Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzu bende öyle düşünüyorum da işte . Senin çizgin nasıl sonuçlandı peki hamile miydin .? İğnenin etkisi için en az 10. Günü bekleyin diyorlar.
Yok iste bende bilmiyorumki 😀bende dun yaptim benim 10. Gundu ama en az 12 gun diyolar burdaki kadınlarinda yazdikalrini okudum hep 10.gunde silik cikanlar sonra negatife donen olmus.
İnsallah hamilesindir sende canim yarin bir daha test yap bence

Hoşgeldinnn kuzum 🥰❤️😂 sen pozitifi görürsünde sadece sohbete devam edersin inşallah 🙏🏼💕
Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var..dün doktora gıttım şubatta çatlatma iğnesi oldum letu hapını kullandım öncesınde 6gün tabii. Regl oldum bu cuma günü ama regl degılım rahimde açılmam yok kanamam yok kahve tonları ve akıntı gıbı parcalar düşüyor degısık bır yapısı var regl degıl yani hatta ped bile değiştirmedim ilk gün o derece azdı yok denecek kadar. Bugun 3.günüm ve hala az.. doktorum salı günü tekrar kontrele cagırdı yan etkısı dedi ultrasonda baktık beraber hala yumurtaların var dedi anlayamadım acıkcası kafam cok karıstı. Kist falanmı oldu acaba? Rahmin temiz sağlıklı dedi.yaşım 25 ılk iğnem yenı başladık tedavıye. Kist olduysa nolcak🥺

Yok iste bende bilmiyorumki 😀bende dun yaptim benim 10. Gundu ama en az 12 gun diyolar burdaki kadınlarinda yazdikalrini okudum hep 10.gunde silik cikanlar sonra negatife donen olmus.
Heeee sen de dün yaptın demek. İğne olduğun günü saymıyorsun değil mi canım . Yarın sabah test yapcam yine böyle silik bişey çıkarsa öğleden sonra kan vercem canım.

Benım negatıf oldu 12.gün pozitifti resmen hayal kırıklıgı doktorum yapma dedi gördü test yaptıgımızı mhrsden birsey gösteriyorduk:)) psıkolejınızı etkıler diyor

Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var..dün doktora gıttım şubatta çatlatma iğnesi oldum letu hapını kullandım öncesınde 6gün tabii. Regl oldum bu cuma günü ama regl degılım rahimde açılmam yok kanamam yok kahve tonları ve akıntı gıbı parcalar düşüyor degısık bır yapısı var regl degıl yani hatta ped bile değiştirmedim ilk gün o derece azdı yok denecek kadar. Bugun 3.günüm ve hala az.. doktorum salı günü tekrar kontrele cagırdı yan etkısı dedi ultrasonda baktık beraber hala yumurtaların var dedi anlayamadım acıkcası kafam cok karıstı. Kist falanmı oldu acaba? Rahmin temiz sağlıklı dedi.yaşım 25 ılk iğnem yenı başladık tedavıye. Kist olduysa nolcak🥺
Kullandığın ilacı bilmiyorum ama kist oluşması normal. Kisti bir sonraki adetlerinle normal bi şekilde atacak vücudun korkma.

Hayıırr yani eğer kist olursa demek istedim. Yoksa tedaviye başlamışsın neden ihtimalin düşük olsun ki. Olumlu düşün canım kimler kimler gebe kaldı.
Canım yaa yoruldum artık hacamat oldum yumurtalıklarımdan da yaptı sorun yok anlamıyorım rabbim bilir ne zaman verecegını..hani bir sorunumuz olsa anlayacagım da oda yok

Canım yaa yoruldum artık hacamat oldum yumurtalıklarımdan da yaptı sorun yok anlamıyorım rabbim bilir ne zaman verecegını..hani bir sorunumuz olsa anlayacagım da oda yok
Benim de öyle sebepsiz. 🤦‍♀️ 19 ay oldu bekliyorum. Eşime de bakıldı.onda da bişey yok. Sen
n bakıldı mı eşine ?

Lekelenme yerleşme olabilir tabi. Regli ağrısı da hamilelikte de oluyor diyor bir sürü insan. Dur bakalım hayırlısı olsun. Insallah güzel haberlerini alacağız 😍

Örgü örün, kitap okuyun, kendinize bakım yapın, film izleyin ☺️Kafanızı dağıtacak şeyler yapın kızlarım 🥰
Aynen öyle. Bütün sülaleme corap örüyorum, kendi alanımda kitaplar okuyorum, bol bol yürüyüş yapıyorum, diziler, filmler... biraz egzersiz yapmaya başlayacağım gene inşallah. Egzersizlerin de çok faydası var bilimsel olarak hem fiziken hem zihnen.

Regl olunca hasteneye gideceğim zaten canım doktora sorarım artık rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bata 5 gün var ama insan hissediyor işte ben bu ay da olmadı diyorum
İnşallau yanılırsın hissinde canım. İnşallah hiç birşeye gerek kalmaz 🤲🏼🥰

Bazen ilaçlar azaltabiliyor sanırım canım. Benimde klomen kullandığım ay çok az gelmişti doktorum klomen azaltır regli demişti. Kist olduysada bunlR basit kist oluyor adetle atılır kuzu hiç kafanı takma kötü bişey yoktu doktorunda demiş sağlıklı diye ☺️

Heeee sen de dün yaptın demek. İğne olduğun günü saymıyorsun değil mi canım . Yarın sabah test yapcam yine böyle silik bişey çıkarsa öğleden sonra kan vercem canım.
Evet igne oldugum günü saymadan 10.gundu dün ,ya bilmiyorum en iyisi beklemekti bence
Bencede oyle yap canim yarinda yap mutlaka

X