Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanimlar benim bugun catlatma ignesinin 10.gunu erken gebelik testinde cok cok silik bir cizgi cikti catlatma ignesinin etkisimidir sizce

Kızlar test yaptım ilk 5 dk bişey yok. 20. Dk çok çok silik hayali bişey var. Fotoğrafda bile çıkmıyor. Ben görüyorum ama. Testtin klavuzunda 30 dk içinde diyor. Ufff bu ne beeeeee

Kızlar test yaptım ilk 5 dk bişey yok. 20. Dk çok çok silik hayali bişey var. Fotoğrafda bile çıkmıyor. Ben görüyorum ama. Testtin klavuzunda 30 dk içinde diyor. Ufff bu ne beeeeee
Canim senin catlatma ignenden sonra kaçıncı günündü ?
Bende beklicektim işte ya iki gün daha
burda forumda cok okudum ignenin etkisiyle hep silik çıkmış sonra negatife dönen😔

Canim senin catlatma ignenden sonra kaçıncı günündü ?
Bende beklicektim işte ya iki gün daha
burda forumda cok okudum ignenin etkisiyle hep silik çıkmış sonra negatife dönen😔
canım benim yarın bat günüm yada salı. iğnenin 13. günü . valla iğne de olabilir olmayadabilir ben anlamadım bu işten:63:

Bu da testim bu çizgiyi 7.8. Dk da gördüm.

Eklentiler

• 6237747C-5EE8-4811-BE08-BFAA7B9BD18E.jpeg
    6237747C-5EE8-4811-BE08-BFAA7B9BD18E.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 35
Şimdi eşime gösterdim o da çizgi gördü. Yarın yapacak mısın gene? Insallah hamilesindir ya 😍
Yarın sabah tekrar test yapcam öğleden sonra da kan vermeyi düşünüyorum canım. Benim eşimde gördü. Biz daha net görüyoruz çıplak gözle. Ama
işte o kadar hafif ki sevinemiyorum

Yarın sabah tekrar test yapcam öğleden sonra da kan vermeyi düşünüyorum canım. Benim eşimde gördü. Biz daha net görüyoruz çıplak gözle. Ama
işte o kadar hafif ki sevinemiyorum
Bence hala erken biraz inşallah ondan net görünmüyordur. Hayırlısı olsun. Dua edicem bu gün de sana. 💕 kanda çıkar da inşallah o zaman tam sevinirsin. Sen de biz de 😊

Bence hala erken biraz inşallah ondan net görünmüyordur. Hayırlısı olsun. Dua edicem bu gün de sana. 💕 kanda çıkar da inşallah o zaman tam sevinirsin. Sen de biz de 😊
Evet ya işte sabredemiyo insan test yapmak istiyo. Dua edin 🙈 sonuçları paylaşırım zaten

canım benim yarın bat günüm yada salı. iğnenin 13. günü . valla iğne de olabilir olmayadabilir ben anlamadım bu işten:63:
Canim bende görüyorum cizgiyi benimkide öyleydi senin bat günün yarin olabilir ama igneden sonra 13. Gununmus daha.
Yani yumurtan catlicakta sonra dollenicek sonra idrara gecicek bunlar cok zaman alıyor.hamilelegin cok basinda olabilirsinde yani suan ignenin etkisi gecmistir coktan diye düşünüyorum

Canim bende görüyorum cizgiyi benimkide öyleydi senin bat günün yarin olabilir ama igneden sonra 13. Gununmus daha.
Yani yumurtan catlicakta sonra dollenicek sonra idrara gecicek bunlar cok zaman alıyor.hamilelegin cok basinda olabilirsinde yani suan ignenin etkisi gecmistir coktan diye düşünüyorum
Valla kuzu bende öyle düşünüyorum da işte . Senin çizgin nasıl sonuçlandı peki hamile miydin .? İğnenin etkisi için en az 10. Günü bekleyin diyorlar.

X