Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana 12 saat sonra dedi. Yumurtanın boyutuna göremi soylüyorlar acaba ? Hemşire iğneden sonra gün aşırı birliktelik olcak dedi bugunden itibaren dedim ozaman doğru. Kimi 36 saat diyor kimi 12 saat neye göre acaba. Batlarımız aynı olacak demekki , 17 sinde bellli olur dedi bakalım :)
Valla bende anlamadımki canım. Geçen ayda 36 saat sonra demişti. Ben bi 24 saat sonra bide 36 saat sonra değerlendirdim. Bu sefer direk doktorun dediği saatte yapmayı düşünüyorum bakalım 🤷🏼‍♀️

Teşekkür ederim karisim sayesinde catladi eminim. En azindan igne kullanmama gerek kalmadi 🥰 insallah güzel haberleri hepimiz aliriz 🥰💛
Bu tarz kürlerin işe yaradığına bende çok inanıyorum😍 inşallahh canım inşallah 🥰
Cookiie Cookiie canım ovu testi pik olması gerekmiyor mu yumurta büyükse? Bu testi doktordan gelince yapmıştım fotoda ki halinden daha açık normali ikinci çizginin
Canım bu ovülasyon testlerine nedense ben hiç güvenemiyorum ya 1 ay kullandım günde 2 kere arka arkaya yaptığım oldu biri kopkoyu biri apacık çıktı ☺️
birde şimdi iğnelerden ilaçlardan vücudumuzda hormon olduğu için doğru çıkarmaz gbi biliyorum 🙄

Ala ala bana neden aşı oldugum gün ilişki dedi anlamadım ki. Tuaf :/ üçgün dedi. Neden 36 saat acaba ?
Yımurta 36 ile 40 saat arasında çatlıyor sanırım canım o yüzden. Her doktorun yöntemi farklı. Önden sperm gönderip yumurtlama olduğunda hazırda sperm olması için öyle demiştir bence

Kızlar sizde eslerinize sarıyor musunuz Allah yardımcısı olsun benim eşimin adamin çekmediği gün yok benim ☹️😂 hormonlar zirvede benim sanrm 🤦🏿‍♀️

Kızlar sizde eslerinize sarıyor musunuz Allah yardımcısı olsun benim eşimin adamin çekmediği gün yok benim ☹️😂 hormonlar zirvede benim sanrm 🤦🏿‍♀️
Ben bu hafta sonu öyleydim. Cuma hiçbişeyim yoktu çok güzeldi, cumartesi mesaiye gitti. Bende bi ağlama krizleri evde hiçbişey yok geldi ben suratlıyım. Kendi kendime küsüyorum. Kendi kendime barışıyorum. 🤣 bence hormonlardan canım bide geçen arkadaşım dedi oda öyleymiş merkürmü gerilemiş nolmuş onun etkisi varmış🤣
Çarşamba tatlım bakalım nasıl buyucekler😂🥰
Hadi güzelce büyüsün yumoşlar 🥰

Normolde çok sarardım. Sen benim kadar çocuk istemiyorsun diye bile sarmışlığım vardı o da "napayım gözünü seveyim seni çocuk istediğime nasıl ikna edebilirim" diyodu 😂 İğneyi vurulup bi doz hamilelik hormonu aldım ya mutluluk sarhoşu oldum hiç ilişmiyorum bu ara o da şaşkın 😂

Ben üç yıldır ugraşıyorum tedavi görüyorum ama hiç bi zaman bu konuyu eşime yansıtıp onu sıkmadım. Yada çok istemediğimden dir diye düşünüyorum. Evet şuan istiyorum hevesliyim ama sesizliği tercih edenlerdenim sanırım. Sizinle dertleşmek burda konuşup paylaşmak benim durumumda olanların benı anlaması terapi gibi. Ben üzülüyorum dışa çok vurmuyorum eşim bu halime üzülüyor. Sadece. Ne kendine sitres yap ne de ewine. Cocugumuz olmayada bilir ama biz çocuk için evlenmedik sonuçta hepimiz sewdigimiz için evlendik . Hayat böylede güzel e bi bebiş olursa daha da güzel olur tabi :)

Ben bu hafta sonu öyleydim. Cuma hiçbişeyim yoktu çok güzeldi, cumartesi mesaiye gitti. Bende bi ağlama krizleri evde hiçbişey yok geldi ben suratlıyım. Kendi kendime küsüyorum. Kendi kendime barışıyorum. 🤣 bence hormonlardan canım bide geçen arkadaşım dedi oda öyleymiş merkürmü gerilemiş nolmuş onun etkisi varmış🤣

Hadi güzelce büyüsün yumoşlar 🥰
Valla kuzu Merkür gerilemeyi birakirsa iyi olur 😂 marş gibi bı yükselip bir iniyorum ben yazık adama üzülüyorum senin dediğin gibi kendimle küsüp kendimle barisiyorum adam artık ruh halimi çözene kadar😂😂😂

Normolde çok sarardım. Sen benim kadar çocuk istemiyorsun diye bile sarmışlığım vardı o da "napayım gözünü seveyim seni çocuk istediğime nasıl ikna edebilirim" diyodu 😂 İğneyi vurulup bi doz hamilelik hormonu aldım ya mutluluk sarhoşu oldum hiç ilişmiyorum bu ara o da şaşkın 😂
Ayyy ben de bende sen istemiyin diye adama sardım adam napim bende mi iğne vurulayim dedi en son😂😂😂

Ben üç yıldır ugraşıyorum tedavi görüyorum ama hiç bi zaman bu konuyu eşime yansıtıp onu sıkmadım. Yada çok istemediğimden dir diye düşünüyorum. Evet şuan istiyorum hevesliyim ama sesizliği tercih edenlerdenim sanırım. Sizinle dertleşmek burda konuşup paylaşmak benim durumumda olanların benı anlaması terapi gibi. Ben üzülüyorum dışa çok vurmuyorum eşim bu halime üzülüyor. Sadece. Ne kendine sitres yap ne de ewine. Cocugumuz olmayada bilir ama biz çocuk için evlenmedik sonuçta hepimiz sewdigimiz için evlendik . Hayat böylede güzel e bi bebiş olursa daha da güzel olur tabi :)
Canım İnan ki bunları dile getirip söylüyorum mantık kafam çalışıyor ama kendimi tutamıyorum hele bu hafta regli görünce abowww ne sen sor ne ben anlatayım adam bana üzüldüğü den oda ağladı☹️

Burda paylaşmak gercekten banada çok çok iyi geliyor. Geçen gün hatta eşimede dedim. Cünkü kimseye söylemedim henüz tedavi olduğumu kimseyle paylaşamıyorum iyiki kulübe yazıyorum yoksa çok kafamda büyürdü herşey dedim. Benimlede paylaşabilirsin ne alaka diyo. Hep senimi sıkcam dedim sonra. Ben çocuk konusunda üstüne hiç gitmem. Sebepsiz 🤣🤣

Ayyy ben de bende sen istemiyin diye adama sardım adam napim bende mi iğne vurulayim dedi en son😂😂😂
Hahahsh onları da delirttik galiba 😂😂😂 ama bazen çok gıcık oluyorum bir şey yapmasa bile sanki ben adamdan zorla çocuk yapcam gibi uğraşıyom hissi geliyo ama bişey yaptığı da yok elinden gelen tek şey var onu da yapıyo daha napsınlar dimi 😂😂

Valla kuzu Merkür gerilemeyi birakirsa iyi olur 😂 marş gibi bı yükselip bir iniyorum ben yazık adama üzülüyorum senin dediğin gibi kendimle küsüp kendimle barisiyorum adam artık ruh halimi çözene kadar😂😂😂
Ahahaha ay yazık adamlara valla yaa. Ben çocuk konusunda pek şeytmemde içimde yaşadığımdan ona yansır. Eve bi geliyo benim surat asık. Bişey söylğyo sanki bana küfür ediyo gibi algılıyorum🤣🤣🤣

X