İnşallah canım sen naptın ?Ya sen şimdi içini ferah tut. Sık dişini. Olumlu düşün. Hayırlısı olsun.
Ben de geçen denemede regliden 2-3 gün önce oldu ama kahverengi gelmisti çok az. Seninki gibi pembe değildi. Belli olmaz hiç belki olmuştur bile. Şimdi sadece dinlen güzel şeyler düşünAy bilmiyorum ya umarım öyledir şu an karnım falan hareketliablam veremiyorum
Ben de geçen denemede regliden 2-3 gün önce oldu ama kahverengi gelmisti çok az. Seninki gibi pembe değildi. Belli olmaz hiç belki olmuştur bile. Şimdi sadece dinlen güzel şeyler düşün
Bekliyorum hala ya benden önce 4 hasta var halaİnşallah canım sen naptın ?
Evet valla bende de olmazdı böyle hiç. Hah dedim hamileyimsende umutlanmışdır ah canım yaaa
Zabaaaaahaagadar bardayızBekliyorum hala ya benden önce 4 hasta var halagece yatiya kalacagiz valla heralde burda ahahahhaha
Şimdi onlar bilmiyolar ya nerdeyse 1 buçuk senedir çocuk istediğimizi,korunuyoruz sanıyorlar. Biz burdayken senin aklına girelim de yap bi tane daha diyorlar. Geldiklerinden beri erkenden git odana diyorlarİnsan nasıl düşünmez yaa sinir oluyorum böyle bak
Insallah valla öyle sabah kadar dansZabaaaaahaagadar bardayızcanım üzüldüm valla nasipdeğilmiş demek ki inşallah bu ay bebeğin seninle olur
Senin ikinci çocugun mu olcak o zamanŞimdi onlar bilmiyolar ya nerdeyse 1 buçuk senedir çocuk istediğimizi,korunuyoruz sanıyorlar. Biz burdayken senin aklına girelim de yap bi tane daha diyorlar. Geldiklerinden beri erkenden git odana diyorlaryaşlarımız yakın olduğudan heralde sakalasiyorlar. Ilk utandım falan ama artık bende onların anladığı dilden konuşmaya başladım. Uğraşmayı bıraktılar son 2 gün. O da benim pek işime yaramadı
Senin ikinci mi olacak bebek?Şimdi onlar bilmiyolar ya nerdeyse 1 buçuk senedir çocuk istediğimizi,korunuyoruz sanıyorlar. Biz burdayken senin aklına girelim de yap bi tane daha diyorlar. Geldiklerinden beri erkenden git odana diyorlaryaşlarımız yakın olduğudan heralde sakalasiyorlar. Ilk utandım falan ama artık bende onların anladığı dilden konuşmaya başladım. Uğraşmayı bıraktılar son 2 gün. O da benim pek işime yaramadı
Aynı soruyu sormusuz ahahahaSenin ikinci çocugun mu olcak o zaman
Senin ikinci çocugun mu olcak o zaman
Senin ikinci mi olacak bebek?
Daha biri bile yapamadımEvet kızlar. Nasip olursa ikinci olacak InsaAllah
Olur canım olur. Insan aklına getirdikçe stres yapıyor. Psikolojik olarak vücutta etkileniyor. Birliktelik görev gibi geliyor ve belkide vücudumuz bunu reddediyor. Aklına getirmemeye çalış dicem ama benim bir çocuğum olmasına rağmen aklımda çocuk düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım ❤Daha biri bile yapamadım
Olabildiğinde aklıma getrmemeye çalışıyorum zatm gündüz işteyim akşamda film, örgü derken kafamı dağıtıyorum aslında ama nasip artık bi süreden sonraOlur canım olur. Insan aklına getirdikçe stres yapıyor. Psikolojik olarak vücutta etkileniyor. Birliktelik görev gibi geliyor ve belkide vücudumuz bunu reddediyor. Aklına getirmemeye çalış dicem ama benim bir çocuğum olmasına rağmen aklımda çocuk düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Hakkımızda hayırlısı bakalım ❤
Aynen canımm. Nasip ❤Olabildiğinde aklıma getrmemeye çalışıyorum zatm gündüz işteyim akşamda film, örgü derken kafamı dağıtıyorum aslında ama nasip artık bi süreden sonra
Hımmm bence herşey yolunda o kistler çoğu kadın da oluyor. Benim de hep kistlerim olur. Ablam kisti vardı hamile kaldı. İçin rahat olsun. Hallolur onlarPardon kızlar baya geç oldu ama ancak fırsat buldum. Doktor söyle dedi. 1 iyi bir kötü haberim var. Iyi haber her iki folikul birden çatlamış ve Rahim için kalınlığı iyi. Kötü haber sol yumurtaligimda kist gibi birsey görüyorum dedi. Önümüzdeki ay regli olursam klomifene başlamadan önce görmek istiyorum dedi. Bu kist benim maalesef iki klomifen birden kullanmamdan oluşmuş olabilir dedi. Pko lu olabilirmişim. Buna pek şaşırmadım çünkü tr de ki doktorum da daha önceden pko lusun demişti. Bakalım hayırlısı. Beklicez artık.
Aynen benim de kuzenimden vardı 4 çocuğu var.Hımmm bence herşey yolunda o kistler çoğu kadın da oluyor. Benim de hep kistlerim olur. Ablam kisti vardı hamile kaldı. İçin rahat olsun. Hallolur onlar