- 25 Kasım 2019
- 212
- 314
Canım benimde geçen ay 1 yumurtam olmuştu ve gelişimi yavaştı. Bu ay kür kullandım daha güzel gelişti sıkma canını senin boyut gayet iyiÖyle ama işte ne bilim 2 3 tane olur dedim ilaçla sadece bir tane görünce insan üzülüyor dediğin gibi inşallah sağlıklı olan büyümüştür ama işte ebatı da çok büyük bence sağlıksız
Ben aldım şimdi 100mg en düşüğü içcem bir tanebi zararı olurmu içilirse bende hiç sormadım doktora rahimede bakmadı hiç. 13. günüm bugün evde var progestan içsemmi bende
ay kullansammı acaba yaa. dış gebelik geçirdiğim için korkum var ona etkisi olabilirmiBen aldım şimdi 100mg en düşüğü içcem bir tane
Canım önemli olan yumurtanın kalitesi yumurtanın sayısı çokta önemli değil bu arada geçen ay. Tam olgunlaşan benimde 1 yumurtam vardı bu ay C life macun. Ve vajina buhar banyosu yaptım 4 tane gelişmekte var ama hangileri gelişecek belli değil bir de önemli olan gerçekten kalitesi arkadaşım 1 tane yumurta ile hamile kaldıKızlar moralim çok bozuk..
Klomen dün bitmişti bugun doktora gittim. Sadece sağ da bir tane yumurta vardı çok büyümüş dedi çok çabuk büyümüş dedi bugun 10.gün
Yumurta 22x23 müş. E dedim sağlıksız mı? kimisi 22 yi de bekliyor dedi. Ama benim modum düştü o an zaten..
Hemen iğne yazdı karından vuruldum.
Başka büyümez mi dedim, yok dedi biraz büyümüş de olsa görürdük diğerlerini dedi hiç büyüyen yokmuş yani başka
İnan ki hiç bilmiyorum canım ben burdan okuduğum kadarıyla iğne günü bu ilacı bir çok arkadaş kullanmış bana adetli gittiğimde klomeni yazdığında sordum tersler gibi cevap verdi gebe kalırsan veririm dedi. ben de zaten doktordan hep işgilleniyorum e bugun de adetin 10.günü iğne olduğum için çok erken gün olarak diye düşündüm.. gittim aldım geldim valla içcem şimdi ama sen yine de doktora sor istersenCanım ya ben de kafama göre Protestan kullanmak istiyorum rahim kalınlığımın çok iyi olduğunu söyledi ama bu Protestan daha kolay tutunmasını sağlıyormuş galiba öylemi birde nasıl kullanılıyor kaç gün
Teşekkür ederim canım inşallah tutar herkesin bu ayCanım benimde geçen ay 1 yumurtam olmuştu ve gelişimi yavaştı. Bu ay kür kullandım daha güzel gelişti sıkma canını senin boyut gayet iyi
Hmm işte onu hiç bilmiyorumay kullansammı acaba yaa. dış gebelik geçirdiğim için korkum var ona etkisi olabilirmi
İnşallah canım olacağı varsa dediğin gibi 1 tane yeter kısmetCanım önemli olan yumurtanın kalitesi yumurtanın sayısı çokta önemli değil bu arada geçen ay. Tam olgunlaşan benimde 1 yumurtam vardı bu ay C life macun. Ve vajina buhar banyosu yaptım 4 tane gelişmekte var ama hangileri gelişecek belli değil bir de önemli olan gerçekten kalitesi arkadaşım 1 tane yumurta ile hamile kaldı
Aynen canım bi bakıma rahatım bi bakıma da o kadar alışmışım ki canım sıkılıyo şuanşimdi aklında acaba olcakmı oldumu stresi yok keyfime bak canım kendine zaman ayır. kafanda varsa stres yapacak şeyler onlardan arın. yeni aya bomba gibi başla. Martta benide bekle gelirim yanına
Bi araştırayımda öyle bakayım canımHmm işte onu hiç bilmiyorum
Ahaha vücut adrenalin istiyoAynen canım bi bakıma rahatım bi bakıma da o kadar alışmışım ki canım sıkılıyo şuan
Sen yine de Allahın izniyle gelme yanıma bu ay çabalarının karşılığını alırsın inşallah
Kuzum bende bugün ikinci klomene basladim doktorum baya umutlu ilk olmadı ama yumurtal gelişimi çok güzel dedi hayırlısı bakalımDefneninannisi @sutlaacc S Siyahhhinci kızlar sizde durumlar nasıll. liste yapıyorum isterseniz ekleyim sizide :)
Hayırlısı olsun canım bende bugün oldum iğnemi öğlen 12de doktorum bana yarın akşam ilişki dedi. 36 saat sonra dedi. O yüzden hemrn çatlarmı acaba bilmiyorum.Selam kızlar ben geldim aranıza umarım bu ay hepimiz güzel haberler veririz sevdiklerimize .
bende Letresan ve çatlatma iğnesi kullandım. Bugun yani 3 ünde iğnemi oldum dr bana ayın 17 sinde kanda çıkar dedi. İlk defa yaptırıyorum bende çok heycanlıyım. İğne yapıp başarısız olan varmıdır acaba ? Ben fazlaca umutluyum da :)
Birde bugun iğneden sonra iç çamaşırımda su var tuaf ıslaklık belkıde çatladı inşlah yani :)
Hadi hayırlısı canım batın falan belli değil tabi dimi listeye ekliyim dicektimKuzum bende bugün ikinci klomene basladim doktorum baya umutlu ilk olmadı ama yumurtal gelişimi çok güzel dedi hayırlısı bakalımsen ne yaptın doktora gidecektin?
Kuzum batim Mart 1 olur sanrmHadi hayırlısı canım batın falan belli değil tabi dimi listeye ekliyim dicektim
Bugün iğnemi oldum bende geriye beklemek kaldı
Hayırlısıyla inşallah hepimiz verelim güzel haberleri canımKuzum batim Mart 1 olur sanrmhadi bakalım hayırlı haberler alalım senden
Bana 12 saat sonra dedi. Yumurtanın boyutuna göremi soylüyorlar acaba ? Hemşire iğneden sonra gün aşırı birliktelik olcak dedi bugunden itibaren dedim ozaman doğru. Kimi 36 saat diyor kimi 12 saat neye göre acaba. Batlarımız aynı olacak demekki , 17 sinde bellli olur dedi bakalım :)Hayırlısı olsun canım bende bugün oldum iğnemi öğlen 12de doktorum bana yarın akşam ilişki dedi. 36 saat sonra dedi. O yüzden hemrn çatlarmı acaba bilmiyorum.
letresan nasıl bi ilaç hiç duymamıştım adını
Kesinlikle cok etkiliyorBenimde yavaş büyüyodu bu ay klomen çok etki etmedi bal çörek otu tarçın yedim iki gün kaşık kaşık büyüsün diye büyümüş şükür bakalım bekliyorum
Teşekkür ederim karisim sayesinde catladi eminim. En azindan igne kullanmama gerek kalmadiHayırlısı olsun ne güzel kendiliğinden çatlamış yumurtalar, inşallah güzel haberler verirsin bizebal çörekotu tarcınmı çatlamasına yaradı acaba