- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Defneninannisi sutlaacc S Siyahhhinci kızlar sizde durumlar nasıll. liste yapıyorum isterseniz ekleyim sizide :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin birsürü yumurtan vardı canım galiba dimi senin daha çok umudun vardır ben bu ay umutsuzumay canım ben senin bildirimini görmemişim kusura bakma gerçekten çok işkence oluyor. bugün gittim daha pek sıkışmamıştım bekledim biraz sonrada doktor ameliyata gitmedimi neyseki kazasız belasız atlattık
inşallah pozitife dönerde yeni bat vermek zorunda kalmazsın canım bekliyoruz haberlerini
canım hiç moralini bozma. boyutu gayet güzel biliyorsunki bir yumurta ve bir sperm bize yetiyor bende bugün oldum iğnemi aynıyız iğnedaşım :)
Merhaba şuan reglimin 4. GünüKızlar herkes kullandığı ilac ve batını yazabilirmi. Gün içinde tabloya eklicem. O şekilde takip etmemiz birbirimize yakın arkadaşlarımızla istişare etmemiz daha kolay olucak
21 ile 20 mmlik yumurta vardı geriden gelenlerde 17 mmden başlıyor oda 2 3 gün sonra çatlar dedi canım, iğneyi oldum bugün :)Cookiie Napmış senin yumurtalar son durumun nedir peki
canım geçen ayda 2 tane vardı ama iğneden sonra 7. günü regli olmuştum şok yaşadım :) o yüzden benimde umudum yokki. var ama kaçı sağlıklı acaba sen moralini bozma. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiriSenin birsürü yumurtan vardı canım galiba dimi senin daha çok umudun vardır ben bu ay umutsuzum
Öyle canım bekleyip göreceğiz inşallah hayırlı haberler21 ile 20 mmlik yumurta vardı geriden gelenlerde 17 mmden başlıyor oda 2 3 gün sonra çatlar dedi canım, iğneyi oldum bugün :)
canım geçen ayda 2 tane vardı ama iğneden sonra 7. günü regli olmuştum şok yaşadım :) o yüzden benimde umudum yokki. var ama kaçı sağlıklı acaba sen moralini bozma. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri
Kesinlikle haklısınız. Çok değil sağlıklı yumurta olması önemliKızlar çok yumurta olması da iyi değil birbirlerini baskılayıp yeterince büyümelerini engelliyor ( aynı sıkıntıyı bende yaşadım pko yüzünden ) tek olsun sağlıklı olsun diye düşünün yelkenleri indirmeyinnn
kızlar konuyu baştan okudum, yakalayabildiğim tarihi yazdım. düzelmesi gereken yerleri söyleyin düzeltiyim. :)Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı.
bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım
Arkadaşlar tablodaki bilgileri paylaşırsanız tabloya ekleyeceğim. Böylelikle birbirimizle daha kolay istişareleyebiliriz.
İSİM KULLANILAN İLAÇ KULLANILAN KÜR VARSA OLAN SORUN BAT SONUÇ @selcanevrenn20 - - - 4-5 ŞUBAT @ugurluyolum femara,ovitrelle,inofolic - - 6 ŞUBAT @Zeyno2734 femara - - 11 ŞUBAT @newmoon10 femara,ovitrelle - - 14 ŞUBAT @turuncugirl - - - 14 ŞUBAT @Eylul38 14 ŞUBAT @izmirlibjkkartal femara Eşi çaksır suyu,
kendi soğan kürü- 15 ŞUBAT Cookiie femara,klomen,ovitrelle,
matofin,regenesis maxpko, 2 dış gebelik 18 ŞUBAT Ay tenli anne klomen,ovitrelle,inofolic 18 ŞUBAT sev9 klomen,ovitrelle,
inofolic, glifor18 ŞUBAT @byzz1 klomen,ovitrelle,glifor,
folbiol18 ŞUBAT @Duygu933 klomen 27 ŞUBAT
Bende bi tarafta 6 bi tarafta 7 vardı büyümedi pislikler bi tane büyüdü sadece çocuğum kardeşlerinin hakkına girdi büyütmedi kendi büyüdüKızlar çok yumurta olması da iyi değil birbirlerini baskılayıp yeterince büyümelerini engelliyor ( aynı sıkıntıyı bende yaşadım pko yüzünden ) tek olsun sağlıklı olsun diye düşünün yelkenleri indirmeyinnn
Ve sırf bu yüzden doktor bana matofin şeker ilacı başlatmıştı çok olup birbirlerini engellemesinler diyeKesinlikle haklısınız. Çok değil sağlıklı yumurta olması önemli
Canım benim hastalığım yumurta tembelliği yazabilirsin kür vs kullanmadım bat 18 şubat ama 14 şubat değiştirirsen sevinirim iğneye göre o zaman tahlil yapıcamkızlar konuyu baştan okudum, yakalayabildiğim tarihi yazdım. düzelmesi gereken yerleri söyleyin düzeltiyim. :)
diğer arkadaşlarda söylesin ekliyim hemencik :)
Boşver bak sağlıksız çoktansa sağlıklı tek iyidir kalitesizleştirir yumurta değeriniBende bi tarafta 6 bi tarafta 7 vardı büyümedi pislikler bi tane büyüdü sadece çocuğum kardeşlerinin hakkına girdi büyütmedi kendi büyüdü
Aslında doğru mu bilmiyorum ama klomen daha çok yumurta gelişmeye femera sağlıklı yumurta büyütme amaçlı diye okumuştum Bi yerde bilginiz var mıVe sırf bu yüzden doktor bana matofin şeker ilacı başlatmıştı çok olup birbirlerini engellemesinler diye
inşallah canım, ben sağlıksızta olsa yaşadığım 2. gebeliğimi sana anlatıyım :)Öyle canım bekleyip göreceğiz inşallah hayırlı haberler
Çok şükür kuzu valla o kadar öne atıldı inşallah tutarBoşver bak sağlıksız çoktansa sağlıklı tek iyidir kalitesizleştirir yumurta değerini
Bak ne güzel bir tane mis gibi sağlıklı yumurtan var
Canım ekle. Benim bugün kontrolüm vardı 9. Günüm sağda ve solda 2 şer adet güzel olgunlaşan 4 yumurta var dedi cuma çatlatma iğnesi yapacağız dedi. Cuma gideceğim ama bu sırada ilişkiyi ihmal etmeyin dedi. Ani gelişip çatlayıp yumurta olabiliyormuşDefneninannisi sutlaacc S Siyahhhinci kızlar sizde durumlar nasıll. liste yapıyorum isterseniz ekleyim sizide :)
Doğru Klomen büyütüyor evet ama famara yumurtalıkları destekliyorAslında doğru mu bilmiyorum ama klomen daha çok yumurta gelişmeye femera sağlıklı yumurta büyütme amaçlı diye okumuştum Bi yerde bilginiz var mı
Vardır bir hilmetiÇok şükür kuzu valla o kadar öne atıldı inşallah tutar
Demekki doğruymuş. Allaha şükür geçen ay kist oluşmadı bende ama kimyasalla sonuçlandı ilk klomen denemem 200lerde kaldı betaDoğru Klomen büyütüyor evet ama famara yumurtalıkları destekliyor
Klomen sağlıklı ya da sağlıksız tüm yumurtaları büyüttüğü için kist yapmaya meyilli