Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Hii bende n11 'den aldım cnm. İyi yaptın hadi hayirlisi
Amin canım:) canım şimdi senin testi yaptın güne baktim adet gününe 7 gün kala yapmışsın:))) inşallah kız arkadasiminda senin gibi şansı yüksek olur onunda 7.8 günü kaldı sabah birde denesin ilk idrarla diğerini akşam yapmış çünkü hemen idrarı gelince tutmadan yarında çıkarsa test yapsın:)

İnsAllah cnm, güzel haberlerle gel yarın:)))

Neden o kdr ucuz test burda test en ucuz 5 tl :) niye regli olmadan acaba bence doktora git sen baya gecikti çünkü senin gerçekten
Yarin sabah gidecmm kuzum dua edin bana umarim kötü bisey cikmaz artik korkmaya basladimm

Valla bende birşey yok eşim rahatsizdi dedim ya ilişkiye girmiyorum şuan iltihabı ogrendikden sonra sadece 2 kez olmuştu ilişki oda denk gelmedi yumurta gününe
Hmm anladim kuzum yinde allahtan ümit kesilmez belki erken yumurtlamişsndir

Inşallah kabul olur canım az kalmış zaten var mı his belirti birşey
Bu ay tam takvimin verdigi tarihte yumurtlama akintisini gordum ve degerlendirdik tabi.hissettigim farkliliklar onceden olmazdi uzun muddet ac kalipta yemek yedigimde acayip midemi bulandiriyor.hatta midemin bulantisi aklima gelince bile bulaniyor.goguslerde sislik var ama agri filan yok.tek belirgin farkettigim sey bu mide bulantisi normalde acliga cok dayanikliyimdir cunki.

Aslinda 8.9 ay olmustur belki ama ilk defa bu ay duzenli iliski trafigini tutturabildik.digerlerini saymasam yeridir yani.
Anladım canım belirtilerin daha önce olmadığını dusunuyorsan vardır belki birşeyler allah gönlüne göre versin canım benimde 7 ay falan oldu tabu senin gibi ilk 4 ay falan saymazsam yumurta günü nu falan bilmiyordum hep yanlış zamanlarda denedik :) tutmadı aralıkta oldu gebelik 6 haftada düşük yaşadım ondan sonra icimden fazla gelmedi ilişki 1 ayda 2 kez oldu bilmiyorum artık ne olcak bu ay inşalalh olur

Amin canim ins.her ay belirti aramaktan artik ne yapacagimizi sasirdik.zor senin yasadiginda ama rabbim dagina gore kar verirmis buda senin imtihaninmis demekki en azindan olabildigini biliyorsun hem düşük yasayanlar daha cabuk hamile kaliarmis seninde gonlune gore versin rabbim tez zamanda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…