InsallahInsaAllah hepimiz çift cizGiyi görürüz arka arkaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahInsaAllah hepimiz çift cizGiyi görürüz arka arkaya.
Arkadan iki yumurtam daha gelişiyordu. Acaba onlar mi çatlıyor diye düşündüm. Mümkün mü bilmiyorum ama o geldi aklıma bide.Ya benim de batma olan tarafta kist gördü işte dün doktor ondan mi acaba dedim ama geçen ay kist falan yoktu gene vardı batma. Dün dedim iğneden sonra sık sık batma ve ağrı oluyor diye, olabilir dedi birseyin belirtisi değil bu.
Bat günü gelmeden böyle düşünme canım benim.Regl öncesi gazım olur benim ve bugün başladı sanki bu da mı gol değil yaaaa
Aaa olabilir sanki bilmem ki. Sonraki sefer doktora sor istersen. Benim de bu akşam çok hafif hafif regli sancilarim geliyor gene sanki hayırlısı. Kardeşim hamile kaldigi ay da regli ağrısı cekmisti ondan gene ümitsizlige kapilmiyim diyorum. Siz duydunuz mu böyle regli ağrısı cekmesine rağmen hamile kalan? Reglime de daha 1 hafta varArkadan iki yumurtam daha gelişiyordu. Acaba onlar mi çatlıyor diye düşündüm. Mümkün mü bilmiyorum ama o geldi aklıma bide.
Bence de regli günü gelene kadar ümitsizlige kapilmayalim.Bat günü gelmeden böyle düşünme canım benim.
Canım ilk gebeligimde benim de regli agrım çok oluyordu. Öğrenmeden once yani. Her an adet olcakmisim gibi hissedip lavaboya giderdim. Bide göğüslerim çok hassaslasmisti. Her zamankinden farklıydı. Bata 5 gün kala test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı. 3 günü kala yaptığımda biraz daha netlesmisti.Aaa olabilir sanki bilmem ki. Sonraki sefer doktora sor istersen. Benim de bu akşam çok hafif hafif regli sancilarim geliyor gene sanki hayırlısı. Kardeşim hamile kaldigi ay da regli ağrısı cekmisti ondan gene ümitsizlige kapilmiyim diyorum. Siz duydunuz mu böyle regli ağrısı cekmesine rağmen hamile kalan? Reglime de daha 1 hafta var
Canım benim de 8 ay oldu çekileli ve aşılama düşünüyoruz artık. Benim tüpler kapalıydı acaba tekrar kapanmış mıdır diye merak ediyorum ve aşılamaya geçmeden tekrar baktırmak istiyorum acaba bakarlar mıEvet çekildim temiz çıktı. Son dış gebelikten sonra çekildim hemen 6 ay etkisi oluyomuş bunu değerlendirmek istedim ama malesef nasip olmadı bidaha 8 ay flaan oldu çekileli
Bat günü gelmeden böyle düşünme canım benim.
kızlar zaten gebelik belirtisi de olabiliyormuş. Bağırsaklar hızlı çalışıyormuş . Ablama sordum o da ilk haftalarda gaz sıkıntısı yaşamış. Umudumuz var evelallah şunun şurasında sabaha ne kaldı. Sabah testimin fotoğrafını atacağımBence de regli günü gelene kadar ümitsizlige kapilmayalim.
Hadi bakalım. Hayırlı haberini alırız InsaAllah sabah❤kızlar zaten gebelik belirtisi de olabiliyormuş. Bağırsaklar hızlı çalışıyormuş . Ablama sordum o da ilk haftalarda gaz sıkıntısı yaşamış. Umudumuz var evelallah şunun şurasında sabaha ne kaldı. Sabah testimin fotoğrafını atacağım
Tekrar cektirilebiliyor bildiğim kadarıyla canım. Bakarlardır bence bi arayıp sor istersenCanım benim de 8 ay oldu çekileli ve aşılama düşünüyoruz artık. Benim tüpler kapalıydı acaba tekrar kapanmış mıdır diye merak ediyorum ve aşılamaya geçmeden tekrar baktırmak istiyorum acaba bakarlar mı
Regl olunca hasteneye gideceğim zaten canım doktora sorarım artık rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bata 5 gün var ama insan hissediyor işte ben bu ay da olmadı diyorumTekrar cektirilebiliyor bildiğim kadarıyla canım. Bakarlardır bence bi arayıp sor istersen
Ay gerçekten mi hadi hayırlısıyla inşallah benim ki de öyledir canım.Canım ilk gebeligimde benim de regli agrım çok oluyordu. Öğrenmeden once yani. Her an adet olcakmisim gibi hissedip lavaboya giderdim. Bide göğüslerim çok hassaslasmisti. Her zamankinden farklıydı. Bata 5 gün kala test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı. 3 günü kala yaptığımda biraz daha netlesmisti.
Ay hadi güzel haberlerini alırız inşallah. Dört gözle bekliyorum.kızlar zaten gebelik belirtisi de olabiliyormuş. Bağırsaklar hızlı çalışıyormuş . Ablama sordum o da ilk haftalarda gaz sıkıntısı yaşamış. Umudumuz var evelallah şunun şurasında sabaha ne kaldı. Sabah testimin fotoğrafını atacağım
Sevindim daha iyi olmana bu aradaDaha iyiyim canım sagolasin. Sol tarafımda ara sıra batma oluyor ama dayanilmicak gibi değil şükür
InsaAllaahhhAy gerçekten mi hadi hayırlısıyla inşallah benim ki de öyledir canım.
Teşekkür ederim canım benim ❤Sevindim daha iyi olmana bu arada
InsaAllah gebeliktendirBugün benim bel ağrım var
Insallah hamilesindir.Bugün benim bel ağrım var