Amin canım insalah evet öyle duydum ama ondan sonra doğru dürüst ilişki olmayınca bu ayda eşim rahatsizdi yumurta gününe denk geldi ilişki yasakti daha yeni yani şuan geçen haftadan bugüne öyle geçtik öğrenmeden olmuştu 2 kez ayrı aralıklı günlerde ama bilmiyorum işte olursa mucize :)Amin canim ins.her ay belirti aramaktan artik ne yapacagimizi sasirdik.zor senin yasadiginda ama rabbim dagina gore kar verirmis buda senin imtihaninmis demekki en azindan olabildigini biliyorsun hem düşük yasayanlar daha cabuk hamile kaliarmis seninde gonlune gore versin rabbim tez zamanda ins
Evet canım ayda 2 kez yumurta catlaya biliyor umarım degerlendirdin:)İyi geceler kızlar. Ben bu ay hem 18 martta hem de 24 martta yumurtlama akımtısını gördüm. Acaba 2 kere mi yumurtladım diye kafamda deli sorular..
17,18,19,20 Mart ve 24,25 martı değerlendirdim. İnşallah yeterli gelmiştir :)Evet canım ayda 2 kez yumurta catlaya biliyor umarım degerlendirdin:)
Oooooo maşallah kuzum büyük şansın var %99 hadi hayırlısı ne zamandı bat merak ettim şimdi:)17,18,19,20 Mart ve 24,25 martı değerlendirdim. İnşallah yeterli gelmiştir :)
4 nisan mis baktım az kalmış ay hadi hayırlısı17,18,19,20 Mart ve 24,25 martı değerlendirdim. İnşallah yeterli gelmiştir :)
Hoşgeldin tatlimmmBende listeye dahil olabilirmiyim bat 5 nisan (aslinda beklenmeyen tabi)
İnşallahhOooooo maşallah kuzum büyük şansın var %99 hadi hayırlısı ne zamandı bat merak ettim şimdi:)
Canım inşallah soğan suyu ise yarar yeni mi iciyorsun yoksa bitti mi:) ben hiç içemem inanki direk kusmam geliyorKızlar bana da dua edin nolur. Bu ay soğan suyu içiyorm. İnşallah yaaaa
Cnmm hersey gönlünce olsun rabbim benim gibi ve sana tüm bebek isteyenlere bu duyguyu yasatsinKızlar bana da dua edin nolur. Bu ay soğan suyu içiyorm. İnşallah yaaaa
Ne güzel dua ettin canım benim inşallahCnmm hersey gönlünce olsun rabbim benim gibi ve sana tüm bebek isteyenlere bu duyguyu yasatsininsallah biran önce hepimiz anne olalimmm
Bu topigte bize ugurlu gelsin insallahhh
İnşalllaaaaaah inşallah... Çok istiyorum artık çok çok çok :) dua ederken bile tüm istryenlere ve bana da basip et yarabbim diyorum. Herkese dua ediyorum. Birbirimizi anca biz anlarızCnmm hersey gönlünce olsun rabbim benim gibi ve sana tüm bebek isteyenlere bu duyguyu yasatsininsallah biran önce hepimiz anne olalimmm
Bu topigte bize ugurlu gelsin insallahhh
Valla kuzum her namazimda sizlerede dua ediyorumm rabbim hepimizin dualarini kabul etsin bizi evlat hasretiyle sınamasın.Ne güzel dua ettin canım benim inşallah
Yarın sabah 13.günüm olcak soğan suyunda. Bitanem vallahi çok kötü değil tadı bence dene. RABBİM şifayı neyde gizlemiş nerden bilelim. Belki de o soğan suyula hamile kalanlar arasında biz de olurux:) bu arada gula sor nerelisin kırmızı gül :)Canım inşallah soğan suyu ise yarar yeni mi iciyorsun yoksa bitti mi:) ben hiç içemem inanki direk kusmam geliyor
Aynen kuzumm zaten birbirine edilen dua cabuk kabul olurmuss hayirlisiyla tontiş tontiş bebişlerimiz olur insllh.İnşalllaaaaaah inşallah... Çok istiyorum artık çok çok çok :) dua ederken bile tüm istryenlere ve bana da basip et yarabbim diyorum. Herkese dua ediyorum. Birbirimizi anca biz anlarız
Amin bitanem ya. Vallahi çok istiyorum. Kaç yıldır istiyosn btanemAynen kuzumm zaten birbirine edilen dua cabuk kabul olurmuss hayirlisiyla tontiş tontiş bebişlerimiz olur insllh.
Inslaah canım öyle ama ben gerçekten icemiyroim çünkü soğanı normalde de sevmiyorum hahaYarın sabah 13.günüm olcak soğan suyunda. Bitanem vallahi çok kötü değil tadı bence dene. RABBİM şifayı neyde gizlemiş nerden bilelim. Belki de o soğan suyula hamile kalanlar arasında biz de olurux:) bu arada gula sor nerelisin kırmızı gül :)
1 bucuk senlik evliyim 4 aydir istiyorum kuzummAmin bitanem ya. Vallahi çok istiyorum. Kaç yıldır istiyosn btanem
Serçawa :) ser sera :)Inslaah canım öyle ama ben gerçekten icemiyroim çünkü soğanı normalde de sevmiyorum haha
Dersimliyim canım:) sen