Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

@gulasor
Cesaret edemiyorum test yapmaya kuzumm

Selam kizlar benim bat 12 Nisan artik kidemli hamile adayi oldum heralde bu 5. Ayim umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz 3 ay once bir kimyasal gecirdim ve gogus hassasiyeti disinda bir belirtim olmadi bakalim bu ay olacak insallah oyle hissediyorum

Selam kizlar benim bat 12 Nisan artik kidemli hamile adayi oldum heralde bu 5. Ayim umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz 3 ay once bir kimyasal gecirdim ve gogus hassasiyeti disinda bir belirtim olmadi bakalim bu ay olacak insallah oyle hissediyorum
Hadi insallah canim bende sendenim her ay tamam diyorum bu kez oldu sonra yok

Hoşgeldin canım ekledim senide :) inşallah canım hisslerin doğru çıkar:)

Kızlar benim de 22 nisan bu ay ilk defa klomen kullandım inşallah ise yarar 8 aydır istiyoruz bebiş

cnm benide eklermisin 5 nisan bat. İnşallahhh hastalanmammm

Benim de 1 nisan canim ekler misin :) hsg sonrası ins olur hemencikk

merhaba hanımlar ah bu umutlar tükenme noktasına geliyor bir belirtiye kapılıyoruz tekrar alevleniyor.hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah Rabbim bu mübarek aylarda tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.bende 2 yıldır istiyorum.bir tane kimyasal gebeliğim var bu süreçte.geçen hafta rahim filmi çektirdim tüplerde sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…