Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cesaretini topla bence yap canım kendin diyordun 5 günden fazla gecikmez diye bu ist geciktiyse vardır birşey kesin :)) erken gebelik testi al bence yap yarın sabah@gulasor
Cesaret edemiyorum test yapmaya kuzumm
5 nisan demi canım senin regli günün 7 gün falan kaldı az kalmışAy kasığımdaki sızlamalar an itibari ile tavan yaptii
Evet canim zaman gecmiyor resmen5 nisan demi canım senin regli günün 7 gün falan kaldı az kalmış
Hadi insallah canim bende sendenim her ay tamam diyorum bu kez oldu sonra yokSelam kizlar benim bat 12 Nisan artik kidemli hamile adayi oldum heralde bu 5. Ayim umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz 3 ay once bir kimyasal gecirdim ve gogus hassasiyeti disinda bir belirtim olmadi bakalim bu ay olacak insallah oyle hissediyorum
Hoşgeldin canım ekledim senide :) inşallah canım hisslerin doğru çıkar:)Selam kizlar benim bat 12 Nisan artik kidemli hamile adayi oldum heralde bu 5. Ayim umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz 3 ay once bir kimyasal gecirdim ve gogus hassasiyeti disinda bir belirtim olmadi bakalim bu ay olacak insallah oyle hissediyorum
5 gün kala erken gebelik testi yap çıkar belki :) belirtiler de var inşallah hamilelik belirtileridirEvet canim zaman gecmiyor resmen
cnm benide eklermisin 5 nisan bat. İnşallahhh hastalanmammmUmudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
IrmakNarin 14 mart
@Yagmureylul 15 mart
@MutluPrenses1304 26 mart
@Tekirdagli4259 31 mart
@Nesene 1 Nisan
@gulii7 1 Nisan
@sehnez 1 Nisan
@Love you91 2 Nisan
@melis eda 2 Nisan
@sibell09 2 Nisan
@gzmdncr33 2 Nisan
@Minnakbebis 3 Nisan
@GorTuu 4 Nisan
SEM2706 5 Nisan
@sedalimelek 5 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@Angel1905 12 Nisan
Dream_on 12 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
@Dykdyk 13 Nisan
@fundiiiii 14 Nisan
@maviucurtma33 15 Nisan
@zehzeh2 18 Nisan
@Yesim2901 21 Nisan
Benim de 1 nisan canim ekler misin :) hsg sonrası ins olur hemencikkUmudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
IrmakNarin 14 mart
@Yagmureylul 15 mart
@MutluPrenses1304 26 mart
@Tekirdagli4259 31 mart
@Nesene 1 Nisan
@gulii7 1 Nisan
@sehnez 1 Nisan
@Love you91 2 Nisan
@melis eda 2 Nisan
@sibell09 2 Nisan
@gzmdncr33 2 Nisan
@Minnakbebis 3 Nisan
@GorTuu 4 Nisan
SEM2706 5 Nisan
@sedalimelek 5 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@Angel1905 12 Nisan
Dream_on 12 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
@Dykdyk 13 Nisan
@fundiiiii 14 Nisan
@maviucurtma33 15 Nisan
@zehzeh2 18 Nisan
@Yesim2901 21 Nisan
Hoşgeldin canım ekliyorum hemen insalah komen hamile kalman için yardımcı olur:)Kızlar benim de 22 nisan bu ay ilk defa klomen kullandım inşallah ise yarar 8 aydır istiyoruz bebiş
Inşallah canım hoş geldin ekliyroum hemen canım:)Benim de 1 nisan canim ekler misin :) hsg sonrası ins olur hemencikk
Tabi canım ekliyorum hoşgeldincnm benide eklermisin 5 nisan bat. İnşallahhh hastalanmammm
Hadi insallah canim bende sendenim her ay tamam diyorum bu kez oldu sonra yok
İnsallah canim cikmazsa da cok sasirmam artik hemen yeni bir kur yeni bir yontem aynen devam alistik zatenHoşgeldin canım ekledim senide :) inşallah canım hisslerin doğru çıkar:)
canım beni de ekler misin üstede yazmıştım genel olarak durumumu :) bat 6 nisan ama geç de olabilir çünkü brkaç aydır düzensiz biraz.bakalım hayırlısıTabi canım ekliyorum hoşgeldin