Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay canım ben senin bildirimini görmemişim kusura bakma :KK43: gerçekten çok işkence oluyor. bugün gittim daha pek sıkışmamıştım bekledim biraz sonrada doktor ameliyata gitmedimi:KK17: neyseki kazasız belasız atlattık :KK45:

inşallah pozitife dönerde yeni bat vermek zorunda kalmazsın canım bekliyoruz haberlerini :dua:

canım hiç moralini bozma. boyutu gayet güzel biliyorsunki bir yumurta ve bir sperm bize yetiyor :super: bende bugün oldum iğnemi aynıyız iğnedaşım :)
Senin birsürü yumurtan vardı canım galiba dimi senin daha çok umudun vardır ben bu ay umutsuzum

Kızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak :KK68:
Merhaba şuan reglimin 4. Günü
3. Günü yani dün femara ya başladım
5 gün boyunca günde 2 tane
Ekstra her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı bal+ çörek otu+ tarçın tüketiyorum
Bat için de bişey diyemiyorum insallah olmam 🙏🏻😂

Kızlar çok yumurta olması da iyi değil birbirlerini baskılayıp yeterince büyümelerini engelliyor ( aynı sıkıntıyı bende yaşadım pko yüzünden ) tek olsun sağlıklı olsun diye düşünün yelkenleri indirmeyinnn🙏🏻

Cookiie Cookiie Napmış senin yumurtalar son durumun nedir peki 🥰
21 ile 20 mmlik yumurta vardı geriden gelenlerde 17 mmden başlıyor oda 2 3 gün sonra çatlar dedi canım, iğneyi oldum bugün :)
Senin birsürü yumurtan vardı canım galiba dimi senin daha çok umudun vardır ben bu ay umutsuzum
canım geçen ayda 2 tane vardı ama iğneden sonra 7. günü regli olmuştum şok yaşadım :) o yüzden benimde umudum yokki. var ama kaçı sağlıklı acaba:KK12: sen moralini bozma. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri

21 ile 20 mmlik yumurta vardı geriden gelenlerde 17 mmden başlıyor oda 2 3 gün sonra çatlar dedi canım, iğneyi oldum bugün :)

canım geçen ayda 2 tane vardı ama iğneden sonra 7. günü regli olmuştum şok yaşadım :) o yüzden benimde umudum yokki. var ama kaçı sağlıklı acaba:KK12: sen moralini bozma. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri
Öyle canım bekleyip göreceğiz inşallah hayırlı haberler

Kızlar çok yumurta olması da iyi değil birbirlerini baskılayıp yeterince büyümelerini engelliyor ( aynı sıkıntıyı bende yaşadım pko yüzünden ) tek olsun sağlıklı olsun diye düşünün yelkenleri indirmeyinnn🙏🏻
Kesinlikle haklısınız. Çok değil sağlıklı yumurta olması önemli

Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.

bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım 😊

Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz. 💐

İSİMKULLANILAN İLAÇKULLANILAN KÜRVARSA OLAN SORUNBATSONUÇ
@selcanevrenn20---4-5 ŞUBAT
@ugurluyolumfemara,ovitrelle,inofolic--6 ŞUBAT
@Zeyno2734femara--11 ŞUBAT
@newmoon10femara,ovitrelle--14 ŞUBAT
@turuncugirl---14 ŞUBAT
@Eylul3814 ŞUBAT
@izmirlibjkkartalfemaraEşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü
-15 ŞUBAT
Cookiie Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis max
pko, 2 dış gebelik18 ŞUBAT
Ay tenli anne Ay tenli anne klomen,ovitrelle,inofolic18 ŞUBAT
sev9 sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor
18 ŞUBAT
@byzz1klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol
18 ŞUBAT
@Duygu933klomen27 ŞUBAT
kızlar konuyu baştan okudum, yakalayabildiğim tarihi yazdım. düzelmesi gereken yerleri söyleyin düzeltiyim. :)
diğer arkadaşlarda söylesin ekliyim hemencik :)

Bende bi tarafta 6 bi tarafta 7 vardı büyümedi pislikler bi tane büyüdü sadece 😂 çocuğum kardeşlerinin hakkına girdi büyütmedi kendi büyüdü 😂😂😂

kızlar konuyu baştan okudum, yakalayabildiğim tarihi yazdım. düzelmesi gereken yerleri söyleyin düzeltiyim. :)
diğer arkadaşlarda söylesin ekliyim hemencik :)
Canım benim hastalığım yumurta tembelliği yazabilirsin kür vs kullanmadım bat 18 şubat ama 14 şubat değiştirirsen sevinirim iğneye göre o zaman tahlil yapıcam 💕

Bende bi tarafta 6 bi tarafta 7 vardı büyümedi pislikler bi tane büyüdü sadece 😂 çocuğum kardeşlerinin hakkına girdi büyütmedi kendi büyüdü 😂😂😂
Boşver bak sağlıksız çoktansa sağlıklı tek iyidir kalitesizleştirir yumurta değerini
Bak ne güzel bir tane mis gibi sağlıklı yumurtan var

Ve sırf bu yüzden doktor bana matofin şeker ilacı başlatmıştı çok olup birbirlerini engellemesinler diye
Aslında doğru mu bilmiyorum ama klomen daha çok yumurta gelişmeye femera sağlıklı yumurta büyütme amaçlı diye okumuştum Bi yerde bilginiz var mı

Öyle canım bekleyip göreceğiz inşallah hayırlı haberler
inşallah canım, ben sağlıksızta olsa yaşadığım 2. gebeliğimi sana anlatıyım :)
reglim gecikmişti baya doktora gittim. doktorum yumurtan büyümüş çatlayamamış kist olmuş dedi 24 mm veya 26 mm dedi. bana tarlusal verdi. kullandım bir güzel bitti. 10 gün bekledim gelen giden yok. meğer o 1 tanecik kist olmuş dediği yumurta çatlayıp döllenivermiş :)
o yüzden hiç merak etme olan 1 taneylede oluyor :)

Aslında doğru mu bilmiyorum ama klomen daha çok yumurta gelişmeye femera sağlıklı yumurta büyütme amaçlı diye okumuştum Bi yerde bilginiz var mı
Doğru Klomen büyütüyor evet ama famara yumurtalıkları destekliyor
Klomen sağlıklı ya da sağlıksız tüm yumurtaları büyüttüğü için kist yapmaya meyilli

Doğru Klomen büyütüyor evet ama famara yumurtalıkları destekliyor
Klomen sağlıklı ya da sağlıksız tüm yumurtaları büyüttüğü için kist yapmaya meyilli
Demekki doğruymuş. Allaha şükür geçen ay kist oluşmadı bende ama kimyasalla sonuçlandı ilk klomen denemem 200lerde kaldı beta

X