- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
Cnm çizgiyi gördüm bendede öyle cizgi cikti ama ertesi gün yaptigimda bisey cikmadı insallah bebisin seninledir hersey gönlünce olsunGulasor62 cnm ilk test benden gelsin bu sabahki testim
Geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım insAllah bu ay sağlıklı bir gebelik olurda bebişim tutunur annesine
Cnm çizgiyi gördüm bendede öyle cizgi cikti ama ertesi gün yaptigimda bisey cikmadı insallah bebisin seninledir hersey gönlünce olsun
Rabbim gönlüne göre versin canım en kısa zamanda olur inşallahBende 1bucuk senelik evliyim kuzum ama 4 aydir bebek düsünüyoruz
Hadii hayırlısı diyelimmm heyecanli bekleyişşİnsAllah cnm, salı günü tekrarlicam koyulasirsa kan vercem
Insallah cnmm benimm rabbim seninde gönlüne göre versinnnnRabbim gönlüne göre versin canım en kısa zamanda olur inşallah
5nisanUmudumuzu kaybetmiyoruz Nisan ayina bebis haberleriyle başlayalım beraber bekleyelim kızlar nisana kadar hepimizin şansı bol olsun bu ay .. Nisan ayı hepimize şans getirsin inşallah.. herkes hamile kalır
Bat benim 7 Nisan:)
IrmakNarin 14 mart
@Yagmureylul 15 mart
M MutluPrenses1304 26 mart
T Tekirdagli4259 31 mart
N Nesene 1 Nisan
gulii7 1 Nisan
onunmeleyi 1 Nisan
@Love you91 2 Nisan
@melis eda 2 Nisan
@sibell09 2 Nisan
@gzmdncr33 2 Nisan
@Minnakbebis 3 Nisan
@GorTuu 4 Nisan
@SEM2706 5 Nisan
@eson 7 Nisan
@umut_20114 8 Nisan
@kafamdasorular_ 9Nisan
@busraangell 10 Nisan
@Angel1905 12 Nisan
@srplmtmtk 14 Nisan
@fundiiiii 14 Nisan
@maviucurtma33 15 Nisan
@zehzeh2 18 Nisan
Y Yesim2901 21 Nisan
Amin canım inşallah 7 Nisan benimde işte:) hayırlısı olsun bugün akıntı geldi yumurta akı gibi olabilir belki bugün çatladı belki yumurtaKuzum belki gec yumurtluyorsundur bu ay bazen öyle oluyormus. Birde hani sen üzülüyordun ya doktor esine ilac vermis kullanmasi lazim o yüzden iliskide olmicakmis. ÜZÜLMEE!
Ne zaman ne olacagı hic belli olmaz belki gec yumurtlicaksin ve bebisin tutunacak rabbim ne zamn ol dediyse olur sen fazla yurtlamaya felan da takilma her zaman dua et senin bat ne zamndı?
Hoşgeldin canım ekliyorum hemen:))Bende yeni katildim.belki sans getirir.bi umutbenim bat 5 nisan.inşallah olacak bu sefer
Ayyy canım inşallah vardır yaa ikinci çizgi görünüyor daha batinada var 1 Nisan di demi senin ay ne güzel yaGulasor62 cnm ilk test benden gelsin bu sabahki testim
Geçen ay bir kimyasal gebelik yaşadım insAllah bu ay sağlıklı bir gebelik olurda bebişim tutunur annesine
Geçmiş olsun canım allah bu ay insallah yüzünü güldürür bende 1 sene olcak Nisan da evliliğim 7 aydır istiyoruz bende aralıkta düşük yaşadım 6 haftalık kaybettim bakalım ondan sonra doğru dürüst bir ilişki yasamadik ki olsun şimdi bu ayda eşik rahatsız yumurta dönemi biraz es geçtik bu ay hiç umutlu değilimSagol canım hoşbuldum . Bu ay sizler neler yapacaksınız kür yada ilaç gibi seyler uygulayan varmı 2senedir cocuk istiyoruz bir kürtaj oldum ondan sonra bi türlü olmuyor sabırsızlık yaptım iyice
sen nasil anladin canim?bende karnimda sanci var bide mide bulantim ay bide qrip olmuwum ya((
Ayyy canım inşallah vardır yaa ikinci çizgi görünüyor daha batinada var 1 Nisan di demi senin ay ne güzel ya
sen nasil anladin canim?bende karnimda sanci var bide mide bulantim ay bide qrip olmuwum ya((
ne zaman hamilelik testi yapdin canim?bide kac zamandir istiyorsunuz?Goguslerimden anladım cnm. Benim goguslerim normalde agirmaz, şimdi dokunamiyorum bille
Insallah canım Allah agzından duysunonunmeleyi insAllah gebelik belirtilerin olur yasadigin
ne zaman hamilelik testi yapdin canim?bide kac zamandir istiyorsunuz?