Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman allah korusunn dur adeti çağırma 🤣
Heralde iğneden canım benimde öyle bel kasık ağrım. Kist olmasından korktumda siz diyince şimdi içim rahatladı
Ben çok ilaç kullandım kist olmmadı hiç bugüne kadar. Ondan değilde bi tuafım, karınm çok şişti. Belkide bişeyler olmuştur . 🤪

Ben çok ilaç kullandım kist olmmadı hiç bugüne kadar. Ondan değilde bi tuafım, karınm çok şişti. Belkide bişeyler olmuştur . 🤪
Ayy inşallah ama benimde karnım şiş ve su içmediğim halde idrara çok çıktım dün gece bile uyandım hatta 😂

Ay canım hiç döllenme diye umutlanmıcam bu ay hatta gün bile saymıcam diyorum. Geçen ay allahım 14. Gün nasıl gelicek diye kendimi yiyip bitiriyodum görmedim o günü🤣 bu ayda göremicem kafasında hiç o günü beklemiyorum. Bugün kaçıncı günüm diye düşünmek istemiyorum. Ama bi anda da aklımın bi köşesinde tabi🤣
Herkeste aynı etkiler olmuyoki canım. Belkide bebişin annesini hiç rahatsız etmeden yolculuk ediyodur şuan😍😍😍
Yumurtlamadan sonra gerçekten zaman geçmiyor 🙈 meşguliyet bulsak da düşünmeden olmuyor.. Aslında çok yanlış yapıyoruz düşündükçe hormonları etkiliyoruz 🤷‍♀️

Yumurtlamadan sonra gerçekten zaman geçmiyor 🙈 meşguliyet bulsak da düşünmeden olmuyor.. Aslında çok yanlış yapıyoruz düşündükçe hormonları etkiliyoruz 🤷‍♀️
Kesinlikle düşünmememiz gerekiyo ya. Birde ne kadar kafandan atarsan beklemediğin anla gerçekleşir ya güzel şeyler. Buna da çok inanıyorum😍

geciktinmi canım 😊 tabiki neden sayılması şubat yazdığıma bakma maksat birlikte bu süreci gecirip birbirimizden bilgi alışverişi yapmak, geri kalanda sohbet muhabbet ☺️💕
evet canım 7 gün geciktim, duanızı bekliyorum, haftaya dru arayıp kan vereceğim inşallah :)
Evet canım bu ay baya hızlı büyüdüler. Çarşamba döngümün 13. Gününde 21 ve 20 mm 2 yumurta vardı arkadan gelende en büyüğü 17 mm 3 yumurta vardı. İğne oldum beklemeye geçtim bende 😍
Ayy çok güzel büyümüş yumişlerin canım, inşallah güzel sonuçları olur :KK73:
Adet gelmeyince insan iknada olmuyor. Çatlatma iğnesinde bat günü mü baz alınıyor yoksa iğneden sonraki 14-15 gün mü baz alınıyor ney bilgin var mı canım
iğneden 1 gün sonra baz alınıyor canım... iğneden sonraki gün 1. gün, sen de 14. günden itibaren regl yoksa test yapabilirsin.

evet canım 7 gün geciktim, duanızı bekliyorum, haftaya dru arayıp kan vereceğim inşallah :)

Ayy çok güzel büyümüş yumişlerin canım, inşallah güzel sonuçları olur :KK73:

iğneden 1 gün sonra baz alınıyor canım... iğneden sonraki gün 1. gün, sen de 14. günden itibaren regl yoksa test yapabilirsin.
Aa baya geçmiş test yapmadınmı hiiçç :rolleyes:
Bilgisayara geçtiğimde eklicem canım 😊
İnşallah kuzucum bakalım bugün ağrılarım var korkuyorum yine erken regl olmaktan 😬

Banada doktorum iğneden sayarak 14 gün sonra kanda test mutlaka yap dedi. Evde yapma dedi çıkmaya bilir. Bende bat tarihimi 17 şubat sayıyorum . Nasıl geçicek 12 gün var sabırsızım.
evde yaptım çıkmadı.. haftaya kan vericem en garantisinden...
Kızlar iyi geceler bu ay femara kullandım çatlatma iğnesinin bugün 17. Günü adet olmadım gebelik testi de negatif femara kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı ?
ben klomen kullandım, acaba diyorum ondan mı geciktim, regl 6 ocaktı... iğneden de 22 gün geçti....
Canım ben geçen ay 20. Günde regl oldum iğne geciktirme yapıyor. Kanda baktır 15. Günde kanda yoksa yoktur
hmm, heyecan yaptım şimdi ya... :KK73:
Canım en son 31 ocaktamı regli oldun yoksa reglin geciktimi şuan 6 şubattayız 🤗
gecikti canım 7 gün... 31 de regl olmalıydım...

evde yaptım çıkmadı.. haftaya kan vericem en garantisinden...

ben klomen kullandım, acaba diyorum ondan mı geciktim, regl 6 ocaktı... iğneden de 22 gün geçti....

hmm, heyecan yaptım şimdi ya... :KK73:

gecikti canım 7 gün... 31 de regl olmalıydım...
İnşallah kanda pozitifi görürsün canım 🤲🏼

Kızlar karnında davul gibi bi gerginlik hissi olan var mı? Tef gibi alt karnım böyle sertleşmiş gibi. Şiş bi de iğneden sonra 6.gündeyim.

Kızlar karnında davul gibi bi gerginlik hissi olan var mı? Tef gibi alt karnım böyle sertleşmiş gibi. Şiş bi de iğneden sonra 6.gündeyim.
İğneden sonra oluyor cnm
Ah ah hiç umudum yok kendimden kız bu ay hiç beklentiye girmiyorum🤣 sen neler yapıyosun canımm 😊
Cnm su sin iki gündür benim hormonlar tavan yaptı sürekli ağlamaklı haldeyim bunun üstüne hamile haberi alınca da baya kendim yerde suruklenirken buldum🤦🏿‍♀️ ama bugün biraz daha iyiyim iğneye kadar kafamı düzeltmek gerek😂🤲

Bnm 4. Gün bende öyleyim ya. İğneden diye tahmin ediyorum sonuçta hormon.
Evet ya aslında baya hormon aldık. Aman kist felan olmasın da bi bende mi oluyo ters giden bişey mi var düşüncesi geliyo hemen 🙄
İğneden sonra oluyor cnm
Cnm su sin iki gündür benim hormonlar tavan yaptı sürekli ağlamaklı haldeyim bunun üstüne hamile haberi alınca da baya kendim yerde suruklenirken buldum🤦🏿‍♀️ ama bugün biraz daha iyiyim iğneye kadar kafamı düzeltmek gerek😂🤲
Çok güzel hareketler bunlar izliyordum ve bir skeçte oturup hıçkıra hıçkıra ağladım. Ya birikmiş şeyler patlıyo ya da bizim hamilelikler sulu göz geçicek :mad: :anneadayı:

İğneden sonra oluyor cnm
Ah canım bu ilaçlarda herşeyimizi alt üst ediyor. Bide dediğin gibi cevreden duyduğın haberler falan. Benimde geçen haftasonum aynı öyle geçmişti birinin hamilelik haberini duydum 2 gün zırıl zırıl ağladım :KK48:
İçini iyice dök canım insana bazen ağlamak çok iyi geliyor gercekten sonrada toparlan iğneyi oldummu strese girme hiç🤩

Evet ya aslında baya hormon aldık. Aman kist felan olmasın da bi bende mi oluyo ters giden bişey mi var düşüncesi geliyo hemen 🙄

Çok güzel hareketler bunlar izliyordum ve bir skeçte oturup hıçkıra hıçkıra ağladım. Ya birikmiş şeyler patlıyo ya da bizim hamilelikler sulu göz geçicek :mad: :anneadayı:
Hiç deme cnm ben herşeye ağlıyorum çok birikmiş bende dün bu kadar hickirarark agladimi hatırlamıyorum hayırlısı sağlıklı gelsin mucizelerimiz🥰🤲

X