- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
AYNENNN BALIMM NEYSE YARIN KONUSALIM TAMMI CNMMSen de ufacık evlenenlerdenain benim gibi :) ben de 21 yaşmdaym :)
He cano sıkıntı bnde. Milletin kocası yanaktan öper millet ikiz doğurur. Bende doktor doktor geziyomCanım neden bu kadar bekledin doktora gittin mi neden olmadığını araştırdınız mi
Tamam canısı Rabbime emanetsin :)AYNENNN BALIMM NEYSE YARIN KONUSALIM TAMMI CNMM
INSALLH ÖYLEDİRR GÖZÜME UYKU GİRMİYOO YAAAAAAAAInsallah kotu birşey çıkmaz hamilelikdendir umarım gecikme:)
Hahahaha ya komedisin ya hadi inşallah bir an önce hamile kalırsın sorun ne özel değilseHe cano sıkıntı bnde. Milletin kocası yanaktan öper millet ikiz doğurur. Bende doktor doktor geziyom
Iyi uykular canım iyi düşün iyi olsun birtanem öptümINSALLH ÖYLEDİRR GÖZÜME UYKU GİRMİYOO YAAAAAAAA
Anam ne özeli özellil mi kaldı artık nerde kadın doğumcu görsem uzanıveriom bi bak diyeHahahaha ya komedisin ya hadi inşallah bir an önce hamile kalırsın sorun ne özel değilse
NEYSEEE KUZULAR UYUMAYA CALISACAMM ARTIK SİZİ ÇOOK ÖPÜYORUMMM CCOOOOOK TA SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZZZ İYİ GECELERRRR BYY.
Sende iyi ki varsın canisiNEYSEEE KUZULAR UYUMAYA CALISACAMM ARTIK SİZİ ÇOOK ÖPÜYORUMMM CCOOOOOK TA SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZZZ İYİ GECELERRRR BYY.
Ilk defa duyuyorum canım valla allah şifa versinAnam ne özeli özellil mi kaldı artık nerde kadın doğumcu görsem uzanıveriom bi bak diyeartık utanmamı kaldı sorum polikistik over :) lanet olasıca
Amin gülüm. Senin sıkıntı neIlk defa duyuyorum canım valla allah şifa versin
Bende bir sorun yok şükür yumurta tembeliyinden başka:)Amin gülüm. Senin sıkıntı ne
Aman canısı aman olmasn Rabbim bana müjdeyi vermeti nasip etsn inşallahBende bir sorun yok şükür yumurta tembeliyinden başka:)
Hos buldum hos buldumHoşgeldin tatlimmm
Benimde bazi aylarda boyle olabiliyor.hatta bu ay hemen adet bitiminde bolca oldu bide takvimin yumurtlama gunu diye verdigi gunde olduEvet canım ayda 2 kez yumurta catlaya biliyor umarım degerlendirdin:)
Ne güzel işte şanslısınız hamilelik daha yüksek olur sizde :) ben bu ay hiç anlamadim çatladı mi çatlaması miBenimde bazi aylarda boyle olabiliyor.hatta bu ay hemen adet bitiminde bolca oldu bide takvimin yumurtlama gunu diye verdigi gunde oldu
Ins ya.nasip artik hersey kader kismet.olanin onune hicbirsey gecemiyor.bekliycez artik.Ne güzel işte şanslısınız hamilelik daha yüksek olur sizde :) ben bu ay hiç anlamadim çatladı mi çatlaması mi