- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Dahiliyeye gitmem gerek zaten canım doktor 20 gün sonra çağırmıştı 1 bucuk 2 ay oldu bu kadın doğum maceramdan onun üstüne düşüp gidemedimAynen canım gidebilirsen dahiliye ya da endokrine gitsene aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dahiliyeye gitmem gerek zaten canım doktor 20 gün sonra çağırmıştı 1 bucuk 2 ay oldu bu kadın doğum maceramdan onun üstüne düşüp gidemedimAynen canım gidebilirsen dahiliye ya da endokrine gitsene aslında
İlacın etkisi de olabilir tabi ama şaşırtıcı bı durum güzel olur ins cnmKlasik. Stres deyip çıkıyorlar işin içinden. Tarlusal verdi yan etkilerinden ötürü içmedim. 27-28 günde olurum hep hiç şaşmaz. ama bu ay klomen mi yaptı ovitrelle mi bilmiyorum gelmiyor adetim. Ağrım sızım olmadığı için sorun etmiyorum.
Çok alerjik bir bünyem var. Öle her verdikleri ilacı içemiyorum. İlk defa bu kadar gecikmem olduğu için sorun etmiyorum. Kendiliğinden gelmesini bekliyorum. Çatlatma iğnesi olan kimsenin başına gelmemiş bu kadar uzun adet olamama. Gerçekten bende şaşkınım.Canım kullansaydın. Ben yıllarca tarusal kullandım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ama tabi ağır yan etkisi var ise sende tabi kullanma .
Evet bende çok şaşkınım.İlacın etkisi de olabilir tabi ama şaşırtıcı bı durum güzel olur ins cnm
30 aralıkta oldum iğneyi. 25 ocakta kan verdim negatif ti.dr kist falan yok dedi tarlusal verdi. Zaten düzenim bozuldu ve alerjik bünyem var, Bi de tarlusal düzensizlikte yapıyor içmedim. 25 ocaktan beri de Dr a gitmedim.Doktoruna gitmedin mi peki. Bana doktorum iğneden iki hafta sonra kan vericeksin.negatifse gel dedi.
İnşallah olur canım benim hayırlısıylaBelkide canım ama hiç düşünmemeye çalışıyorum ya. Olmama ihtimalini düşünüyoeum hep
Bebeğinmi var sabahın 7 sinde kalktın pazar bu günİnşallah olur canım benim hayırlısıyla
Ya benim ilaç hiç erimemiş sanırım içeride şimdi kahverengi olarak geliyor sürekli adet oldummu olmadımmı onu bile anlayamadım saçma sapan oldu bu ay düzenimben de kullanıyorum canım, akıntı geldiğini hissetsem lavaboya koşuyorum, ama beyaz fitilden akıntıymış... Nasıl bir psikoloji bu ya..
bence bugün bi test daha yap canımPazartesi yapmıştım, 2. çizgiyi göremedim. birdaha test yapmadım, ama çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Daha iyi olur canım o zamanDahiliyeye gitmem gerek zaten canım doktor 20 gün sonra çağırmıştı 1 bucuk 2 ay oldu bu kadın doğum maceramdan onun üstüne düşüp gidemedim
40 gün çok değil mi canım doktora gittin miBenim İğneden sonraki 40.günüm.adet olmadım hala ama kanda gebelik de yok. Kistim de yok. Ama hala olmadım.
Canım selam nasılsın yeni tedavi oldu mu bu ay?Çok olmuş doktor ne diyor peki bu duruma
Canım günaydın klomene başladım yarın bitiyor Çarşamba kontrol var bakalım ben de yazdıklarını okudum ama yazamadım herşeyin hayırlısını diliyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur dularimdasinCanım selam nasılsın yeni tedavi oldu mu bu ay?
Evet canım o zaman ona danışayım belki değiştirir ilacı Sen naptınnDaha iyi olur canım o zaman
Canım günaydın ben klomen kullandım şimdi ikinci klomen kullaniyorum doktor kontrolünde sen de kontrollü kullan muayene ediyorKizlar günaydın benim kırmızılar geliyor sinyalleri verdi. Size bi sorum.olacak femarayi ikinci ayda kullanmaya devam ettiniz mi? Yoksa doktor kontrolünde mi ilerlediniz? Bu ayda kullanmam gerekiyormu bilemedim..
Günaydın canım geçmiş olsunn inşallah bu ay olucak Ben doktora gidip bi muayene olmuştum sonra vermişti doktor canımKizlar günaydın benim kırmızılar geliyor sinyalleri verdi. Size bi sorum.olacak femarayi ikinci ayda kullanmaya devam ettiniz mi? Yoksa doktor kontrolünde mi ilerlediniz? Bu ayda kullanmam gerekiyormu bilemedim..
Adet olmadım daha test de yapmadım bugün bakalım yarın sabah yaparım belki canım salı da doktor çağırmıştı zatenEvet canım o zaman ona danışayım belki değiştirir ilacı Sen naptınn
Sağol kuzumCanım günaydın klomene başladım yarın bitiyor Çarşamba kontrol var bakalım ben de yazdıklarını okudum ama yazamadım herşeyin hayırlısını diliyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur dularimdasin