Kaşık agrilarisi belirtilerde duydum ama dizler de yeşil damarları bilmiyorum inankiBat 5nisan benim ve kasıklarımda sızlamalar var yatinca ozellikle. Birde dizlerimden asagisi yesil yesil damar olmus bu hamilelikle ilgli olablirmi hic bilmiyorumm
Ayy hadi inşallah hamissindir 24 kişiyiz bir kaç kişi hamile kalsın baribacaklarım ağrıyor beyaz akıntım var baş ağrım var adet olcakmışım gibi hissediyorum halsizlik ve yorgunluk hepsi belirtilerden bat 2 nisan beklemedeyim :)
Yumurta gününden 10 gün ve 15 gün geçince belirtiler başlıyor ve test de çıkıyor:)) sizde sayın bakalım test yapın:)Benimde bat 5nisan ve benimdw kasiklarimda 2gundur batma var.sarimsi akinti var.acaba erken mi diyorum.sende de varmis.inşallah bebislerimiz yapiyodur bunuusutmekten fln değildir insallah
Hoşgeldin canım ekliyorum hemen:)Kızlar benide ekleyin bat 13 nisan
inşallahAyy hadi inşallah hamissindir 24 kişiyiz bir kaç kişi hamile kalsın bari
Hadi ya üzüldüm yumurta günü degerlendirmedin mi yoksa uzun zamandır yoksun merak ettim kaç kez etiket yaptım seslendim ama cevap vermedin bozma moralini zamanı var demek herşeyinBen bugun ader oldum beklenenden 3 gun once iyice duzenim mi bozuluyor gecen ay 3 gun gec geldi bu ay 3 gun erken geldi kafayi yiyecem
10 güne kadar normal diyor doktorlarBen bugun ader oldum beklenenden 3 gun once iyice duzenim mi bozuluyor gecen ay 3 gun gec geldi bu ay 3 gun erken geldi kafayi yiyecem
Evet canim bende duymadim kimsede daha once ama ilk kez boyle birsey gordum yarina kadar devam ederse fotograf ile gostereyim size. Insallah bende boyle bi belirti yapmistirKaşık agrilarisi belirtilerde duydum ama dizler de yeşil damarları bilmiyorum inanki
Test yapsana canım yarınKizlarr ben halaa adet olmadimm napicmn yaaa
Inşallah canım:)) hamilelik le alakası olsunda ne olursa olsun belirtiEvet canim bende duymadim kimsede daha once ama ilk kez boyle birsey gordum yarina kadar devam ederse fotograf ile gostereyim size. Insallah bende boyle bi belirti yapmistir
Aynen yaa ne zormuş herseye umitlenmekInşallah canım:)) hamilelik le alakası olsunda ne olursa olsun belirti
Bende öyle bir dert yok şuan beklemicem çünkü koca hastaydı ilişki yasaktı tamda yumurta gününe denk gelmişti o yüzden bende bu ay olmaz :) önümüz de ki ay artık:)Aynen yaa ne zormuş herseye umitlenmek