- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
İnsAllah cumlemize cnm, ben hergun bebek bekleyenler için Dua ediyorum zaten
Tembelik varsa kesin tavsiye ederim cnm, ben internetten laboquik marka çok uyguna aldim
İnsAllah gerek kalmazda hakkimizda hayirlisi
Linkini atarmisin cnmmKizlar o keremkucuk39 sitesindn laboquick alirken bir kod var onla alin erken gebelik testi hediye geliyor iki tane kaset test kampanyayı da kacirmayin hem herkesin işi gorulsun evde bolca gebelik testi pek iyi oluyormus almanyaya bi suru goturdum suphe ettikce yaptim :)
ay canım ne güzel çok sevindim maşşalah inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağ salim alırsın kucağına
Benim günü gününe oluyor ama :) 29 günde bir oluyorum o bakımdan sorun yok sadece doktor dedi yumurta da biraz tembellik var ama hamile kalmana engel değil demişti zaten Aralık da hamile kaldım 6 hafta düşük yaşadım
Amin canım insalah bu ay mesela hiç anlamadım ben ya ovilasyon gününü takvimde günü 24 du ama belirti yaşamadım geçen ay hissetmistim:)) o yüzden alcam bu ovilasyon testlerini kullancam Nisan ayındaÇok saol canım, İnsAllah o günleri görmek nasip olur bizlere
Hmm anladim cnm, o zaman pek sorun olmaz. Ama yinede nokta atışı yapcam diyorsan bu testlerle çok kolay)
Çok geçmiş olsun cnm, Rabbim birdaha yasatmasin insAllah
Okuyrm cnm bgn 11. Gunndym cnm basladm ben ins bu ay olur mucizem gelir bana olmasada bitrcm okucm cnm ins senn ne kadr kaldi adet olmana basla istersn yumrtlamn gectmi@busraangell canım meryem süresini okuyor musun ben okuyamadim annemler kayinim gil misafirliğe geldiler başlayamadım bile daha dün gittiler
Meryem suresini hergünmü okuyorsunuz canlarrOkuyrm cnm bgn 11. Gunndym cnm basladm ben ins bu ay olur mucizem gelir bana olmasada bitrcm okucm cnm ins senn ne kadr kaldi adet olmana basla istersn yumrtlamn gectmi
Evet cnm hergn okuyrsnb41 gun okucksn bir kere iste :)
Daha regli olmadın demi canım:)
Ne güzel insalah duaların kabul olur canımEvet cnm hergn okuyrsnb41 gun okucksn bir kere iste :)
Bir hafta var adet olmama başlasam olur muOkuyrm cnm bgn 11. Gunndym cnm basladm ben ins bu ay olur mucizem gelir bana olmasada bitrcm okucm cnm ins senn ne kadr kaldi adet olmana basla istersn yumrtlamn gectmi
Yokcnm baslama adet olduktan sonra basla cnm adet oldgnda okuyamzsn baskasi okur o yuzdn cnm adetten snra hemen baslaBir hafta var adet olmama başlasam olur mu
İns kzlar olur yumurtlamayi kacrdm galiba ama olduk bakalm tutarvmi ins olur dualar kabul olur hrpimizin:)Ne güzel insalah duaların kabul olur canım
İnşallah canımİns kzlar olur yumurtlamayi kacrdm galiba ama olduk bakalm tutarvmi ins olur dualar kabul olur hrpimizin:)
Anladim cnm. Bende okuyacam insallahEvet cnm hergn okuyrsnb41 gun okucksn bir kere iste :)
Olmadim kuzumm yaaaDaha regli olmadın demi canım:)
Hiç birşey hissediyor musun canımOlmadim kuzumm yaaa
Arada belimde ve sağ kasıgımda ağrı oluyo cnmmHiç birşey hissediyor musun canım