- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Senin kaçıncı aydı sorması ayıp belki söyledin de unuttum canım kusura bakmaAy benim en yakin arkadaşım ilk at kaldı, kendi ikiz kardeşim 2. ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaçıncı aydı sorması ayıp belki söyledin de unuttum canım kusura bakmaAy benim en yakin arkadaşım ilk at kaldı, kendi ikiz kardeşim 2. ay
Önemli değil canım biz 2 sene doğal yollarla denedik şimdi klomifenle 2. Ayimiz. Senin?Senin kaçıncı aydı sorması ayıp belki söyledin de unuttum canım kusura bakma
Ya hiç sorma. 15 şubatta gelip 1 hafta kalıp gideceklerdi. Ona gore gittim hep doktora ama 22sinde geldiler 2 hafta kaldılarKız misafir kabul etme boşver inşallah tutmuştur canım
Utana sıkıla oldu ama kaçırmadım iğne gününü o günde olmuştu ne olur ne olmaz diyeOlmuştur yaaa hadi inşallah . Misafir olunca yatılı ben de yapamam valla hiç normal. Sperm 3 güne kadar rahat yaşıyormuş. Ama bana doktor iğneyi olduğum günü önerdi iliski için olmazsa ertesi günü sabah sonrası istediğiniz gibi dedi. Çünkü spermlerin kanallara yüzmesi de vakit alıyormuş 10 saat 14 saat falan. Yani çatlama olduğunda orda hazır olsun spermler ki döllenme olsun dedi.
Iğne günü ve çatlatma gününü boş geçmedimYıkanınca dalga geçtiler ama olsunduBak ya valla ben yine yapardim kacar mi be okadr ugrasmisim kontroldu yumurta buyumuste igne olmusta misafir gelince yapardm yine bisekil uyuyunca onlar
Evet görümcelerdi rezil olma pahasına yaptım vallagörümcelerin dimi kız boşversene yapsaydın keşke ama yine de tutma ihtimali var canım hadişnşallah
İnsan nasıl düşünmez yaa sinir oluyorum böyle bakYa hiç sorma. 15 şubatta gelip 1 hafta kalıp gideceklerdi. Ona gore gittim hep doktora ama 22sinde geldiler 2 hafta kaldılar
Utana sıkıla oldu ama kaçırmadım iğne gününü o günde olmuştu ne olur ne olmaz diye
Iğne günü ve çatlatma gününü boş geçmedimYıkanınca dalga geçtiler ama olsundu
Evet görümcelerdi rezil olma pahasına yaptım valla
Ahahahaa Amman bosver iyi yapmışsınızYa hiç sorma. 15 şubatta gelip 1 hafta kalıp gideceklerdi. Ona gore gittim hep doktora ama 22sinde geldiler 2 hafta kaldılar
Utana sıkıla oldu ama kaçırmadım iğne gününü o günde olmuştu ne olur ne olmaz diye
Iğne günü ve çatlatma gününü boş geçmedimYıkanınca dalga geçtiler ama olsundu
Evet görümcelerdi rezil olma pahasına yaptım valla
Bana yazmadı henüz. Neymiş onlar?Kızlar peki çatlatma iğnesinden sonra duphostan veya coraspirin gibi ilaç yazdı mı doktorlarınız?
Ayyy cidde mi yerlesme kanamasi mi yoksaKızlaaarrr çok afedersiniz biraz önce peçeteye böyle pembemsi kahverengimsi leke geldi. Ne olaki iğnenin 11. Günü ayy içim bi tuhaf oldu belirti mi bu hiç böyle olmazdı
Ay bilmiyorum hiç yaşamadım ben bu durumu regl olmam heralde dimi regl başlangıcımda böyle olmaz benim ama offfDusu
Ayyy cidde mi yerlesme kanamasi mi yoksa
Regline kaç gün var?Ay bilmiyorum hiç yaşamadım ben bu durumu regl olmam heralde dimi regl başlangıcımda böyle olmaz benim ama offf
3,4 gün var canımRegline kaç gün var?
3,4 gün var canım
Ama bi kanama gibi değil . Yerleşme kanaması mı bilemiyorum uff stres oldum şimdi ayyhhYerleşme kanamasıda olabilir canım. Regli olsursada devamı gelmesi gerek. Sabaha devam etmezse bence test yap
Yarın akla kara belli olur devamı gelmez inşallahAma bi kanama gibi değil . Yerleşme kanaması mı bilemiyorum uff stres oldum şimdi ayyhh
İnşallah canım yaYarın akla kara belli olur devamı gelmez inşallah
Yerlesme olabilir mi ya hadi inşallahKızlaaarrr çok afedersiniz biraz önce peçeteye böyle pembemsi kahverengimsi leke geldi. Ne olaki iğnenin 11. Günü ayy içim bi tuhaf oldu belirti mi bu hiç böyle olmazdı
Ay bilmiyorum ya umarım öyledir şu an karnım falan hareketli ablam veremiyorumYerlesme olabilir mi ya hadi inşallah
Ya sen şimdi içini ferah tut. Sık dişini. Olumlu düşün. Hayırlısı olsun.Ama bi kanama gibi değil . Yerleşme kanaması mı bilemiyorum uff stres oldum şimdi ayyhh