Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

İnsAllah cumlemize cnm, ben hergun bebek bekleyenler için Dua ediyorum zaten :KK200::KK200:

Tembelik varsa kesin tavsiye ederim cnm, ben internetten laboquik marka çok uyguna aldim:KK66:
İnsAllah gerek kalmazda hakkimizda hayirlisi

Kizlar o keremkucuk39 sitesindn laboquick alirken bir kod var onla alin erken gebelik testi hediye geliyor iki tane kaset test kampanyayı da kacirmayin hem herkesin işi gorulsun evde bolca gebelik testi pek iyi oluyormus almanyaya bi suru goturdum suphe ettikce yaptim :)

Kizlar o keremkucuk39 sitesindn laboquick alirken bir kod var onla alin erken gebelik testi hediye geliyor iki tane kaset test kampanyayı da kacirmayin hem herkesin işi gorulsun evde bolca gebelik testi pek iyi oluyormus almanyaya bi suru goturdum suphe ettikce yaptim :)
Linkini atarmisin cnmm

ay canım ne güzel çok sevindim maşşalah inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağ salim alırsın kucağına

Çok saol canım, İnsAllah o günleri görmek nasip olur bizlere:dua::dua:

Benim günü gününe oluyor ama :) 29 günde bir oluyorum o bakımdan sorun yok sadece doktor dedi yumurta da biraz tembellik var ama hamile kalmana engel değil demişti zaten Aralık da hamile kaldım 6 hafta düşük yaşadım

Hmm anladim cnm, o zaman pek sorun olmaz. Ama yinede nokta atışı yapcam diyorsan bu testlerle çok kolay:KK66:)
Çok geçmiş olsun cnm, Rabbim birdaha yasatmasin insAllah:KK200:

Çok saol canım, İnsAllah o günleri görmek nasip olur bizlere:dua::dua:

Hmm anladim cnm, o zaman pek sorun olmaz. Ama yinede nokta atışı yapcam diyorsan bu testlerle çok kolay:KK66:)
Çok geçmiş olsun cnm, Rabbim birdaha yasatmasin insAllah:KK200:
Amin canım insalah bu ay mesela hiç anlamadım ben ya ovilasyon gününü takvimde günü 24 du ama belirti yaşamadım geçen ay hissetmistim:)) o yüzden alcam bu ovilasyon testlerini kullancam Nisan ayında

@busraangell canım meryem süresini okuyor musun ben okuyamadim annemler kayinim gil misafirliğe geldiler başlayamadım bile daha dün gittiler
Okuyrm cnm bgn 11. Gunndym cnm basladm ben ins bu ay olur mucizem gelir bana olmasada bitrcm okucm cnm ins senn ne kadr kaldi adet olmana basla istersn yumrtlamn gectmi

Merhaba , kızlar nasılsınız??
Nasıl gidiyor bat lara az kaldı var mı belirtileri olan :halay::KK25:

X