- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Aa hadi ya :) keşke kürtçe bilsem ama bilmiyroum kuzum zazaca biliyorum:) kirmanci yani :)Serçawa :) ser sera :)
Ben de laz kızym ama van geliniyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa hadi ya :) keşke kürtçe bilsem ama bilmiyroum kuzum zazaca biliyorum:) kirmanci yani :)Serçawa :) ser sera :)
:) valla bende azcık biliiyom zar zor öğrendim :) ne zamandır istiyon bacıAa hadi ya :) keşke kürtçe bilsem ama bilmiyroum kuzum zazaca biliyorum:) kirmanci yani :)
Heeyytt allahina kurbann seninn bende bingöllüym ama diyarbakirda yasiyorum az çook kürtce bilirm ama bende zazayimSerçawa :) ser sera :)
Heeyytt allahina kurbann seninn bende bingöllüym ama diyarbakirda yasiyorum az çook kürtce bilirm ama bende zazayimSerçawa :) ser sera :)
Serçawaaa :) geldim diyarbakıra bi defa. Selam olsun dağına taşına ve şuan mesajlaştığım zaza baaaaayana :) nasılsın xuşko :)Heeyytt allahina kurbann seninn bende bingöllüym ama diyarbakirda yasiyorum az çook kürtce bilirm ama bende zazayim
7 ay oldu canım hamile kalmıştım 4 ay önce düşük yaptım ama öyle şimdi bakalım akışına birakarak sakin bir şekilde düşünüyoruz:):) valla bende azcık biliiyom zar zor öğrendim :) ne zamandır istiyon bacı
Iyiymm cnm saol sen nasilsin vanda mı yaşıyorsun?Serçawaaa :) geldim diyarbakıra bi defa. Selam olsun dağına taşına ve şuan mesajlaştığım zaza baaaaayana :) nasılsın xuşko :)
Rabbim bana MERVE HAMİLEYİM diye mesaj atmanı nasip etsnn bacımmm7 ay oldu canım hamile kalmıştım 4 ay önce düşük yaptım ama öyle şimdi bakalım akışına birakarak sakin bir şekilde düşünüyoruz:)
He gülüm. 3 senedir vanda yaşıyorum :) çok şükür iyiym cane annemletdeym istanbula geldim kaynmı nişanladk bende accık annemlerde kalıym dedim :)Iyiymm cnm saol sen nasilsin vanda mı yaşıyorsun?
Inşallah canım amin tek isteyimiz:)Rabbim bana MERVE HAMİLEYİM diye mesaj atmanı nasip etsnn bacımmm
Hmm iyi yapmişsn ne güzell sen nezamndn bebiş istiyorsun?He gülüm. 3 senedir vanda yaşıyorum :) çok şükür iyiym cane annemletdeym istanbula geldim kaynmı nişanladk bende accık annemlerde kalıym dedim :)
Bebeğm ben 6yıldr evliyim ama son 3 yıldır bebek istiyorum sen?Hmm iyi yapmişsn ne güzell sen nezamndn bebiş istiyorsun?
Bende 1 bucuk yıllk evliyim 4 aydir istiyorummm tatlimmBebeğm ben 6yıldr evliyim ama son 3 yıldır bebek istiyorum sen?
İnşalllaaaaaah inşallah canısım inşallah. Kucağna al böyle mıncıkla :) bende bi doğurym varya poposunu ısırcam dcem nerdeydn şmdye kadar.. :) tabi önce kalmam lazımInşallah canım amin tek isteyimiz:)
Nisan dada evlilik yıl dönümümuz var inşallah güzel haberler veririz :)
Rabbim nasip etsn inşallah rabbim hazinesi bol olandır..Bende 1 bucuk yıllk evliyim 4 aydir istiyorummm tatlimm
YAŞIM 18 CANISIIIRabbim nasip etsn inşallah rabbim hazinesi bol olandır..
Aşkısı yaşın kaç
Insallah kotu birşey çıkmaz hamilelikdendir umarım gecikme:)KIZLARR BEN KAÇARR SABAH ERKEN KALKMAM LAZIM SAATTE EPEY GEÇ OLMUŞ BANA DUA EDİN İNSALLAH DOKTOR KÖTÜ BİSEY DEMEZZ
Canım neden bu kadar bekledin doktora gittin mi neden olmadığını araştırdınız miBebeğm ben 6yıldr evliyim ama son 3 yıldır bebek istiyorum sen?
Sen de ufacık evlenenlerdenain benim gibi :) ben de 21 yaşmdaym :)YAŞIM 18 CANISIII