- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Tabiki de canım öyle bekliycezI
Ins ya.nasip artik hersey kader kismet.olanin onune hicbirsey gecemiyor.bekliycez artik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki de canım öyle bekliycezI
Ins ya.nasip artik hersey kader kismet.olanin onune hicbirsey gecemiyor.bekliycez artik.
Kuzum sabah gittim hastaneye ulturasyondan baktı bisey yoktu kan verdim yine negatif söktürücü yazdıIrmakNarin canım gittin mi geldin mi ne oldu
Kuzum sabah gittim hastaneye ulturasyondan baktı bisey yoktu kan verdim yine negatif söktürücü yazdıIrmakNarin canım gittin mi geldin mi ne oldu
Oooo hamişimiz varrr.... tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yaptım canım yaptım, dün yaptırdım 95 çıktı değerim. Yarın tekrarlicam insAllah iki kat artmistir
Hadi ya ((( çıkmadı mı birşey neden gecikme olmuş peki bu konuda birşey demedi miKuzum sabah gittim hastaneye ulturasyondan baktı bisey yoktu kan verdim yine negatif söktürücü yazdı
Belki adet gününü tam bilmiyorsundur dedi ve bir sorun yok dediHadi ya ((( çıkmadı mı birşey neden gecikme olmuş peki bu konuda birşey demedi mi
Oooo hamişimiz varrr.... tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gözün aydın cnm rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin insllh.Evet canım çok şükür, bugün tekrarladim kan tahlili 245,37 cikti
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin insAlllahhh
Gözün aydın cnm rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin insllh.Evet canım çok şükür, bugün tekrarladim kan tahlili 245,37 cikti
Rabbim tamamina erdirsin ins.Evet canım çok şükür, bugün tekrarladim kan tahlili 245,37 cikti
Bir sorun olmamasida bisey bizim bebisler biraz nazli sanirim ya.Belki adet gününü tam bilmiyorsundur dedi ve bir sorun yok dedi
Aynenn cnmmBir sorun olmamasida bisey bizim bebisler biraz nazli sanirim ya.
Geçmiş olsun cnm. Peki doktorun ne dedi? Adet döngunun bu kadar uzun sürmesi normal degil. Spermler bildiğim kadarıyla 3ayda bir yada 60gunde bir yeniliyormus kendini. Yani eşinin kullandığı ilaç daha yeni yeni etki gosteriyodur. Keçi boynuzu özü da çok iyi geliyor hergun iki tatlı kaşığı yerdir sabah aksam. Rabbim tez zamanda nasip etsin insAllah ve moralini yüksek tut her ne kadar zor olsadahanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..Dualarınıza benide ekleyin hanımlar
Gözün aydın cnm rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin insllh.
Rabbim tamamina erdirsin ins.
Test yap canım varsa çıkar silik çizgi olsada az kaldı sonuç da reglineKizlar benim daha oncede dedigim gbi kasıklarimda sızlama var. Bugun misafit geldi acil bende camasirlari sepete attm hemen kapanmadi bastirdim bi an guc verdim birden gobegimin bayagi altinda tık etti bisey koptu sanki o saatten beri baya bi kasik agrim var topuğuma kadar ağri yapiyor bir problem mi var sizce yaa
Anladım canım belirtileri anlatınca vardır diye düşündümDaha 6 gun var ya o yuzden yapmiyorum moralim bozulmasin diye
Benimde beklenen gunum 5 nisan gerci son aylarda duzensizlesti ama gecen ay 5 inde oldugum icin oyle hesapliyorum bende.Daha 6 gun var ya o yuzden yapmiyorum moralim bozulmasin diye