- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Yok cnm.klomen pazartesi bitecek daha ins bu ay bizlerin ayı olurAh canım bu ilaçlarda herşeyimizi alt üst ediyor. Bide dediğin gibi cevreden duyduğın haberler falan. Benimde geçen haftasonum aynı öyle geçmişti birinin hamilelik haberini duydum 2 gün zırıl zırıl ağladım
İçini iyice dök canım insana bazen ağlamak çok iyi geliyor gercekten sonrada toparlan iğneyi oldummu strese girme hiç
İnşallah artık o çift çizgiyi görünce mutluluktan ağlarız canım ya heyecan da basıyo yavaş yavaşHiç deme cnm ben herşeye ağlıyorum çok birikmiş bende dün bu kadar hickirarark agladimi hatırlamıyorum hayırlısı sağlıklı gelsin mucizelerimiz
Ah inşallah canım yaa. Hemen sonra hamilelik topiğine geçip 'anne oluyoruzYok cnm.klomen pazartesi bitecek daha ins bu ay bizlerin ayı olur
Ya çok saçma sabah regl başladı sandım sonra devamı yok mahvetti düzenimi unutlanmakta cabasıydıGünaydın canım bende Femara kullandım bu ay bugün 15.günüm sabah test yaptım negatifti. Bende burda okuduğm kadarıyla 14-15.gün regl olunuyormuş diye okudum. Ama bende de gelen giden hiç bişey yok maalesef.
Canım günaydın, Femarayı ilk aydan sonra hemen ertesi ay da mı kullanmış oluyorsun yani? Genelde etkisi devam eder bir sonraki ayda diyorlar ya o yüzden sordum. Ona göre benimde elimde kaldı Femara regl olursam kullanayım diyorum.
Demekki hapta böyle bi etki var ya sabah bi iki damla geldi devamı yok progestan fitil vermişti doktorum daha önce 2 düşüğüm var önlem amaçlı oda kremsi gibi geliyor kan akışı olmuyor sanırım anlayamadım gitti vallaBen tam iğneden sonra geçen ay 20. Günde adetim gecikmez normalde benimde ama iğnenin 15. Gününde kanda baktırmıştım negatifti demekki gecikme yapabiliyor
Klomen geciktirmiyor diye biliyorum ama test yaptınmı canımevde yaptım çıkmadı.. haftaya kan vericem en garantisinden...
ben klomen kullandım, acaba diyorum ondan mı geciktim, regl 6 ocaktı... iğneden de 22 gün geçti....
hmm, heyecan yaptım şimdi ya...
gecikti canım 7 gün... 31 de regl olmalıydım...
Benim tam 5 gün geciktiridi geçen ay klomenKlomen geciktirmiyor diye biliyorum ama test yaptınmı canım
Hadi ya gerçi ben femarayıda geciktirmiyor diye biliyodum bana da güvenmeyin çokBenim tam 5 gün geciktiridi geçen ay klomen
Güzel düşünelim cnm Rabbim hayırlısını bilir hiç olumsuz dusunmeyelim dua edelimİnşallah artık o çift çizgiyi görünce mutluluktan ağlarız canım ya heyecan da basıyo yavaş yavaşSonrasında hayal kırıklığı korkusu da var
İns cnm.insAh inşallah canım yaa. Hemen sonra hamilelik topiğine geçip 'anne oluyoruz' konusu açarız
Aynen öyle canım gecikme olabiliyorDemekki hapta böyle bi etki var ya sabah bi iki damla geldi devamı yok progestan fitil vermişti doktorum daha önce 2 düşüğüm var önlem amaçlı oda kremsi gibi geliyor kan akışı olmuyor sanırım anlayamadım gitti valla
Mide bulantın geçti mi? Aslında sabah akşam 500 almayı bi sor istersen doktora
İnşallah ya inşallahAh inşallah canım yaa. Hemen sonra hamilelik topiğine geçip 'anne oluyoruz' konusu açarız
Doğru canım haklısınGüzel düşünelim cnm Rabbim hayırlısını bilir hiç olumsuz dusunmeyelim dua edelim
Önceki gibi çok değil canım. Sabah akşam 500 alıyodum canım sonra düşürdü doktor miğde bulantımdan. Ama iştahımı kesmişti ne güzel bu ara yine arttı ya gözüm hep aburcubura gidiyoMide bulantın geçti mi? Aslında sabah akşam 500 almayı bi sor istersen doktora
İnşallah ya inşallah
Ben 2 tane 1000lik kullanıyorum. Çok yüksek olduğu için de değil. Aile hekimine durumu anlatınca riske atmak istemedi sanırım bi sıkıntı yaşamadım başlarda bulantı oldu tabi. Yani denesen sorun olmaz muhtemelen canım. Benimki gliforÖnceki gibi çok değil canım. Sabah akşam 500 alıyodum canım sonra düşürdü doktor miğde bulantımdan. Ama iştahımı kesmişti ne güzel bu ara yine arttı ya gözüm hep aburcubura gidiyoacaba 1 gün sabah akşam 500 bir gün tek bitane 500 alsam nolur
Canım 2 tane 500lük kullanıyodum. Mide bulantım vardı ama idare ediyodum sonra günden güne arttı birgünde istifra ettim. Sonra doktoruma sordum 1e düşür dediBen 2 tane 1000lik kullanıyorum. Çok yüksek olduğu için de değil. Aile hekimine durumu anlatınca riske atmak istemedi sanırım bi sıkıntı yaşamadım başlarda bulantı oldu tabi. Yani denesen sorun olmaz muhtemelen canım. Benimki glifor
Yok cnm konusmadim o aramadı bende aramaya cesaret edemedim anlatmaya iki gündür çok kötüyüm toparlayamadim kendimi sanrm konuşmayı eşim yapacak benim pek gücüm yok bunların üzerine hamilelik haberi de gelince daha da çökertti beni ama dilimde gönlümde ne olursa olsun hayırlı zamnda sağlıklı evlatDoğru canım haklısınkv olan konuşma ne oldu konuştun mu
Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM KULLANILAN İLAÇ KULLANILAN KÜR VARSA OLAN SORUN BAT SONUÇ @selcanevrenn20 - - - 4-5 ŞUBAT @ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic - - 6 ŞUBAT sutlaacc klomen,ovitrelle, glifor, folidays - - 7 ŞUBAT @Zeyno2734 femara - - 11 ŞUBAT @newmoon10 femara,ovitrelle - - 14 ŞUBAT @turuncugirl - - - 14 ŞUBAT @Eylul38 - - - 14 ŞUBAT @Brctks klomen,ovitrelle,inofolic yumurta tembelliği 14 ŞUBAT @izmirlibjkkartal femara Eşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü- 15 ŞUBAT
Drdr17 letresan,ovitrelle 17 ŞUBAT Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max- pko, 2 dış gebelik 18 ŞUBAT @Mordus - 18 ŞUBAT sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor- - 14 ŞUBAT @byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol- - 18 ŞUBAT S Siyahhhinci femara,ovitrelle 25 ŞUBAT @Duygu933 klomen - - 27 ŞUBAT @Tuanna_ femara,ovitrelle,regenesis max,
venatura inositol, omepa,
ocean d vit.her gün yoğurt içine
1 çk keten tohumu8 MART