Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

merhaba hanımlar ah bu umutlar tükenme noktasına geliyor bir belirtiye kapılıyoruz tekrar alevleniyor.hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah Rabbim bu mübarek aylarda tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün.bende 2 yıldır istiyorum.bir tane kimyasal gebeliğim var bu süreçte.geçen hafta rahim filmi çektirdim tüplerde sorun çıkmadı.
Evet gerçekten haklisin herkes bebek için en özenli şekilde davranıyor ama regli olunca herkes üzülüyor gerçekten motiveler düşüyor insalah ilkbahar bize sans getirir bütün kızların gönlüne göre versin allahım kimsenin duasini geri cevirmesin etrafda herkes hamile görünce çevremizde dahada çok istiyoruz .. insalah sende en kısa sürede hamile kalırsın

Evet gerçekten haklisin herkes bebek için en özenli şekilde davranıyor ama regli olunca herkes üzülüyor gerçekten motiveler düşüyor insalah ilkbahar bize sans getirir bütün kızların gönlüne göre versin allahım kimsenin duasini geri cevirmesin etrafda herkes hamile görünce çevremizde dahada çok istiyoruz .. insalah sende en kısa sürede hamile kalırsın
inşallah canım hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yapalımda takdir Rabbimin.o rahim filmine bile başka bir güç asla ikna edemezdi beni.kaçmamak için zor tuttum kendimi inan.çekilirken pek birşey yoktu dayandım ama çekildikten sonra çok fena ağrılarım oldu 1 gün boyunca.hep dua ettim dedim Rabbim sen bizim çektiğimiz acıları görüyorsun dualarımızı kabul et evlat isteyen herkese hayırlısını nasip et.Anne olmanın ne kadar kutsal birşey olduğunu daha iyi anlıyorum.

inşallah canım hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yapalımda takdir Rabbimin.o rahim filmine bile başka bir güç asla ikna edemezdi beni.kaçmamak için zor tuttum kendimi inan.çekilirken pek birşey yoktu dayandım ama çekildikten sonra çok fena ağrılarım oldu 1 gün boyunca.hep dua ettim dedim Rabbim sen bizim çektiğimiz acıları görüyorsun dualarımızı kabul et evlat isteyen herkese hayırlısını nasip et.Anne olmanın ne kadar kutsal birşey olduğunu daha iyi anlıyorum.
Vala bende rahîm filmini burda duydum çok acitiyormus iyi cesaret gerçekten onu cektikden sonra herkes hamile kalıyor mus 2 ay falan

Vala bende rahîm filmini burda duydum çok acitiyormus iyi cesaret gerçekten onu cektikden sonra herkes hamile kalıyor mus 2 ay falan
ben de zaten erteleye erteleye bu zmana kadar geldim canım klomen kullandım bir ay o da kist yaptı bende baktım birkaç ay yine olmadı ve 2 yıl oldu korunmayalı dedim kaçış yok artık kendim gittim doktora dedim rahim filmi istiyorum oda gün verdi adetten sonraya korktum tabi kaçmamak için zor tuttum kendimi ama aklımda kalmasını da istemedim bir de bunu yaptırayım dedim sonra kafaya takmamaya çalışıp oluruna bırakırım dedim.ama bırakılmıyor malesef illa takıyoruz kafaya.işlem sırasında aşırı bir acı duymadım ama sonrasında baya bir ağrım oldu.yerimden kalkamadım resmen.doktor da biraz daha yüksek bu ay ihtimalin dedi ama pek de umudum yok açıkçası bakalım bekleyip göreceğiz

Cesaretini topla bence yap canım kendin diyordun 5 günden fazla gecikmez diye bu ist geciktiyse vardır birşey kesin :)) erken gebelik testi al bence yap yarın sabah
Bu erken gebelik testi eczanede satiliyo demi ya normalde gebelik testi diyorum hani su 3 liralik olan varya ondan veriyorlar

ben de zaten erteleye erteleye bu zmana kadar geldim canım klomen kullandım bir ay o da kist yaptı bende baktım birkaç ay yine olmadı ve 2 yıl oldu korunmayalı dedim kaçış yok artık kendim gittim doktora dedim rahim filmi istiyorum oda gün verdi adetten sonraya korktum tabi kaçmamak için zor tuttum kendimi ama aklımda kalmasını da istemedim bir de bunu yaptırayım dedim sonra kafaya takmamaya çalışıp oluruna bırakırım dedim.ama bırakılmıyor malesef illa takıyoruz kafaya.işlem sırasında aşırı bir acı duymadım ama sonrasında baya bir ağrım oldu.yerimden kalkamadım resmen.doktor da biraz daha yüksek bu ay ihtimalin dedi ama pek de umudum yok açıkçası bakalım bekleyip göreceğiz
Evet canım bekleyip görelim inşallah hamile kalırsın hemenn

Kizz bide beni düsün en kücük gelin benim 3 eltim var 3 üde hamile ve bende hala tık yok cevremdekilerin gözleri bende herkez benim hamile olmami bekliyo ve sürekli soruyorlar napcagimi bilmiyorum cook üzülüyorumm rabbime dua edip ona sığınıyorumm allah benim gibi isteyenlere annelik duygusunu tez zamanda yaşatsin insallah:anneadayı::emir_bebek::dua:

Kizz bide beni düsün en kücük gelin benim 3 eltim var 3 üde hamile ve bende hala tık yok cevremdekilerin gözleri bende herkez benim hamile olmami bekliyo ve sürekli soruyorlar napcagimi bilmiyorum cook üzülüyorumm rabbime dua edip ona sığınıyorumm allah benim gibi isteyenlere annelik duygusunu tez zamanda yaşatsin insallah:anneadayı::emir_bebek::dua:
Canım ya kıyamam sana evet yaşın çok genç gerçekten anne olursa çok genç bir anne olacaksin olur merak etme sen gençsin erken olur :)

gulii7 gulii7 kan testi falan da yaptın mı canım teste 2 ci çizgi çıkmıştı merak ettim seni hamile mısın kan testiyle sonucladin mi yoksa yapmadin mi daha :)

Umudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:):KK200:

IrmakNarin IrmakNarin 14 mart:KK200:
@Yagmureylul 15 mart:KK200:
@MutluPrenses1304 26 mart :KK200:
@Tekirdagli4259 31 mart:KK200:
@Nesene 1 Nisan :KK200:
gulii7 gulii7 1 Nisan :anneadayı:
@sehnez 1 Nisan:KK200:
@just__married 1 Nisan :KK200:
@Love you91 2 Nisan:KK200:
@melis eda 2 Nisan:KK200:
@sibell09 2 Nisan:KK200:
Chester15 Chester15 2 Nisan :KK200:
@Minnakbebis 3 Nisan:KK200:
@GorTuu 4 Nisan :KK200:
@SEM2706 5 Nisan :KK200:
@sedalimelek 5 Nisan :KK200:
@nme1005 5 Nisan :KK200:
twins scorpion twins scorpion 6 Nisan :KK200:
@eson 7 Nisan:KK200:
@umut_20114 8 Nisan:KK200:
@kafamdasorular_ 9Nisan:KK200:
@busraangell 10 Nisan:KK200:
@Angel1905 12 Nisan:KK200:
@asya_32 12 Nisan :KK200:
@srplmtmtk 14 Nisan:KK200:
@Dykdyk 13 Nisan :KK200:
@fundiiiii 14 Nisan :KK200:
@maviucurtma33 15 Nisan :KK200:
@zehzeh2 18 Nisan :KK200:
@Yesim2901 21 Nisan :KK200:
@SS2007 22 Nisan :KK200:
Beni de ekleyin listeye:) 23 Nisan .. Öpüyorum hepinizi Nisan ayı şans getirsin bize..

gulii7 gulii7 kan testi falan da yaptın mı canım teste 2 ci çizgi çıkmıştı merak ettim seni hamile mısın kan testiyle sonucladin mi yoksa yapmadin mi daha :)

Yaptım canım yaptım, dün yaptırdım 95 çıktı değerim. Yarın tekrarlicam insAllah iki kat artmistir :KK200:

X