Amin canım:) canım şimdi senin testi yaptın güne baktim adet gününe 7 gün kala yapmışsın:))) inşallah kız arkadasiminda senin gibi şansı yüksek olur onunda 7.8 günü kaldı sabah birde denesin ilk idrarla diğerini akşam yapmış çünkü hemen idrarı gelince tutmadan yarında çıkarsa test yapsın:)Hii bende n11 'den aldım cnm. İyi yaptın hadi hayirlisi
Amin canım:) canım şimdi senin testi yaptın güne baktim adet gününe 7 gün kala yapmışsın:))) inşallah kız arkadasiminda senin gibi şansı yüksek olur onunda 7.8 günü kaldı sabah birde denesin ilk idrarla diğerini akşam yapmış çünkü hemen idrarı gelince tutmadan yarında çıkarsa test yapsın:)
Inşallah canım yarın haber ederim :)İnsAllah cnm, güzel haberlerle gel yarın:)))
Yarin sabah gidecmm kuzum dua edin bana umarim kötü bisey cikmaz artik korkmaya basladimmNeden o kdr ucuz test burda test en ucuz 5 tl :) niye regli olmadan acaba bence doktora git sen baya gecikti çünkü senin gerçekten
Inşallah canım inşallah hamilelik dendir gecikme :) bazılarının teste çıkmıyor kanda çıkıyor:)Yarin sabah gidecmm kuzum dua edin bana umarim kötü bisey cikmaz artik korkmaya basladimm
Insallahhhhh tatlim sen ne durumdasin??Inşallah canım inşallah hamilelik dendir gecikme :) bazılarının teste çıkmıyor kanda çıkıyor:)
Valla bende birşey yok eşim rahatsizdi dedim ya ilişkiye girmiyorum şuan iltihabı ogrendikden sonra sadece 2 kez olmuştu ilişki oda denk gelmedi yumurta gününeInsallahhhhh tatlim sen ne durumdasin??
Hmm anladim kuzum yinde allahtan ümit kesilmez belki erken yumurtlamişsndirValla bende birşey yok eşim rahatsizdi dedim ya ilişkiye girmiyorum şuan iltihabı ogrendikden sonra sadece 2 kez olmuştu ilişki oda denk gelmedi yumurta gününe
Inşallah canım:)Hmm anladim kuzum yinde allahtan ümit kesilmez belki erken yumurtlamişsndir
Hoşgeldin canım tabi eklerim :)Bende listeye dahil olabilirmiyim bat 5 nisan (aslinda beklenmeyen tabi)
Hos buldum bu ay reglin 2.gunu baslayip btç kürünü uyguladim.ve regl bitiminde meryem suresi ve 41 fatiha okumaya basladim umutla bekliyorum artik.Hoşgeldin canım tabi eklerim :)
Neden beklenmeyen dedin canımHoşgeldin canım tabi eklerim :)
Inşallah kabul olur canım az kalmış zaten var mı his belirti birşeyHos buldum bu ay reglin 2.gunu baslayip btç kürünü uyguladim.ve regl bitiminde meryem suresi ve 41 fatiha okumaya basladim umutla bekliyorum artik.
Olmak istemiyorum ya ondan beklemiyorum yaniNeden beklenmeyen dedin canım
:) pardon şimdi anladım inşallah canım ne kadar dır istiyorsunOlmak istemiyorum ya ondan beklemiyorum yani
Bu ay tam takvimin verdigi tarihte yumurtlama akintisini gordum ve degerlendirdik tabi.hissettigim farkliliklar onceden olmazdi uzun muddet ac kalipta yemek yedigimde acayip midemi bulandiriyor.hatta midemin bulantisi aklima gelince bile bulaniyor.goguslerde sislik var ama agri filan yok.tek belirgin farkettigim sey bu mide bulantisi normalde acliga cok dayanikliyimdir cunki.Inşallah kabul olur canım az kalmış zaten var mı his belirti birşey
Aslinda 8.9 ay olmustur belki ama ilk defa bu ay duzenli iliski trafigini tutturabildik.digerlerini saymasam yeridir yani.:) pardon şimdi anladım inşallah canım ne kadar dır istiyorsun
Anladım canım belirtilerin daha önce olmadığını dusunuyorsan vardır belki birşeyler allah gönlüne göre versin canım benimde 7 ay falan oldu tabu senin gibi ilk 4 ay falan saymazsam yumurta günü nu falan bilmiyordum hep yanlış zamanlarda denedik :) tutmadı aralıkta oldu gebelik 6 haftada düşük yaşadım ondan sonra icimden fazla gelmedi ilişki 1 ayda 2 kez oldu bilmiyorum artık ne olcak bu ay inşalalh olurAslinda 8.9 ay olmustur belki ama ilk defa bu ay duzenli iliski trafigini tutturabildik.digerlerini saymasam yeridir yani.
Amin canim ins.her ay belirti aramaktan artik ne yapacagimizi sasirdik.zor senin yasadiginda ama rabbim dagina gore kar verirmis buda senin imtihaninmis demekki en azindan olabildigini biliyorsun hem düşük yasayanlar daha cabuk hamile kaliarmis seninde gonlune gore versin rabbim tez zamanda insAnladım canım belirtilerin daha önce olmadığını dusunuyorsan vardır belki birşeyler allah gönlüne göre versin canım benimde 7 ay falan oldu tabu senin gibi ilk 4 ay falan saymazsam yumurta günü nu falan bilmiyordum hep yanlış zamanlarda denedik :) tutmadı aralıkta oldu gebelik 6 haftada düşük yaşadım ondan sonra icimden fazla gelmedi ilişki 1 ayda 2 kez oldu bilmiyorum artık ne olcak bu ay inşalalh olur