Ayyy çok sevindim yemin ederim topigimizin ilk annesi ya çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahımYaptım canım yaptım, dün yaptırdım 95 çıktı değerim. Yarın tekrarlicam insAllah iki kat artmistir
bencede bekle canım zATen cok az kalmısbulantı halsizlik bayılacakmış gibi oluyorum test yapmadım günümü bekliyorum
evet canm günüm geçerse hastaneye giderim testim yok zatenbencede bekle canım zATen cok az kalmıs
Birşey olmaz canım daha gebelik yok sonuç da merak etmekızlar ben tam yumurtlama dönemindeyim boğazım şişmiş bugün bütün gün ateşim vardı ilaç içsem ya da iğne yaptırsam bir şey olur mu of
Hamileliğini bilmeden ilaç içenler var birşey olmuyor ilk haftalar senin daha yumurta haftası gebelik yok daha iç birşey olmaz canımBirşey olmaz canım daha gebelik yok sonuç da merak etme
Hamileliğini bilmeden ilaç içenler var birşey olmuyor ilk haftalar senin daha yumurta haftası gebelik yok daha iç birşey olmaz canımBirşey olmaz canım daha gebelik yok sonuç da merak etme
Ayyy çok sevindim yemin ederim topigimizin ilk annesi ya çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
Kızlar birşey sorcam arkadaşımin adetine 8 gün falan kalmış test yapmış 2 ci çizgi çıkmış acaba çıkar mı 8 gün varken içine doğmuş erken yapmak istemiş diyor 20 dakika sonra çizgi belirginlesti simdi telefonun üstüne tutuyor ısıyla görünüyor tam pozitif cizgisin oldugu yerde yarın yapsa sabah çıkar mı acaba bunu 1 saat önce yapmış
ya ne bileyim insan artık herseyden korkuyor yumurtama filan bir şey olursa diyorum belki saçmadır ama :)Birşey olmaz canım daha gebelik yok sonuç da merak etme
tesekkür ederim canım inşallahHamileliğini bilmeden ilaç içenler var birşey olmuyor ilk haftalar senin daha yumurta haftası gebelik yok daha iç birşey olmaz canım
Çok sağol kalbi güzel arkadaşım, insAllah Rabbim tez zamanda sana ve bekleyenlere nasip etsin.
Anladım canım yarın tekrar yapsın bakalım sabah yapsın ilk idrar la akşama doğru yapmış yarın ilk idrarla yapar çıkarsa kan versin :)
Olabilir canım olmiyabilirde. Sevinmek için daha çok erken, yarın tekrarlasin gene çift çizgi çıkarsa kan versin kesinlestirsin)
bı arkadaşım vardı o ay iki kere yumurtlamis, oda erkenden test yapıp positifi gormustu sonradan kanda negatif cikti. Öylede olabilir o yüzden kesin sonuç kan tahlili :))
Neden o kdr ucuz test burda test en ucuz 5 tl :) niye regli olmadan acaba bence doktora git sen baya gecikti çünkü senin gerçektenGulasor62
Cnm 1 saat önce test yaptim negatif cikti yine 3 liralik olan testten aldim digerinden yokmus
:) yok canım merak etme birşey olmazya ne bileyim insan artık herseyden korkuyor yumurtama filan bir şey olursa diyorum belki saçmadır ama :)
Neden o kdr ucuz test burda test en ucuz 5 tl :) niye regli olmadan acaba bence doktora git sen baya gecikti çünkü senin gerçekten
Haklisin canım bende siparis ettim bugün bir arkadaşın verdiği linkle 35 tl ovulasyon testi ve 4 tanede gebelik testi var için deKizlaar dinlemiyosunuz benii, 30tane teste 24tl verdiim yazık günah paraciklarinizaa