Geçmiş olsun canım allah bu ay insallah yüzünü güldürür bende 1 sene olcak Nisan da evliliğim 7 aydır istiyoruz bende aralıkta düşük yaşadım 6 haftalık kaybettim bakalım ondan sonra doğru dürüst bir ilişki yasamadik ki olsun şimdi bu ayda eşik rahatsız yumurta dönemi biraz es geçtik bu ay hiç umutlu değilim
İnşAllah bu ay bebegin sıkıca tutunur sana canım heves etdim ya acaba bende etsemmi testimiCuma ilk yaptıgim, çizgiyi hayal görüyorum sandım varla yok arasiydi, bugun gorudugun gibi daha belirdi kendini. Biz kasımdan beri istiyoruz cnm, geçen ay bir kimyasal gebelik gecirdim.
İnşAllah bu ay bebegin sıkıca tutunur sana canım heves etdim ya acaba bende etsemmi testimi
bakalım canım erken testlerdenmi yapdın sen?ocakda evlendik evlendiyimizdem beri istiyoruz(İnsAllah canım
Sen bilirsin cnm, Tahmini yüm gununden 10gun geçtiyse çıkabilir. Siz ne zaman dir istiyoruz?
Aynen cnm bugünü degerlendir ve 1 gün arayla iliski olsun bebisinin ne zamn tutunacağı belli olmazAmin canım inşallah 7 Nisan benimde işte:) hayırlısı olsun bugün akıntı geldi yumurta akı gibi olabilir belki bugün çatladı belki yumurta
bakalım canım erken testlerdenmi yapdın sen?ocakda evlendik evlendiyimizdem beri istiyoruz(
İnşAllah canım hamilesin dua et benim içinYok cnm normal gebelik testi. İnsAllah tez zamanda olur cnm
Allah saglikli sekilde kucagina alirsin bize dua etmeyi unutma canimYok cnm normal gebelik testi. İnsAllah tez zamanda olur cnm
Aaa hadi ya inşallah adete çevirmez eğer olmazsa öyle akıntı kahve şeklinde kalırsa yerleşme kanaması olabilir ayyy inşallah sen keşke Br test alsaydin canım yaKizlarr az önce. Açık kahverengi akintı geldi az biseyy sizcee nedendir?? Ve ilk defa olduu
Çok sevindim valla bende önümüz deki ay ovilasyon testi alcam tembel gerçi benim yumurtalar:) ama hayırlısı bakalım bu ay ümidim yok insalah önümüzdeki aya artık:) nisanda güzel bir çalışma yaparım umarım..İnsAlllaahhevet cnm ovi testi ile martin 16si yüm günümu yakaladim yani 30-31mart bat. Dongumu takip ettiğim program 1 nisan gösteriyor.
Insallahhh kuzumm ama biraz ümitsizim kan testinde bisey cikmamistii yaaa oyüzdennAaa hadi ya inşallah adete çevirmez eğer olmazsa öyle akıntı kahve şeklinde kalırsa yerleşme kanaması olabilir ayyy inşallah sen keşke Br test alsaydin canım ya
Olsun olumsuz düşünme baya gecikmen var çünkü dediğim gibi geç dolenmeyse olabilir bir kaç güne olmazsan çıkar kesinlikleInsallahhh kuzumm ama biraz ümitsizim kan testinde bisey cikmamistii yaaa oyüzdenn
Hayirlisi diyipp beklicezz. Cnm rabbim hic kimsenin kucagini bos bırakmasinOlsun olumsuz düşünme baya gecikmen var çünkü dediğim gibi geç dolenmeyse olabilir bir kaç güne olmazsan çıkar kesinlikle
İnşAllah canım hamilesin dua et benim için
Cok sevindim canim ins
Allah saglikli sekilde kucagina alirsin bize dua etmeyi unutma canim
Çok sevindim valla bende önümüz deki ay ovilasyon testi alcam tembel gerçi benim yumurtalar:) ama hayırlısı bakalım bu ay ümidim yok insalah önümüzdeki aya artık:) nisanda güzel bir çalışma yaparım umarım..
ay canım ne güzel çok sevindim maşşalah inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağ salim alırsın kucağınaGulasor62 cnm ilk test benden gelsin bu sabahki testim
Geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım insAllah bu ay sağlıklı bir gebelik olurda bebişim tutunur annesine
hayırlı olsun canım maşallahay canım ne güzel çok sevindim maşşalah inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağ salim alırsın kucağına
:) yok canım olmaz belirti bu kadar erken en fazla 10 . Ve 15 gün anca belirtiler başlar:)Kizlar dün geceden beri mide eksimesi ile kavruluyorum supheli iliskimin uzerinden henuz 5 gun gecti bu kadar erken belirti olamazz degilmiiiii ve ince ince kasiklarim sızlıyooorr
Benim günü gününe oluyor ama :) 29 günde bir oluyorum o bakımdan sorun yok sadece doktor dedi yumurta da biraz tembellik var ama hamile kalmana engel değil demişti zaten Aralık da hamile kaldım 6 hafta düşük yaşadımİnsAllah cumlemize cnm, ben hergun bebek bekleyenler için Dua ediyorum zaten
Tembelik varsa kesin tavsiye ederim cnm, ben internetten laboquik marka çok uyguna aldim
İnsAllah gerek kalmazda hakkimizda hayirlisi