Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gün kaldı kuzum inşallah hiç olmadığı kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum ilaçlardandır diye telkin ediyorum kendimi 4-5 gündür adet olmuş gibi ağrım oluyo bakıyorum gelen giden yok ama dediğim gibi ilk ilaç kullanışım o yüzden ona bağlıyorum ama Allah büyük belki ben de bi müjde alırım ☺️😍❤️
Amin amiiiin ay insallah ben de çok heyecanlandım senin için🥰🥰🥰

Kizlar klomen kullandıktan kaç gün sonra kontrole gittiniz. 5 gün kullanıcam ya 3 gün sonra da gel dedi. Toplamda 8 günde iyice büyür mü? Bide kendiliğinden çatlarsa kaçırırsam diye korkuyorum 😬
Canım ben bu ay 5 gün kullanıp bittikten 2 gün sonra gitmiştim. Geçen ayda aynı bu şekilde
Ahh bebeğim inşallah ya inşallah bazen psikolojik mi diyorum ama çok mantıklı bi yorum yaptı @byzz1 dedi ki göğüs hassasiyeti herkeste varken sende yoktu sen de takmıştın kafana ama ona rağmen olmamıştı psikolojik olcak olsa o zaman olurdu dedi mantıklı geldi ama inşallah ya inşallah :dua: çok istiyorum hep anlamı evlat olan rüyalar görüyorum inşallah canım hepimizin güzel haberlerini kutlarız 🥰😍❤️
Ayy inşallah canımmm inşallah çok istiyorum senden de bu haberi almak😍🥰🥰
Testi yeniledin mi akşam yine
Yok kuzum yarın sabah yapıcam. 1 testim var. Biraz zaman gecsin dedim.

Gelmez inşallah balım yaa❤️
İnşallah bebeğim ya perşembe gelmezse zaten vardır büyük ihtimalle. Nasıl büyük bi müjde olur tam yok derken ahh inşallah ❤️
Canım ben bu ay 5 gün kullanıp bittikten 2 gün sonra gitmiştim. Geçen ayda aynı bu şekilde

Ayy inşallah canımmm inşallah çok istiyorum senden de bu haberi almak😍🥰🥰

Yok kuzum yarın sabah yapıcam. 1 testim var. Biraz zaman gecsin dedim.
Canımıniçii senden güzel haber aldık darısı bize inşallah ya çok teşekkür ederim güzel kalplimm 😘😘

Ben ilaç bittikten 4 gün sonra falan gidicem canım. Geçen ay da böyle gittim 17 mm di hatta beni 2 gün sonra tekrar çağırdı 21 mm olmuştu iğne yaptı.
Sen yine değerlendir gelmeden demişti
Anladim. Bu süre normal o zaman 👍🏻😊

Yazmayı unuttum tabi bu arada kaçırmamak adına değerlendir bence gün aşırı kaçırma ihtimalimiz olmasın diye biz dewamke 😅
Ah canimm yatılı misafirim olacak 1 haftaa 😕 ancak doktorun söylediği günleri degerlendirebilcem 😁

İnşallah bebeğim ya perşembe gelmezse zaten vardır büyük ihtimalle. Nasıl büyük bi müjde olur tam yok derken ahh inşallah ❤️

Canımıniçii senden güzel haber aldık darısı bize inşallah ya çok teşekkür ederim güzel kalplimm 😘😘
Ah canım ben kendimdem emin değilim hala. Ben ne zaman iki kat artış görücem, sonra kese. O zaman tamm hamileyim dicem 🤲🏼

Kuzumm anlıyorum seni hissettiklerini.. ben şimdiden düşünüyorum 2 hafta dolmadan test yapmicam diyorum ozamana kadar ümitlenmek belirtiler inanmak vs.. ama eğer yoksa birden o halimi düşünemiyorum bile nasıl yıkılırım elimde olmicak biliyorum çünkü. Evet herşey Allahtan o ol derse olur biliyorum ama insanın gerçekten kendini kontrol etmesi çok zor 🥺
İnşallah Rabbim cümlemizin yüzünü şu ay güldürür ❤️
bu ayda olmadı diye çok ağladım ama Rabbim nasıl umudumun bitiği yerde bana tekrar umut verdi ben boşa değildir diyorumda hayılısını versin Rabbim ne diyim. İnan çok umutlandım valla buda elimde değil her ne kadar umutlanmicam desemde kontrol elimde değil. Hayırlı haberlere inşallah canım benim ☺️❤️❤️

Ah canım ben kendimdem emin değilim hala. Ben ne zaman iki kat artış görücem, sonra kese. O zaman tamm hamileyim dicem 🤲🏼
Hepsi olur inşallah sırayla canım benimm ❤️
Kuzumm anlıyorum seni hissettiklerini.. ben şimdiden düşünüyorum 2 hafta dolmadan test yapmicam diyorum ozamana kadar ümitlenmek belirtiler inanmak vs.. ama eğer yoksa birden o halimi düşünemiyorum bile nasıl yıkılırım elimde olmicak biliyorum çünkü. Evet herşey Allahtan o ol derse olur biliyorum ama insanın gerçekten kendini kontrol etmesi çok zor 🥺
İnşallah Rabbim cümlemizin yüzünü şu ay güldürür ❤️
bu ayda olmadı diye çok ağladım ama Rabbim nasıl umudumun bitiği yerde bana tekrar umut verdi ben boşa değildir diyorumda hayılısını versin Rabbim ne diyim. İnan çok umutlandım valla buda elimde değil her ne kadar umutlanmicam desemde kontrol elimde değil. Hayırlı haberlere inşallah canım benim ☺️❤️❤️
Rabbim hayal kırıklığından korusun canım benim inşallah güzel haberler alıcaz çok umutluyum senden çünkü bence de boşa değil. Çok emek veriyoruz çok sabredip bekliyoruz olmaması tabi ki yıkıyo ne kadar üzülmücem desek de üzülüyoruz inşallah bu ay mutlu oluruz bebeğim 😍🥰😘

Hepsi olur inşallah sırayla canım benimm ❤️

Rabbim hayal kırıklığından korusun canım benim inşallah güzel haberler alıcaz çok umutluyum senden çünkü bence de boşa değil. Çok emek veriyoruz çok sabredip bekliyoruz olmaması tabi ki yıkıyo ne kadar üzülmücem desek de üzülüyoruz inşallah bu ay mutlu oluruz bebeğim 😍🥰😘
İnşallah kuzum inşallah 🥺❤️❤️❤️

X