Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Belirti varmi canim sende
Belirti aramaya kalkinca hersey belirtiymis gibi geliyo aslindane biliyim oyle dokunamayacak kadar gogus agrisi,kasikta boyle acayip batmalar falansa kastettigin belirtiler bunlar yok bende malesef.ara ara mide bulantisi belirgin bi sekilde oluyo normalde adete yakin tatli isterya insanin cani benim tuzlu istiyor su anda surekli.

AlIpInar 28 nisan

doktroum adetin 2.gün gel dedi ama henüz adet gerçekleşmedi bekliyorum eşimde kullandı amin inşaallah

İlacı enfeksiyon içinmi verdi? Ben pek anliyamadim şuan durumunu cnm. Sorun nerede?
ben en başta başka bir doktora gittim adetim geçmişti hormon testi felan yaptılar prolaktin yüksek çıktı 2 haplık dostınex verdi biraz düştü buarada eşim sperm testi verdi sperm sayısı çok varikosel yok denecek kadar az dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık son aydayız daha sonra ben doktorumdan memnun kalmadığım için avcılar hospitale gittim doktor muayene etti ben adet olmamıştım söktürücü verdi adetin 8.günü gel rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi ama tüplerde açık çıktı temiz dedi 5 haplık tarivid verdi neden verdi bilmiyorum inşaalh hamile gelirsin dedi henüz adet olmadım testte yapmadım sizlere danışmak istedim..

belirti olaraka sadece gögüslerim şişti ve az iki damla kadar birer gün arayla pembe leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…