Ya bir moralim bozuldu benim gene sanırım dün doktor gelecek sefer erken gel bakalım dedi diye sırf şu yumurtaligimda ki kisteHımmm bence herşey yolunda o kistler çoğu kadın da oluyor. Benim de hep kistlerim olur. Ablam kisti vardı hamile kaldı. İçin rahat olsun. Hallolur onlar
Ya bazen cidden abartıyorlar ya haklısın. Bende çok takılıyorum valla . Hemen kabullenirim hastalığıYa bir moralim bozuldu benim gene sanırım dün doktor gelecek sefer erken gel bakalım dedi diye sırf şu yumurtaligimda ki kistehalbuki çok moralim yerindeydi. Sizin de oluyor mu böyle doktorun en ufak bir lafına canınız sıkılıyor mu? Geçen dene me de olumlu olmayınca laparoskopik bir ameliyatla bakmamız gerekebilir hersey yolunda mi diye demişti. O zaman hele birkaç gün üzülmüştüm.
Bence erken olmazsın ya olsan bile bu kadar erken olmazsın . Bende iğne gününden beri neredeyse her gün ağrım oldu . 1,2 gün hariç . O ağrılar normal. Bazı kadınlar hissediyormuş bazıları hissetmiyor. Ağrın çok şiddetlenmediniz sürece korkmaKızlar yaklaşık yarim saattir kasiklarimda ve belimde rahatsız edici bir ağrı var. Adet olmusum gibi.Birde göğüslerim sancılanıyor ara sıra sızı giriyor. 27 şubatta iğne yapıldı. O günü saymazsam bugün 7. Gün oluyor. Bat 15 mart. Erken adet olmak istemiyorum
Şuan geçti. Ara sıra oluyor. Bi duş aldım rahatladım.Bence erken olmazsın ya olsan bile bu kadar erken olmazsın . Bende iğne gününden beri neredeyse her gün ağrım oldu . 1,2 gün hariç . O ağrılar normal. Bazı kadınlar hissediyormuş bazıları hissetmiyor. Ağrın çok şiddetlenmediniz sürece korkma
Bence de olmazsın bende ara ara oluyor.Şuan geçti. Ara sıra oluyor. Bi duş aldım rahatladım.
İyi bakalım canım gaz da çok sıkıştırıyor beni o da ağrı yapıyor olabilirŞuan geçti. Ara sıra oluyor. Bi duş aldım rahatladım.
Aynen ben de bu sefer çok gazliyim. Halbuki aynı şeyleri yiyorum. O da daha çok ağrıtıyor. Aah geçmiyor bu zaman.İyi bakalım canım gaz da çok sıkıştırıyor beni o da ağrı yapıyor olabilir
Yok kuzu gaz sancısı değil. Bildigin adet sancıdıydı.İyi bakalım canım gaz da çok sıkıştırıyor beni o da ağrı yapıyor olabilir
Hayırlısı olsun bakalım. Az kaldı zaten yakında göreceğiz hepimiz en fazla 10 güneYok kuzu gaz sancısı değil. Bildigin adet sancıdıydı.
Yok kuzu gaz sancısı değil. Bildigin adet sancıdıydı.
Benim için yarın test günüHayırlısı olsun bakalım. Az kaldı zaten yakında göreceğiz hepimiz en fazla 10 güne
En icten duygularimla dua edecegim hem senin için sonra da hepimiz için.Benim için yarın test günüdua edin şans dileyin bana
Cansın Allah razı olsunEn icten duygularimla dua edecegim hem senin için sonra da hepimiz için.
Amiiin!Cansın Allah razı olsungönlümüzdeki bizim için hayırlı eylesin inşallah
Nasıl oldun canım? Daha iyi misin?Kızlar yaklaşık yarim saattir kasiklarimda ve belimde rahatsız edici bir ağrı var. Adet olmusum gibi.Birde göğüslerim sancılanıyor ara sıra sızı giriyor. 27 şubatta iğne yapıldı. O günü saymazsam bugün 7. Gün oluyor. Bat 15 mart. Erken adet olmak istemiyorum
InsaAllah çift çizgiyi görürsün canimmBenim için yarın test günüdua edin şans dileyin bana
Daha iyiyim canım sagolasin. Sol tarafımda ara sıra batma oluyor ama dayanilmicak gibi değil şükürNasıl oldun canım? Daha iyi misin?
İnşallah canım hepimiz inşallahInsaAllah çift çizgiyi görürsün canimm
InsaAllah hepimiz çift cizGiyi görürüz arka arkaya.Bence de olmazsın bende ara ara oluyor.
Ya benim de batma olan tarafta kist gördü işte dün doktor ondan mi acaba dedim ama geçen ay kist falan yoktu gene vardı batma. Dün dedim iğneden sonra sık sık batma ve ağrı oluyor diye, olabilir dedi birseyin belirtisi değil bu.Daha iyiyim canım sagolasin. Sol tarafımda ara sıra batma oluyor ama dayanilmicak gibi değil şükür