- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Bencede.katiliyorum.Tatlim sıkma canını idrar testinde hemen cıkmazz birkaçgün sonra tekrar yaparsin kırmızıları görmedikce hala umut var demektirr sadece allaha dua et ve hayırlısını iste kuzumm
Merhaba canım. Benim de bir düşüğüm olmuştu 27 kasımda. İki ay ara verdim. Martta klomen kullandım tutmadı. Bu ay yine başladık klomene. Daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün 8. Günüm. İnşallah nisan ayı bize müjdelere vesile olur.Kizlar benimde bat 8 nisan. 1 buçuk yillik evliyim bir düşügum oldu malesef. Biraz dinlendikten sonra yine denedik ama olmadı, artık klomene başladım bu ay ilk klomen denememiz. Hayırlısı artık klomen kullanan varmı bu ay
Hayırlı olsun canımm darısı bizeKizlarrr kan testi yaptın vee hamileyim
Inşallah canım tessekur ederimmHayırlı olsun canımm darısı bize
Canım yaptım cıktı erkenden bebeğimi öğrendim artıkGulasor62 canısı ne yaptın kan verdinmii??
Tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin...Kizlarrr kan testi yaptın vee hamileyim
Sağol canım çok tessekkür ederimTebrik ederim canim allah tamamina erdirsin...
Sağol canım çok tessekkür ederim
Tessekkür ederim canımtebrik ederim Allah tamamina erdirsin
Ben okudugum kadariyla eger yumurta catlamis oluyo sanirim.kizlar bir sorum var tecrübeli abla ve kardeşlerime:) yumurtlamadan sonraki 5. gün bugun yogun krem gibi bi akinti var bembeyaz ama kirik beyaz tam krem rengi yani . Gene iltihap mi var yoksa bu ay hic agrim da yok
Git gide yukselir sanirim canim o daha regl gunune varKızlar sizce iyi mi ilk kan testi sonucum 33. 80 normalde daha cuma günü regli günüm birde cuma günü yapcam bakalım kaç çıkıcak:)
Evet canım insalah sağlıklı olsun başka birşey istemiyorumGit gide yukselir sanirim canim o daha regl gunune var
aminEvet canım insalah sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum
Ben okudugum kadariyla eger yumurta catlamis oluyo sanirim.
Canım bilmiyorm valla adet günüm geçti ve hala olmadım dün çok baş dönmem ve mide bulan tim oldu fakat bilmiyorm korkuyorm test yapıp tek çizgi gormektenMinnakbebis canım sen de var mı birşey
Neden korkuyorsun canım yap kafan da ki soru işaretleri kalkar en azından normal de günün gecikir mi yoksa ilk defa geciktiCanım bilmiyorm valla adet günüm geçti ve hala olmadım dün çok baş dönmem ve mide bulan tim oldu fakat bilmiyorm korkuyorm test yapıp tek çizgi gormekten
Ayy kuzummm coook sevindimmm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnCanım yaptım cıktı erkenden bebeğimi öğrendim artıkçok mutluyum ya şuan