenenler var bende biraz tedirgin oldum
Okadar gecikmezdi ilk gün olmazdım ikinci gün sabaha olurdum genelde 3 4 gün öncede sancim olurdu bu defa olmadı bakalım yarın kan vericemNeden korkuyorsun canım yap kafan da ki soru işaretleri kalkar en azından normal de günün gecikir mi yoksa ilk defa gecikti
Hayırlısı olsun canım hakkin da inşallah güzel haberler verirsin bizeOkadar gecikmezdi ilk gün olmazdım ikinci gün sabaha olurdum genelde 3 4 gün öncede sancim olurdu bu defa olmadı bakalım yarın kan vericem
InşaALLAH canımHayırlısı olsun canım hakkin da inşallah güzel haberler verirsin bize
Düşün düşün düşün moduTopikde herkes sus pus ne oldu kızlar nedelerdesiniz???