Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde geçen ay 1 yumurtam olmuştu ve gelişimi yavaştı. Bu ay kür kullandım daha güzel gelişti sıkma canını senin boyut gayet iyi

Canım önemli olan yumurtanın kalitesi yumurtanın sayısı çokta önemli değil bu arada geçen ay. Tam olgunlaşan benimde 1 yumurtam vardı bu ay C life macun. Ve vajina buhar banyosu yaptım 4 tane gelişmekte var ama hangileri gelişecek belli değil bir de önemli olan gerçekten kalitesi arkadaşım 1 tane yumurta ile hamile kaldı

İnan ki hiç bilmiyorum canım ben burdan okuduğum kadarıyla iğne günü bu ilacı bir çok arkadaş kullanmış bana adetli gittiğimde klomeni yazdığında sordum tersler gibi cevap verdi gebe kalırsan veririm dedi. ben de zaten doktordan hep işgilleniyorum e bugun de adetin 10.günü iğne olduğum için çok erken gün olarak diye düşündüm.. gittim aldım geldim valla içcem şimdi ama sen yine de doktora sor istersen

İnşallah canım olacağı varsa dediğin gibi 1 tane yeter kısmet inşallah senin de tutar bu ay

şimdi aklında acaba olcakmı oldumu stresi yok keyfime bak canım kendine zaman ayır. kafanda varsa stres yapacak şeyler onlardan arın. yeni aya bomba gibi başla. Martta benide bekle gelirim yanına
Aynen canım bi bakıma rahatım bi bakıma da o kadar alışmışım ki canım sıkılıyo şuan
Sen yine de Allahın izniyle gelme yanıma bu ay çabalarının karşılığını alırsın inşallah

Hmm işte onu hiç bilmiyorum
Bi araştırayımda öyle bakayım canım
Ahaha vücut adrenalin istiyo belli olmaz canım. Bakalım 2 hafta sonra görücem geçen ay gibi süpriz yapmazsa tabi

Selam kızlar ben geldim aranıza umarım bu ay hepimiz güzel haberler veririz sevdiklerimize .
bende Letresan ve çatlatma iğnesi kullandım. Bugun yani 3 ünde iğnemi oldum dr bana ayın 17 sinde kanda çıkar dedi. İlk defa yaptırıyorum bende çok heycanlıyım. İğne yapıp başarısız olan varmıdır acaba ? Ben fazlaca umutluyum da :)
Birde bugun iğneden sonra iç çamaşırımda su var tuaf ıslaklık belkıde çatladı inşlah yani :)

Hayırlısı olsun canım bende bugün oldum iğnemi öğlen 12de doktorum bana yarın akşam ilişki dedi. 36 saat sonra dedi. O yüzden hemrn çatlarmı acaba bilmiyorum.
letresan nasıl bi ilaç hiç duymamıştım adını

Kuzum bende bugün ikinci klomene basladim doktorum baya umutlu ilk olmadı ama yumurtal gelişimi çok güzel dedi hayırlısı bakalım sen ne yaptın doktora gidecektin?
Hadi hayırlısı canım batın falan belli değil tabi dimi listeye ekliyim dicektim
Bugün iğnemi oldum bende geriye beklemek kaldı

Bana 12 saat sonra dedi. Yumurtanın boyutuna göremi soylüyorlar acaba ? Hemşire iğneden sonra gün aşırı birliktelik olcak dedi bugunden itibaren dedim ozaman doğru. Kimi 36 saat diyor kimi 12 saat neye göre acaba. Batlarımız aynı olacak demekki , 17 sinde bellli olur dedi bakalım :)

Benimde yavaş büyüyodu bu ay klomen çok etki etmedi bal çörek otu tarçın yedim iki gün kaşık kaşık büyüsün diye büyümüş şükür bakalım bekliyorum
Kesinlikle cok etkiliyor ben klomen bitince 2 3 gun tek kullandim kendiliginden catladi. Igne verecekti yoksa insallah hepimiz guzel haberler aliriz

Cookiie canım ovu testi pik olması gerekmiyor mu yumurta büyükse? Bu testi doktordan gelince yapmıştım fotoda ki halinden daha açık normali ikinci çizginin

Eklentiler

• 16123652843838558444239451209098.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…