Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He iyi sanki bikac kere ard arda yapilfigini okumuştum ya neyse içim rahatladı ilk kez başladım tedaviye bakalım benim serüvenim ne olucak peki bu yumurta genel olark kaç gün içinde gelisiyo 10 günde yeterli oluyomu herşey yolunda giderse
Canım herkesin değişiyor o bazen gidiyor daha henüz oluşmamış 2 gün sonra gel diyor kimine gittiğinde olgunlaşmış oluyor 11.ila14. Günlerde genellikle gelişiyor inşllah güzel yumurta haberleri işe dönersin. Sürecin hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlatlar ile müjdelerin olsun inşllah ☺️

Canım herkesin değişiyor o bazen gidiyor daha henüz oluşmamış 2 gün sonra gel diyor kimine gittiğinde olgunlaşmış oluyor 11.ila14. Günlerde genellikle gelişiyor inşllah güzel yumurta haberleri işe dönersin. Sürecin hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlatlar ile müjdelerin olsun inşllah ☺️
Ayyy çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için🥰insaAllah hepimizin olur ya♥️

Hahaha Allah korusun bu ay bizim yüzümüz gülecek inşllah ☺️ Benimde testlerim yarın geliyor heyecandan ölüyorum yarın 12. Gün
Ay canımmm çok güzel olucakk gelsin pozitifler gelsin bebişler kutlamalar :halay:
Glifor sindirimi hızlandırmasına rağmen ve çok sıvı tüketip koca tencere çorba yememe rağmen kabız oldum iki gündür 🙄 bütün hamilelik belirtilerini sırayla yaşayıp adet olucam galba ben :halay:
Yada hamilelik haberini kutlucazz konfetiler patlatıcaz parti yapıcaz 🥳🥳

Kizlar klomen kullandıktan kaç gün sonra kontrole gittiniz. 5 gün kullanıcam ya 3 gün sonra da gel dedi. Toplamda 8 günde iyice büyür mü? Bide kendiliğinden çatlarsa kaçırırsam diye korkuyorum 😬

Kizlar klomen kullandıktan kaç gün sonra kontrole gittiniz. 5 gün kullanıcam ya 3 gün sonra da gel dedi. Toplamda 8 günde iyice büyür mü? Bide kendiliğinden çatlarsa kaçırırsam diye korkuyorum 😬
Ben ilaç bittikten 4 gün sonra falan gidicem canım. Geçen ay da böyle gittim 17 mm di hatta beni 2 gün sonra tekrar çağırdı 21 mm olmuştu iğne yaptı.
Sen yine değerlendir gelmeden demişti

Ay canımmm çok güzel olucakk gelsin pozitifler gelsin bebişler kutlamalar :halay:

Yada hamilelik haberini kutlucazz konfetiler patlatıcaz parti yapıcaz 🥳🥳
Ahh bebeğim inşallah ya inşallah bazen psikolojik mi diyorum ama çok mantıklı bi yorum yaptı B byzz1 dedi ki göğüs hassasiyeti herkeste varken sende yoktu sen de takmıştın kafana ama ona rağmen olmamıştı psikolojik olcak olsa o zaman olurdu dedi mantıklı geldi ama inşallah ya inşallah :dua: çok istiyorum hep anlamı evlat olan rüyalar görüyorum inşallah canım hepimizin güzel haberlerini kutlarız 🥰😍❤️

Kızlaar ben inofolic kullanıyorum folik asit yani 3 ay oldu 3üncü kutuyu bitirdim devam etmelimiyim acaba ya ?
Doktorum bana gebelik yoksa eğer 1yılda toplamda 3 ay folikasit aldıysan yeter dedi. Gebe kaldığın an tekrar başlayabilirsin son aylarda aldıysan ara verebilirsin
Kızlar cevap vermemissiniz ama olsundu canınız sağolsun, ilerde merak eden ya da aynı durumu yaşayacak Kişiler olabildiğini düşündüğüm için güncelleme yapıyorum
Ovülasyon testi yaptım ve silikten biraz daha bir tık daha koyu 2. Çizgiyi gördüm yumurtlama ağrısı değilmiş ne anlama geldiğini bilemiyorum artık eğer gelişme kaydedersem not ederim tekrar
keşke anlasam da cevap versem yoksa mesajını okudum valla 🤦‍♀️
He iyi sanki bikac kere ard arda yapilfigini okumuştum ya neyse içim rahatladı ilk kez başladım tedaviye bakalım benim serüvenim ne olucak peki bu yumurta genel olark kaç gün içinde gelisiyo 10 günde yeterli oluyomu herşey yolunda giderse
Yani şöyle ki bu ay 1 iğne oldun gebe kalamadın diğer ayda tekrar iğne olabilirsin ardarda kısmı bunla alakalı olabilir. Normal şartlarda ilacı kullanmaya başladığın günlerde gelişmeye başlar kesin net bi günü yok ortalama 8-12 gün
Bende klomennin 3.ğ ünündeyim. 5 güne tamamlayıp 3 gün daha bekleyip öyle gideceğim kontrole. Süre ikimizde de aynı demek ki normal

Yazmayı unuttum tabi bu arada kaçırmamak adına değerlendir bence gün aşırı kaçırma ihtimalimiz olmasın diye biz dewamke 😅

Selamm 🙋‍♀️ 10 şubat çatlatma iğnesi vuruldum bir kaç gün ağrım oldu ama şu an tık yok diyebilirim 😞 benim adet günüm takvimime göre 23 şubat iğnem 24 şubatta 14.gününü dolduruyor. Sormak istediğim 24 şubatta adet olmaz isem adet günümde geçtiği için test kesin sonuç verir mi?

Selamm 🙋‍♀️ 10 şubat çatlatma iğnesi vuruldum bir kaç gün ağrım oldu ama şu an tık yok diyebilirim 😞 benim adet günüm takvimime göre 23 şubat iğnem 24 şubatta 14.gününü dolduruyor. Sormak istediğim 24 şubatta adet olmaz isem adet günümde geçtiği için test kesin sonuç verir mi?
Verir diyorlar cnm kan testine baktir olmadı direk

X