Iyi canım sen nasılsın?? Ilaclarini ictin mi ?Gulasor62 Nbr kuzumm??
Belirti varmi canim sendeBenimde beklenen gunum 5 nisan gerci son aylarda duzensizlesti ama gecen ay 5 inde oldugum icin oyle hesapliyorum bende.
Belirti aramaya kalkinca hersey belirtiymis gibi geliyo aslindaBelirti varmi canim sende
Ictimm canimm sabah aksam iciliyo aksam bir tane ictim bakalim artikk nezamn etkisini göztereckIyi canım sen nasılsın?? Ilaclarini ictin mi ?
Umudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
IrmakNarin 14 mart
@Yagmureylul 15 mart
@MutluPrenses1304 26 mart
@Tekirdagli4259 31 mart
@Nesene 1 Nisan
gulii7 1 Nisan
@sehnez 1 Nisan
@just__married 1 Nisan
@Love you91 2 Nisan
@melis eda 2 Nisan
@sibell09 2 Nisan
@gzmdncr33 2 Nisan
@Minnakbebis 3 Nisan
@GorTuu 4 Nisan
SEM2706 5 Nisan
S sedalimelek 5 Nisan
@nme1005 5 Nisan
G Gonulcelen_87 5 Nisan
@twins scorpion 6 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@Angel1905 12 Nisan
@asya_32 12 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
@Dykdyk 13 Nisan
@fundiiiii 14 Nisan
@maviucurtma33 15 Nisan
@zehzeh2 18 Nisan
@Yesim2901 21 Nisan
@SS2007 22 Nisan
Geçmiş olsun cnm. Peki doktorun ne dedi? Adet döngunun bu kadar uzun sürmesi normal degil. Spermler bildiğim kadarıyla 3ayda bir yada 60gunde bir yeniliyormus kendini. Yani eşinin kullandığı ilaç daha yeni yeni etki gosteriyodur. Keçi boynuzu özü da çok iyi geliyor hergun iki tatlı kaşığı yerdir sabah aksam. Rabbim tez zamanda nasip etsin insAllah ve moralini yüksek tut her ne kadar zor olsada
Çok sağolun cnm, insAllah. Tez zamanda size nasip etsin insAllah
doktroum adetin 2.gün gel dedi ama henüz adet gerçekleşmedi bekliyorum eşimde kullandı amin inşaallah
çok şükür temiz çıktııRahim filmi cektirdiniz onun sonucunu öğrendimı cnm?
çok şükür temiz çıktıı
ben en başta başka bir doktora gittim adetim geçmişti hormon testi felan yaptılar prolaktin yüksek çıktı 2 haplık dostınex verdi biraz düştü buarada eşim sperm testi verdi sperm sayısı çok varikosel yok denecek kadar az dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık son aydayız daha sonra ben doktorumdan memnun kalmadığım için avcılar hospitale gittim doktor muayene etti ben adet olmamıştım söktürücü verdi adetin 8.günü gel rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi ama tüplerde açık çıktı temiz dedi 5 haplık tarivid verdi neden verdi bilmiyorum inşaalh hamile gelirsin dedi henüz adet olmadım testte yapmadım sizlere danışmak istedim..İlacı enfeksiyon içinmi verdi? Ben pek anliyamadim şuan durumunu cnm. Sorun nerede?
belirti olaraka sadece gögüslerim şişti ve az iki damla kadar birer gün arayla pembe leke geldiben en başta başka bir doktora gittim adetim geçmişti hormon testi felan yaptılar prolaktin yüksek çıktı 2 haplık dostınex verdi biraz düştü buarada eşim sperm testi verdi sperm sayısı çok varikosel yok denecek kadar az dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık son aydayız daha sonra ben doktorumdan memnun kalmadığım için avcılar hospitale gittim doktor muayene etti ben adet olmamıştım söktürücü verdi adetin 8.günü gel rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi ama tüplerde açık çıktı temiz dedi 5 haplık tarivid verdi neden verdi bilmiyorum inşaalh hamile gelirsin dedi henüz adet olmadım testte yapmadım sizlere danışmak istedim..
Dayanamadin normal gebelik testi yaptim.silik çizgi var.çok heycanlandim.acaba gerçek mi bu.inanamiyorum.
belirti olaraka sadece gögüslerim şişti ve az iki damla kadar birer gün arayla pembe leke geldi
Gulii7 seninle basladik ins ama ins bu ay herkesinki boyle devam eder.tebrikler sedalimelek rabbim tamamina erdirsin.Hemen kan vermeye git cnm S sedalimelek
Bu testlerin negatifte yanildigi oluyoda pozitifte yanildigi nadir cikiyo vucuduna negatif enerji gonderme.biz hep burdayiz olmamissada yola devam beraberce.Korkuyorum kizlar ya cikmazsa kanda.piskolojim bozuldu aylardir galiba