Umutlarımızı kaybetmiyoruz Nisan ayi bize şans getirsin.

Gulasor62 cnm ilk test benden gelsin bu sabahki testim

Geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım insAllah bu ay sağlıklı bir gebelik olurda bebişim tutunur annesine
Cnm çizgiyi gördüm bendede öyle cizgi cikti ama ertesi gün yaptigimda bisey cikmadı insallah bebisin seninledir hersey gönlünce olsun

5nisan

Amin canım inşallah 7 Nisan benimde işte:) hayırlısı olsun bugün akıntı geldi yumurta akı gibi olabilir belki bugün çatladı belki yumurta

Sagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyice
Geçmiş olsun canım allah bu ay insallah yüzünü güldürür bende 1 sene olcak Nisan da evliliğim 7 aydır istiyoruz bende aralıkta düşük yaşadım 6 haftalık kaybettim bakalım ondan sonra doğru dürüst bir ilişki yasamadik ki olsun şimdi bu ayda eşik rahatsız yumurta dönemi biraz es geçtik bu ay hiç umutlu değilim

Ayyy canım inşallah vardır yaa ikinci çizgi görünüyor daha batinada var 1 Nisan di demi senin ay ne güzel ya

İnsAlllaahh evet cnm ovi testi ile martin 16si yüm günümu yakaladim yani 30-31mart bat. Dongumu takip ettiğim program 1 nisan gösteriyor.

ne zaman hamilelik testi yapdin canim?bide kac zamandir istiyorsunuz?

Cuma ilk yaptıgim, çizgiyi hayal görüyorum sandım varla yok arasiydi, bugun gorudugun gibi daha belirdi kendini. Biz kasımdan beri istiyoruz cnm, geçen ay bir kimyasal gebelik gecirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…