Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Serçawa :) ser sera :)
Ben de laz kızym ama van geliniyim :)
Heeyytt allahina kurbann seninn bende bingöllüym ama diyarbakirda yasiyorum az çook kürtce bilirm ama bende zazayim

Serçawa :) ser sera :)
Ben de laz kızym ama van geliniyim :)
Heeyytt allahina kurbann seninn bende bingöllüym ama diyarbakirda yasiyorum az çook kürtce bilirm ama bende zazayim

Serçawaaa :) geldim diyarbakıra bi defa. Selam olsun dağına taşına ve şuan mesajlaştığım zaza baaaaayana :) nasılsın xuşko :)

Serçawaaa :) geldim diyarbakıra bi defa. Selam olsun dağına taşına ve şuan mesajlaştığım zaza baaaaayana :) nasılsın xuşko :)
Iyiymm cnm saol sen nasilsin vanda mı yaşıyorsun?

He gülüm. 3 senedir vanda yaşıyorum :) çok şükür iyiym cane annemletdeym istanbula geldim kaynmı nişanladk bende accık annemlerde kalıym dedim :)
Hmm iyi yapmişsn ne güzell sen nezamndn bebiş istiyorsun?

Inşallah canım amin tek isteyimiz:)
Nisan dada evlilik yıl dönümümuz var inşallah güzel haberler veririz :)
İnşalllaaaaaah inşallah canısım inşallah. Kucağna al böyle mıncıkla :) bende bi doğurym varya poposunu ısırcam dcem nerdeydn şmdye kadar.. :) tabi önce kalmam lazım

KIZLARR BEN KAÇARR SABAH ERKEN KALKMAM LAZIM SAATTE EPEY GEÇ OLMUŞ BANA DUA EDİN İNSALLAH DOKTOR KÖTÜ BİSEY DEMEZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…