Doktor iğne vermedi kendi çatlasın dedi , çatladı mı hiç bir fikrim yok , ilk klomen kullanışım diye mi vermedi acaba iğneyi ,Canım çatlatma iğnesi oldunmu. Bizim belirtiler çoğunlukla iğne etkisinden. Eğer iğne olduysan. İğneden sonraki 14. Günü bekleyebilirsin test için
Hiç bile kesme herkeste belirti olcak diye bişey yok ki canım benim belirti olanların çoğuda hamile olcak diye bişey yok kesme umudu yola devamİyi canım senin yine göğsünde bi değişiklik varmış benden yüksek ihtimalin zaten durumumu özetlemişsin iki başarısız da hiç bi farklılık olmamış bende öyle düşündüğüm için umudumu kestim zaten inşallah senin pozitiftir
Canım çatlama problemin yoksa belki ondan vermemiştir. Ben pkoyum. 5 6 ay öncesine kadar hiç belirtim yoktu. Hatta sağlıksızda olsa ilk denememde gebe kaldım 2 kere. Sonra çok kilo aldım yumurtlayamamaya adet olamamaya başladım. O yüzden başladım tedaviyede. İlk ay 19 ve 18 mm 2 yumurtam vardı ertesi gün iğne oldum. Bu ayda 21, 20, 17 ve daha küçük 2 tane daha yumurtam vardı hemen iğne oldum. Biraz doktordan doktora değişiyor tedavi şekli ve hastaya göreDoktor iğne vermedi kendi çatlasın dedi , çatladı mı hiç bir fikrim yok , ilk klomen kullanışım diye mi vermedi acaba iğneyi ,
Kimler daha uygun iğne verilmeye mesela sizde ne zaman verilmişti ,
Kararsızlık ve değişken ruh halide belirti olabiliröi acabaİyi canım senin yine göğsünde bi değişiklik varmış benden yüksek ihtimalin zaten durumumu özetlemişsin iki başarısız da hiç bi farklılık olmamış bende öyle düşündüğüm için umudumu kestim zaten inşallah senin pozitiftir
Hahajsh çok güldüm bebeğim ya napıyım baksana kız iki başarısızda göğsümde hiçbi şey yoktu demiş ne diyim ki yaniKararsızlık ve değişken ruh halide belirti olabiliröi acaba
Öyle düşünüyorum zaten ama kız tecrübe etmiş ve benimle paylaşmış bu tecrübeyi ondan öyle dedimHiç bile kesme herkeste belirti olcak diye bişey yok ki canım benim belirti olanların çoğuda hamile olcak diye bişey yok kesme umudu yola devam
Ay çok soru soracağım ama özür diliyorum şimdiden , sağlıklı hamile kalmak için normal şartlarda yumurta kaç mm olmalı peki ,Canım çatlama problemin yoksa belki ondan vermemiştir. Ben pkoyum. 5 6 ay öncesine kadar hiç belirtim yoktu. Hatta sağlıksızda olsa ilk denememde gebe kaldım 2 kere. Sonra çok kilo aldım yumurtlayamamaya adet olamamaya başladım. O yüzden başladım tedaviyede. İlk ay 19 ve 18 mm 2 yumurtam vardı ertesi gün iğne oldum. Bu ayda 21, 20, 17 ve daha küçük 2 tane daha yumurtam vardı hemen iğne oldum. Biraz doktordan doktora değişiyor tedavi şekli ve hastaya göre
Kuruluk bende de var kilodum tertemiz desem yeri iki gündür ki benim asla normalde böyle olmuyoduKızlar bende birde aşırı kuruluk başlamış. Valla bugünü zor değerlendirdim
Bi gidiyosun ben hamileyim diye geliyosun bi gidiyosun yok hamile değilim diye geliyosun kız bune kararlı ol azcık bak ben adet olcam diyorum kararlıyımHahajsh çok güldüm bebeğim ya napıyım baksana kız iki başarısızda göğsümde hiçbi şey yoktu demiş ne diyim ki yanitam da modum düzelmişti halbuki
Öyle düşünüyorum zaten ama kız tecrübe etmiş ve benimle paylaşmış bu tecrübeyi ondan öyle dedim
Canım burda 17 18 den sonra çok çatlatma vuran var benim doktorumda 20 üstü olcak illa diyorAy çok soru soracağım ama özür diliyorum şimdiden , sağlıklı hamile kalmak için normal şartlarda yumurta kaç mm olmalı peki ,
Bir de bende de ileri derece pko var yıllardır son iki yıldır aşırı kil artışıyla bunu yaşamaktayım kilo verdim aralıktan beri 8 kilo kadar çok zor oldu ama , 1 senedir uğraşıyoruz yeni başladım ilaçlara ilaçsız deneyelim dedik ama hayırlısı artık ,
Canım benim normalde akıntım oluyor hatta akşam demiştim tuvalette krem gibi çamaşırımda sarı. Değiştirmeue bıktım diye. İlişkide çok kuruluk oldu amaKuruluk bende de var kilodum tertemiz desem yeri iki gündür ki benim asla normalde böyle olmuyodu
Kız aslında hamileyim diye gelmemiştim herkeste ağrı var bende de var ama bu kadar insan regl olmaz şuan anlamında demiştim ben onuBi gidiyosun ben hamileyim diye geliyosun bi gidiyosun yok hamile değilim diye geliyosun kız bune kararlı ol azcık bak ben adet olcam diyorum kararlıyım
Canım burda 17 18 den sonra çok çatlatma vuran var benim doktorumda 20 üstü olcak illa diyorEstafrıllah tabiki sorucaksın Kilo çok etkiliyor pkoyu. Malesefki çokta çabuk aldırıyor
Canım benim normalde akıntım oluyor hatta akşam demiştim tuvalette krem gibi çamaşırımda sarı. Değiştirmeue bıktım diye. İlişkide çok kuruluk oldu ama
Canım çok şükür bende 8. Güne erebildim bugüm dediğin gibi meme ucumda dokunduğumda bi hassasiyet varKızlar selamiğneyi geçen hafta çarşamba olmuştum bugun 8 gün oluyor. Bu sabah meme uçlarım kıpkızarık ve yanıyor asırı hassas. Adet mi olcam acaba ama sadece uçları göğüslerim şiş değil.. Var mı böyle olan?
Tamam tamam kaldı 2 gün test al koy eve yasakta bulamazsın bakAa
Kız aslında hamileyim diye gelmemiştim herkeste ağrı var bende de var ama bu kadar insan regl olmaz şuan anlamında demiştim ben onubenimki asla erken gelmez bundan eminim
İğneden sonra kaçuncı gününde çıktı canımMerhaba arkadaslar bi sorum olacak sizlere.benim bat 12 subat.fakat 9 subatta migren atagi gecirdigim icin acile gittim ve igne vurulmam gerekiyodu bu ay doktorla yumurta takibi yaptigimjz icin gebelik suphem var dedim o yuzden migren icin igne yapmadan once beta bakmak istedi acildeki doktor ve sonuc 1.20 cikti sizce %100 dogru sonuc mudur? Yoksa bat tarihinden sonra yukselme olur mu umudumu kesmeli miyim ?
Alıntı
Ne gram umudum kaldı ne de gram hevesim canımTamam tamam kaldı 2 gün test al koy eve yasakta bulamazsın bak
Rüyada adet olmanın anlamı hamilelik derler hayır olsunGünaydınn kızlarr
Çok şükür 8. Güne erebildim. Ama rüyamda adet olmuştum çok kötüydüm ağlıyordum. Doktora mesaj atıyodum ben tedaviye ara vericem diye sonra nedense kapısına gidiyodum orda annem görüyodu beni. Çok üzüntüyle uyandım tuvalete koştum baktım rüyaymış. Ama yine de korku içindeyim bakalım
Benim elleyınce değil de acısı beynime vuruyor yanıyor ucu bu sabah da böyle uyandık hayır olsun inşallahCanım çok şükür bende 8. Güne erebildim bugüm dediğin gibi meme ucumda dokunduğumda bi hassasiyet var
Ben catlatma ignesi olmadim.femara kullandim sadece 25 ocakta gittim 2 buyuk yumurtam vardi gun asiri iliski dedi yolladi igne vurmadi catlama yakin diye galibaİğneden sonra kaçuncı gününde çıktı canım
Canım benimde umudum yok kendimden ama seni neşeli gördük hep böyle görmeyelim lütfennNe gram umudum kaldı ne de gram hevesim canımsonucunu çok iyi biliyorum.
Rüyada adet olmanın anlamı hamilelik derler hayır olsun
İnşallah bebişin belirtisidir canımmBenim elleyınce değil de acısı beynime vuruyor yanıyor ucu bu sabah da böyle uyandık hayır olsun inşallah
Canımmm neden bizi bırakıyorsunnKızlar ben artık çok aktif olmucam burda. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız bu ay
Canım tarihlere bakarsak sanki olsaydı çıkardı, ama aklında şüphe varsa yine yap bakalımBen catlatma ignesi olmadim.femara kullandim sadece 25 ocakta gittim 2 buyuk yumurtam vardi gun asiri iliski dedi yolladi igne vurmadi catlama yakin diye galiba.23,25,27,28 ocakta iliski oldu esim sehir disina gitmek zorunda kaldi cenazemiz vardi diye.cok umutluydum aslinda ama kan sonucu oyle cikinca butun umutlar gitti.