Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Kızlar birşey sorcam arkadaşımin adetine 8 gün falan kalmış test yapmış 2 ci çizgi çıkmış acaba çıkar mı 8 gün varken içine doğmuş erken yapmak istemiş diyor 20 dakika sonra çizgi belirginlesti simdi telefonun üstüne tutuyor ısıyla görünüyor tam pozitif cizgisin oldugu yerde yarın yapsa sabah çıkar mı acaba bunu 1 saat önce yapmış

kızlar ben tam yumurtlama dönemindeyim boğazım şişmiş bugün bütün gün ateşim vardı ilaç içsem ya da iğne yaptırsam bir şey olur mu of

Ayyy çok sevindim yemin ederim topigimizin ilk annesi ya çok çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım

Çok sağol kalbi güzel arkadaşım, insAllah Rabbim tez zamanda sana ve bekleyenlere nasip etsin.

Olabilir canım olmiyabilirde. Sevinmek için daha çok erken, yarın tekrarlasin gene çift çizgi çıkarsa kan versin kesinlestirsin )
bı arkadaşım vardı o ay iki kere yumurtlamis, oda erkenden test yapıp positifi gormustu sonradan kanda negatif cikti. Öylede olabilir o yüzden kesin sonuç kan tahlili :))

Gulasor62
Cnm 1 saat önce test yaptim negatif cikti yine 3 liralik olan testten aldim digerinden yokmus

20 adet ovilasyon testi 4 tane gebelik testi :) 35 tl birde ovilasyon denicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…