Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hastalığım yumurta tembelliği yazabilirsin kür vs kullanmadım bat 18 şubat ama 14 şubat değiştirirsen sevinirim iğneye göre o zaman tahlil yapıcam 💕
tamam canım :)
Canım ekle. Benim bugün kontrolüm vardı 9. Günüm sağda ve solda 2 şer adet güzel olgunlaşan 4 yumurta var dedi cuma çatlatma iğnesi yapacağız dedi. Cuma gideceğim ama bu sırada ilişkiyi ihmal etmeyin dedi. Ani gelişip çatlayıp yumurta olabiliyormuş
ne güzel hepsi doludur inşallah canım, ilişkini ihmal etme evet. cuma iğne olursan o zaman 21i mi bat oluyor canım. bide femara kullanmıştın dimi sen

inşallah canım, ben sağlıksızta olsa yaşadığım 2. gebeliğimi sana anlatıyım :)
reglim gecikmişti baya doktora gittim. doktorum yumurtan büyümüş çatlayamamış kist olmuş dedi 24 mm veya 26 mm dedi. bana tarlusal verdi. kullandım bir güzel bitti. 10 gün bekledim gelen giden yok. meğer o 1 tanecik kist olmuş dediği yumurta çatlayıp döllenivermiş :)
o yüzden hiç merak etme olan 1 taneylede oluyor :)
Anladım canım hadi bu ay o heyecanı yaşarsın tekrar inşallah sağlıklı bir şekilde 🌸🌸

tamam canım :)

ne güzel hepsi doludur inşallah canım, ilişkini ihmal etme evet. cuma iğne olursan o zaman 21i mi bat oluyor canım. bide femara kullanmıştın dimi sen
Evet canım femara kullandım sen yine 25 regl tarihim bunu yaz çünkü ben geç adet oluyorum iğneden sonra regl günümü beklerim ☺️

Salmıyorum canım da ne bilim işte 🤷‍♀️bir zamanı var elbet.. Hayırlısıyla güzel haberler duymak nasip olur hepimize..
Canım Allah ol dedimmi herşey olur. benim olabilir belki benim olumsuz olcak senin olumlu olcakki. Normal yollardan gebe kalanların 5 6 tane yumurtaları gelişip olmuyorki illa. 1 tane gelişiyor oluyor :)

Ohoo şimdiden mod düşürürsek yandık olacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun ❤️🥰
Valla aslında çok üzülmüyordum da kızım geçen içli içli kardeşim gelmedi diye ağladı o zaman çok duygulandım inşallah bu ay ilaç vesile olur dedim ama bir tane büyüyünce ne bilim.. İnşallah sağlıklıdır büyüyen diye dua ediyorum🙏

Canım Allah ol dedimmi herşey olur. benim olabilir belki benim olumsuz olcak senin olumlu olcakki. Normal yollardan gebe kalanların 5 6 tane yumurtaları gelişip olmuyorki illa. 1 tane gelişiyor oluyor :)
Tabi canım orası öyle inşallah kalitelidirler şimdi ben eczaneden progestan alcam 1 tane içcem çünkü daha kalınlaştığını düşünmüyorum Rahim duvarımın 10.günü henüz. Doktor gerek görmedi vermedi ama güvenmiyorum o doktora o yüzden alıp içcem bir tane

Tabi canım orası öyle inşallah kalitelidirler şimdi ben eczaneden progestan alcam 1 tane içcem çünkü daha kalınlaştığını düşünmüyorum Rahim duvarımın 10.günü henüz. Doktor gerek görmedi vermedi ama güvenmiyorum o doktora o yüzden alıp içcem bir tane
bi zararı olurmu içilirse bende hiç sormadım doktora rahimede bakmadı hiç. 13. günüm bugün evde var progestan içsemmi bende

CANIM BEN SENİ KENDİMDEN YOLA ÇIKARAK EKLEDİM AMA :) NE KULLANDIĞINI TAM OLARAK SÖYLERSEN EKLEYEBİLİRİM ONLARIDA

Canım ya ben de kafama göre Protestan kullanmak istiyorum rahim kalınlığımın çok iyi olduğunu söyledi ama bu Protestan daha kolay tutunmasını sağlıyormuş galiba öylemi birde nasıl kullanılıyor kaç gün

Aynen nasıl geçer koca ay bilmiyorum bi boşluğa düştüm 😁
şimdi aklında acaba olcakmı oldumu stresi yok keyfime bak canım kendine zaman ayır. kafanda varsa stres yapacak şeyler onlardan arın. yeni aya bomba gibi başla. Martta benide bekle gelirim yanına :KK50:

X