Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugünde sağ kasığımda bir ağrı var hareket edemiyorum. Bugün büyük gün wcden cıkamam artık🤣

Kızlar ilk kez klomen kullanmıştım sonuç negatif aşırı ağrılı geçiyor adetim ondan mı acaba ilaç falan da kullanmak istemiyorum şuan 🤔😞

Kızlar ilk kez klomen kullanmıştım sonuç negatif aşırı ağrılı geçiyor adetim ondan mı acaba ilaç falan da kullanmak istemiyorum şuan 🤔😞
Bence de kullanma yani ben kullandığım zaman azalır adetim bırak temizlensin canım için ayaklarını sıcak tutmaya çalış.

Klomen ve femara fayda etmezse eğer yumurta büyütmek kaliteli yumurta üretmek için ignesi tedavisine geçiliyormus doktorum bana bu şekilde bilgi verdi ama iğneler de pahalıymis sanırım zor bir tedavi tüpbebek aşamasının bir altiymis hemn hemen
anladım çok teşekkür ederim

Kızlar bugünde sağ kasığımda bir ağrı var hareket edemiyorum. Bugün büyük gün wcden cıkamam artık🤣
Günaydın bebeğim söyleye söyleye getircen artık tamam unut yok öyle bişey 😂 Benim de göğüsler iyice normale döndü niye bu kadar düştü bu hormonlar ya ne hassasiyet kaldı ne dolgunluk tırsıyorum 🙄
Hepinizee gecikmeli günaydın kızlar bugün fazla uyumuşum 😂 Defneninannisi Defneninannisi Drdr17 Drdr17 B byzz1
M Mucizegibiii yumurtalar çok iyi maşallah bebeğim ya progestan felan kullansan olmaz mı ki off moralim bozuldu valla

bugün kaçıncı gün canım senin iğneden sonra?
İğne günü haric bugün 7. Günüm kuzum
Canım geçen ay benimde aşırı ağrılı geçti. Tam gece yatarken geldi. Sabaha diri çıktım ağrıdan bi belime bi sol tarafına bi sağ tarafıma bi ortaya sancı gezdi resmen
ya bende anlamadım sadece her gün iğne vurulacaksın dedi doktorum yoğundu çok bişe soramadım belki sizler bilirsiniz diye sormak istedim
Kan sulandırıcı falanmı acaba canım. Bi onu duydum ama onuda gebelik öğrenince başlıyorlar🤷🏼‍♀️
Günaydın bebeğim söyleye söyleye getircen artık tamam unut yok öyle bişey 😂 Benim de göğüsler iyice normale döndü niye bu kadar düştü bu hormonlar ya ne hassasiyet kaldı ne dolgunluk tırsıyorum 🙄
Hepinizee gecikmeli günaydın kızlar bugün fazla uyumuşum 😂 Defneninannisi Defneninannisi Drdr17 Drdr17 B byzz1
M Mucizegibiii yumurtalar çok iyi maşallah bebeğim ya progestan felan kullansan olmaz mı ki off moralim bozuldu valla
Demiyorum canım tamam düşünmüyorum🤣
Günaydınn 🍀
Benimde misafirim gelcek işlerimi hallettim kahve keyfimi yapıyorum 🤣

Canım geçen ay benimde aşırı ağrılı geçti. Tam gece yatarken geldi. Sabaha diri çıktım ağrıdan bi belime bi sol tarafına bi sağ tarafıma bi ortaya sancı gezdi resmen

Kan sulandırıcı falanmı acaba canım. Bi onu duydum ama onuda gebelik öğrenince başlıyorlar🤷🏼‍♀️

Günaydınn 🍀
Ohh mis maşallah her gün misafir ağırlıyosun nerdeyse 😂🥰

Ohh mis maşallah her gün misafir ağırlıyosun nerdeyse 😂🥰
Ya valla pandemiden aslında kimseyi kabul etmiyorum. Pazartesi arkadaşım geldi cünkü gectiğimiz hafta 2 3 kere aramıştı gelmek için hepsinde erteledim. Pazarteside bişeu diyemedim. Bugünde eşimin halası oda geçen hafta 2 kere aradı annemdeydim ikisinde de . Onada ayıp oldu diye bugün çağırdım. Hemenn arka apartmanımızda oturuyor zaten misafir sayılmaz🤣🤣

Gunaydinn tatlım🌿🌼

Ya valla pandemiden aslında kimseyi kabul etmiyorum. Pazartesi arkadaşım geldi cünkü gectiğimiz hafta 2 3 kere aramıştı gelmek için hepsinde erteledim. Pazarteside bişeu diyemedim. Bugünde eşimin halası oda geçen hafta 2 kere aradı annemdeydim ikisinde de . Onada ayıp oldu diye bugün çağırdım. Hemenn arka apartmanımızda oturuyor zaten misafir sayılmaz🤣🤣
Maşallah kuzucum misafir güzeldir kolay gelsin şimdiden🤗
Gunaydinn tatlım🌿🌼
Haber ver doktordan sonra canım ❤️

Arkadaş nasıl progestan vermezler ya benım rahim kalınlıgım tam dedi doktor yinede riske atmiyim dedi progstan verdi yani
Hiç öyle düşünme önce kendi saglıgın için sağlıklı beslenmeye başla akşamları yürü havalarda güzel artık. Bebişi çok istediğini vicuduna sinyallerini gönder. İnan bana başka yolu yok kendi sağlıgın için .
Sanırım o zamandan sonra yoğunluk olcak batlar hep p zamana 🤣

Olurmu olur kız 😂😂

Canım hepimizde bu belirtiler var iğnemi gebelikmi bilmiyoruz bekleyip görücez beklemek zor olsada 🤷🏼‍♀️

Canımm bikre daha dene bakalım rahim duvarı için progestan verir belki doktorun
Vermedi hatta sordum da biliyor musunuz ama laf arada kaynadı sabah ağladım biraz attım stresimi rahatlattı Cuma günü duruma göre isteyeceğim ısrarla verirse kullanırım vermezse tekrar famera derse pnaarozeer pnaarozeer bilmiyorum almıştım kutuda var 20 tane yine 5 gün 2 defa hap içerim ama öyle yumurta takibi yumurtlama takibi falan vesaire yapmam kendimi o strese sokmam heyecana kapılmamak icin
Allah razı olsun güzel kalbiniz desteğiniz için tanımasam da iyi ki varsınız ♥️🌸🙏🏻
kuzucuğuuum sen kendine odaklan sen bana güzel haberlerini vereceksin böyle böyle umudumu yeşerteceksin az kaldı sabret sev9 sev9 🥰🙏🏻

Günaydınn 🍀
Aynen ya bu ilaçlardan herhalde ah bi adet olmasak şöyle 9ay falan 😂

X