Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm.klomen pazartesi bitecek daha ins bu ay bizlerin ayı olur

Hiç deme cnm ben herşeye ağlıyorum çok birikmiş bende dün bu kadar hickirarark agladimi hatırlamıyorum hayırlısı sağlıklı gelsin mucizelerimiz
İnşallah artık o çift çizgiyi görünce mutluluktan ağlarız canım ya heyecan da basıyo yavaş yavaş Sonrasında hayal kırıklığı korkusu da var

Ya çok saçma sabah regl başladı sandım sonra devamı yok mahvetti düzenimi unutlanmakta cabasıydı

Ben tam iğneden sonra geçen ay 20. Günde adetim gecikmez normalde benimde ama iğnenin 15. Gününde kanda baktırmıştım negatifti demekki gecikme yapabiliyor
Demekki hapta böyle bi etki var ya sabah bi iki damla geldi devamı yok progestan fitil vermişti doktorum daha önce 2 düşüğüm var önlem amaçlı oda kremsi gibi geliyor kan akışı olmuyor sanırım anlayamadım gitti valla

Klomen geciktirmiyor diye biliyorum ama test yaptınmı canım

Aynen öyle canım gecikme olabiliyor

Mide bulantın geçti mi? Aslında sabah akşam 500 almayı bi sor istersen doktora
Önceki gibi çok değil canım. Sabah akşam 500 alıyodum canım sonra düşürdü doktor miğde bulantımdan. Ama iştahımı kesmişti ne güzel bu ara yine arttı ya gözüm hep aburcubura gidiyo acaba 1 gün sabah akşam 500 bir gün tek bitane 500 alsam nolur
İnşallah ya inşallah

Ben 2 tane 1000lik kullanıyorum. Çok yüksek olduğu için de değil. Aile hekimine durumu anlatınca riske atmak istemedi sanırım bi sıkıntı yaşamadım başlarda bulantı oldu tabi. Yani denesen sorun olmaz muhtemelen canım. Benimki glifor

Canım 2 tane 500lük kullanıyodum. Mide bulantım vardı ama idare ediyodum sonra günden güne arttı birgünde istifra ettim. Sonra doktoruma sordum 1e düşür dedi Ama şimdide iştahım geri açıldı sanki

Doğru canım haklısın kv olan konuşma ne oldu konuştun mu
Yok cnm konusmadim o aramadı bende aramaya cesaret edemedim anlatmaya iki gündür çok kötüyüm toparlayamadim kendimi sanrm konuşmayı eşim yapacak benim pek gücüm yok bunların üzerine hamilelik haberi de gelince daha da çökertti beni ama dilimde gönlümde ne olursa olsun hayırlı zamnda sağlıklı evlat hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…