Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaklaşık yarim saattir kasiklarimda ve belimde rahatsız edici bir ağrı var. Adet olmusum gibi.Birde göğüslerim sancılanıyor ara sıra sızı giriyor. 27 şubatta iğne yapıldı. O günü saymazsam bugün 7. Gün oluyor. Bat 15 mart. Erken adet olmak istemiyorum

Hımmm bence herşey yolunda o kistler çoğu kadın da oluyor. Benim de hep kistlerim olur. Ablam kisti vardı hamile kaldı. İçin rahat olsun. Hallolur onlar
Ya bir moralim bozuldu benim gene sanırım dün doktor gelecek sefer erken gel bakalım dedi diye sırf şu yumurtaligimda ki kiste halbuki çok moralim yerindeydi. Sizin de oluyor mu böyle doktorun en ufak bir lafına canınız sıkılıyor mu? Geçen dene me de olumlu olmayınca laparoskopik bir ameliyatla bakmamız gerekebilir hersey yolunda mi diye demişti. O zaman hele birkaç gün üzülmüştüm.

Ya bazen cidden abartıyorlar ya haklısın. Bende çok takılıyorum valla . Hemen kabullenirim hastalığı bazen diyorum keşke bilmesem haberim olmasa daha iyi olurdu. Takmamak lazım da işte

Bence erken olmazsın ya olsan bile bu kadar erken olmazsın . Bende iğne gününden beri neredeyse her gün ağrım oldu . 1,2 gün hariç . O ağrılar normal. Bazı kadınlar hissediyormuş bazıları hissetmiyor. Ağrın çok şiddetlenmediniz sürece korkma

Şuan geçti. Ara sıra oluyor. Bi duş aldım rahatladım.

Nasıl oldun canım? Daha iyi misin?

Daha iyiyim canım sagolasin. Sol tarafımda ara sıra batma oluyor ama dayanilmicak gibi değil şükür
Ya benim de batma olan tarafta kist gördü işte dün doktor ondan mi acaba dedim ama geçen ay kist falan yoktu gene vardı batma. Dün dedim iğneden sonra sık sık batma ve ağrı oluyor diye, olabilir dedi birseyin belirtisi değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…