Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulantı da çok berbat oluyo ya bende zorla içtim ilk hafta şimdi hiç dokunmuyo. O zaman bişey olmaz ikiye böl ikinciyi bi öyle dene günde 1 buçuk gibi canım
Aminn kuzum çok aminnn. Bende kimseye söyleyemedim. Bi yandan sorup durulması da sıkacak strese sokacak iyice. Nasıl rahat edersen öyle geçir bu süreci ahh o hamilelik haberleri ben uzun süredir almıyorum çünkü ben hariç herkes hamile kaldı galba ihtimali olan

ben de kullanıyorum canım, akıntı geldiğini hissetsem lavaboya koşuyorum, ama beyaz fitilden akıntıymış... Nasıl bir psikoloji bu ya..

Hımm valla bilmiyorum ki genelde az ile başlayıp arttırılarak gidiyor bu ilaç bi az bi çok olmaz bence

Valla canım bilmiyorumki o şekilde olurmu acaba. Benimde başlarda hafif bulantıydı kullandıkca arttı. Azalması gerekirken. En sonda işte istifra edince artık dedim bi sorun var galiba
Hımm valla bilmiyorum ki genelde az ile başlayıp arttırılarak gidiyor bu ilaç bi az bi çok olmaz bence
Ben tiroid hapıda kullanıyorum onuda hafta sonu 2 hafta içi 1. Ondan yola çıkarak düşündüm ama her ilaçta bir değil tabi

tiroit hapını mı haftasonu 2 hafta içi 1 kullanıyorsun?

Bulantı oluyo herkeste ama kusma olması ağır gelmiş heralde ilaç sana canım

Hayırlısı cnm hayırlısı Rabbim guzellestirecek inanıyorum ben

Leblebi yiyip durmuştum bende ama geçti şimdi ya. Yeme isteği desen var o da galiba stresten oluyo
Olabilir benimdemi acaba ondan dicem ama hiç stresim yok. Bugün belimin sol tarafı hareket ettikce çok aşırı batıyo

Benim İğneden sonraki 40.günüm.adet olmadım hala ama kanda gebelik de yok. Kistim de yok. Ama hala olmadım.

Aynen canım gidebilirsen dahiliye ya da endokrine gitsene aslında

Canım kullansaydın. Ben yıllarca tarusal kullandım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama tabi ağır yan etkisi var ise sende tabi kullanma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…