Bulantı da çok berbat oluyo ya bende zorla içtim ilk hafta şimdi hiç dokunmuyo. O zaman bişey olmaz ikiye böl ikinciyi bi öyle dene günde 1 buçuk gibi canımCanım 2 tane 500lük kullanıyodum. Mide bulantım vardı ama idare ediyodum sonra günden güne arttı birgünde istifra ettim. Sonra doktoruma sordum 1e düşür dediAma şimdide iştahım geri açıldı sanki
Aminn kuzum çok aminnn. Bende kimseye söyleyemedim. Bi yandan sorup durulması da sıkacak strese sokacak iyice. Nasıl rahat edersen öyle geçir bu süreciYok cnm konusmadim o aramadı bende aramaya cesaret edemedim anlatmaya iki gündür çok kötüyüm toparlayamadim kendimi sanrm konuşmayı eşim yapacak benim pek gücüm yok bunların üzerine hamilelik haberi de gelince daha da çökertti beni ama dilimde gönlümde ne olursa olsun hayırlı zamnda sağlıklı evlathepimize
ben de kullanıyorum canım, akıntı geldiğini hissetsem lavaboya koşuyorum, ama beyaz fitilden akıntıymış... Nasıl bir psikoloji bu ya..Demekki hapta böyle bi etki var ya sabah bi iki damla geldi devamı yok progestan fitil vermişti doktorum daha önce 2 düşüğüm var önlem amaçlı oda kremsi gibi geliyor kan akışı olmuyor sanırım anlayamadım gitti valla
Pazartesi yapmıştım, 2. çizgiyi göremedim. birdaha test yapmadım, ama çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?Klomen geciktirmiyor diye biliyorum ama test yaptınmı canım
Bilmiyorum canım, bende regl geleceği zaman birkaç gün önceden lekelenme ve hafif kan gelir ordan anlarım. Şuan ne gelen var ne giden..Benim tam 5 gün geciktiridi geçen ay klomen
Hımm valla bilmiyorum ki genelde az ile başlayıp arttırılarak gidiyor bu ilaç bi az bi çok olmaz benceÖnceki gibi çok değil canım. Sabah akşam 500 alıyodum canım sonra düşürdü doktor miğde bulantımdan. Ama iştahımı kesmişti ne güzel bu ara yine arttı ya gözüm hep aburcubura gidiyoacaba 1 gün sabah akşam 500 bir gün tek bitane 500 alsam nolur
Valla canım bilmiyorumki o şekilde olurmu acaba. Benimde başlarda hafif bulantıydı kullandıkca arttı. Azalması gerekirken. En sonda işte istifra edince artık dedim bi sorun var galibaBulantı da çok berbat oluyo ya bende zorla içtim ilk hafta şimdi hiç dokunmuyo. O zaman bişey olmaz ikiye böl ikinciyi bi öyle dene günde 1 buçuk gibi canım
Aminn kuzum çok aminnn. Bende kimseye söyleyemedim. Bi yandan sorup durulması da sıkacak strese sokacak iyice. Nasıl rahat edersen öyle geçir bu süreciahh o hamilelik haberleri ben uzun süredir almıyorum çünkü ben hariç herkes hamile kaldı galba ihtimali olan
Ben tiroid hapıda kullanıyorum onuda hafta sonu 2 hafta içi 1. Ondan yola çıkarak düşündümHımm valla bilmiyorum ki genelde az ile başlayıp arttırılarak gidiyor bu ilaç bi az bi çok olmaz bence
tiroit hapını mı haftasonu 2 hafta içi 1 kullanıyorsun?Valla canım bilmiyorumki o şekilde olurmu acaba. Benimde başlarda hafif bulantıydı kullandıkca arttı. Azalması gerekirken. En sonda işte istifra edince artık dedim bi sorun var galiba
Ben tiroid hapıda kullanıyorum onuda hafta sonu 2 hafta içi 1. Ondan yola çıkarak düşündümama her ilaçta bir değil tabi
Bulantı oluyo herkeste ama kusma olması ağır gelmiş heralde ilaç sana canımValla canım bilmiyorumki o şekilde olurmu acaba. Benimde başlarda hafif bulantıydı kullandıkca arttı. Azalması gerekirken. En sonda işte istifra edince artık dedim bi sorun var galiba
Ben tiroid hapıda kullanıyorum onuda hafta sonu 2 hafta içi 1. Ondan yola çıkarak düşündümama her ilaçta bir değil tabi
Evet canım hafta içi 25 mg haftasonu 50 mg yanitiroit hapını mı haftasonu 2 hafta içi 1 kullanıyorsun?
Evet canım ya ama iyidide miğdem bulandığına bişey yemezdim ne güzelBulantı oluyo herkeste ama kusma olması ağır gelmiş heralde ilaç sana canım
Leblebi yiyip durmuştum bende ama geçti şimdi ya. Yeme isteği desen var o da galiba stresten oluyoEvet canım hafta içi 25 mg haftasonu 50 mg yani
Evet canım ya ama iyidide miğdem bulandığına bişey yemezdim ne güzel
Hayırlısı cnm hayırlısı Rabbim guzellestirecek inanıyorum benBulantı da çok berbat oluyo ya bende zorla içtim ilk hafta şimdi hiç dokunmuyo. O zaman bişey olmaz ikiye böl ikinciyi bi öyle dene günde 1 buçuk gibi canım
Aminn kuzum çok aminnn. Bende kimseye söyleyemedim. Bi yandan sorup durulması da sıkacak strese sokacak iyice. Nasıl rahat edersen öyle geçir bu süreciahh o hamilelik haberleri ben uzun süredir almıyorum çünkü ben hariç herkes hamile kaldı galba ihtimali olan
Olabilir benimdemi acaba ondan dicem ama hiç stresim yok. Bugün belimin sol tarafı hareket ettikce çok aşırı batıyoLeblebi yiyip durmuştum bende ama geçti şimdi ya. Yeme isteği desen var o da galiba stresten oluyo
İnşallah canım benimHayırlısı cnm hayırlısı Rabbim guzellestirecek inanıyorum ben
Biz yok sanıyoruz galba. İçten içe var belki deOlabilir benimdemi acaba ondan dicem ama hiç stresim yok. Bugün belimin sol tarafı hareket ettikce çok aşırı batıyo
Çok olmuş doktor ne diyor peki bu durumaBenim İğneden sonraki 40.günüm.adet olmadım hala ama kanda gebelik de yok. Kistim de yok. Ama hala olmadım.
Klasik. Stres deyip çıkıyorlar işin içinden. Tarlusal verdi yan etkilerinden ötürü içmedim. 27-28 günde olurum hep hiç şaşmaz. ama bu ay klomen mi yaptı ovitrelle mi bilmiyorum gelmiyor adetim. Ağrım sızım olmadığı için sorun etmiyorum.Çok olmuş doktor ne diyor peki bu duruma
Doktoruna gitmedin mi peki. Bana doktorum iğneden iki hafta sonra kan vericeksin.negatifse gel dedi.Benim İğneden sonraki 40.günüm.adet olmadım hala ama kanda gebelik de yok. Kistim de yok. Ama hala olmadım.
Aynen canımValla canım bilmiyorumki o şekilde olurmu acaba. Benimde başlarda hafif bulantıydı kullandıkca arttı. Azalması gerekirken. En sonda işte istifra edince artık dedim bi sorun var galiba
Canım kullansaydın. Ben yıllarca tarusal kullandım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama tabi ağır yan etkisi var ise sende tabi kullanma .Klasik. Stres deyip çıkıyorlar işin içinden. Tarlusal verdi yan etkilerinden ötürü içmedim. 27-28 günde olurum hep hiç şaşmaz. ama bu ay klomen mi yaptı ovitrelle mi bilmiyorum gelmiyor adetim. Ağrım sızım olmadığı için sorun etmiyorum.
Belkide canım ama hiç düşünmemeye çalışıyorum ya. Olmama ihtimalini düşünüyoeum hepİnşallah canım benim
Biz yok sanıyoruz galba. İçten içe var belki de