Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Bat 5nisan benim ve kasıklarımda sızlamalar var yatinca ozellikle. Birde dizlerimden asagisi yesil yesil damar olmus bu hamilelikle ilgli olablirmi hic bilmiyorumm

Benimde bat 5nisan ve benimdw kasiklarimda 2gundur batma var.sarimsi akinti var.acaba erken mi diyorum.sende de varmis.inşallah bebislerimiz yapiyodur bunuusutmekten fln değildir insallah

bacaklarım ağrıyor beyaz akıntım var baş ağrım var adet olcakmışım gibi hissediyorum halsizlik ve yorgunluk hepsi belirtilerden bat 2 nisan beklemedeyim :)

Bat 5nisan benim ve kasıklarımda sızlamalar var yatinca ozellikle. Birde dizlerimden asagisi yesil yesil damar olmus bu hamilelikle ilgli olablirmi hic bilmiyorumm
Kaşık agrilarisi belirtilerde duydum ama dizler de yeşil damarları bilmiyorum inanki

Benimde bat 5nisan ve benimdw kasiklarimda 2gundur batma var.sarimsi akinti var.acaba erken mi diyorum.sende de varmis.inşallah bebislerimiz yapiyodur bunuusutmekten fln değildir insallah
Yumurta gününden 10 gün ve 15 gün geçince belirtiler başlıyor ve test de çıkıyor:)) sizde sayın bakalım test yapın:)

Ben bugun ader oldum beklenenden 3 gun once iyice duzenim mi bozuluyor gecen ay 3 gun gec geldi bu ay 3 gun erken geldi kafayi yiyecem

Ben bugun ader oldum beklenenden 3 gun once iyice duzenim mi bozuluyor gecen ay 3 gun gec geldi bu ay 3 gun erken geldi kafayi yiyecem
Hadi ya üzüldüm yumurta günü degerlendirmedin mi yoksa uzun zamandır yoksun merak ettim kaç kez etiket yaptım seslendim ama cevap vermedin bozma moralini zamanı var demek herşeyin

Kizlarr ben halaa adet olmadimm napicmn yaaa

Ben her ay hamilelik hissine kapiliyordum hep kasık ağrim vardi ama bu ay ağridan ziyade ince ince bi aci gibi. Birde ben bu ay iltihap icin fitil kullandim onunla ilgili degildir umarim :eek:

X