- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Ne oldu sana ya niye bu durumdasınKızlar ben artık çok aktif olmucam burda. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız bu ay
Kuzum bırakmak istemiyorum ama tam kafamı topluyorum saolsun kızlar da çok yardım ediyo belirti olcak diye bişey yok diyolar hepCanım benimde umudum yok kendimden ama seni neşeli gördük hep böyle görmeyelim lütfenn
İnşallah bebişin belirtisidir canımm
Canımmm neden bizi bırakıyorsunn
Canım tarihlere bakarsak sanki olsaydı çıkardı, ama aklında şüphe varsa yine yap bakalım
Ya yapma böyle Allah askınaKuzum bırakmak istemiyorum ama tam kafamı topluyorum saolsun kızlar da çok yardım ediyo belirti olcak diye bişey yok diyolar hepDefneninannisi M Mucizegibiii B byzz1 A Asenaasena96 sağolsunlar ama sonra ya olumsuz bi yorum geliyo ya da bakıyorum her iğne olanda olan şeylerin hiçbiri bende yok bütün neşemi kaybediyorum. Bugün felaket mutsuz uyandım canım çok sıkkın.
Haklısın bitanem ama herkes gidiyo mersine ben gidiyom tersineYa yapma böyle Allah askına
Biz seninle neler konuştuk her gebe aynı belirtiyi yaşamaz olsa da olmasa da pes etmek yok vazgeçmek yok demiştik
Burda yine kafamız doluyor yalnız olmadığımızı görüyoruz destek cıkıyoruz
Ayrıca onlarda belirti var sende yok diye üzülme herkesin bünyesi vücudu farklı belirti yaşamak icin çok erken!
Topla kendiniiii
Olsa da olmasa da her şey Allahtan demedik mi?Haklısın bitanem ama herkes gidiyo mersine ben gidiyom tersinene diyolarsa onun tersi bende var onlara sıcak basıyo ben gece titredim nasıl üşüdüm sana anlatamam
Canım illa belirti olcak değil o kesin. Birde bu ay olmayınca bidahaki ayda olmucak değil. Ne gelirse Allahtan. Belki bekliceğimiz zaman var. Umudumuzu kaybetmicez hiçKuzum bırakmak istemiyorum ama tam kafamı topluyorum saolsun kızlar da çok yardım ediyo belirti olcak diye bişey yok diyolar hepDefneninannisi M Mucizegibiii B byzz1 A Asenaasena96 sağolsunlar ama sonra ya olumsuz bi yorum geliyo ya da bakıyorum her iğne olanda olan şeylerin hiçbiri bende yok bütün neşemi kaybediyorum. Bugün felaket mutsuz uyandım canım çok sıkkın.
Sana bize hepimize mutsuzluk olumsuzluk yasak Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur hep bunu söylüyorum ben o psikolojik durumu 4 gün yaşadım zar zor atlattım sakinngirmeKuzum bırakmak istemiyorum ama tam kafamı topluyorum saolsun kızlar da çok yardım ediyo belirti olcak diye bişey yok diyolar hepDefneninannisi M Mucizegibiii B byzz1 A Asenaasena96 sağolsunlar ama sonra ya olumsuz bi yorum geliyo ya da bakıyorum her iğne olanda olan şeylerin hiçbiri bende yok bütün neşemi kaybediyorum. Bugün felaket mutsuz uyandım canım çok sıkkın.
Tabiki al. Regli olmadıkca umut varHepinizi çok ama çok seviyorum iyi ki varsınızDefneninannisi M Mucizegibiii Cookiie bugün dışarı çıkıcam çıkmışken test alayım mı sizce yine de
merhaba, ben bu sitede hamilelik belirtisi olarak üşümeyi de okudum :) anladığım kadarı ile vücudumuz döngüsünü her ay bazı belirtilerle tamamlıyor. ama bizler gebelik beklediğimiz için farklılıkları bu aylarda daha çok farkediyoruz. bana kalsa 13 aydır hamileyim :) annemin 3 tane çocuğu var. üçümüzün hamileliği de çok farklı olmuş. Bana hamile kaldığında 3 yıldır bekliyorlarmış beni, tedavi ile olmuşum. halsizlikten yataktan kalkamamış. Erkek kardeşime hamile olduğunu 3. ay da anlamış çünkü ben daha 7 aylıkmışım hamile kaldığında. Belirti falan aramayınca olmamıştır tabi :) son hamileliğini hatırlıyorum yatak döşek yattı hiç bir şey yiyemedi.Haklısın bitanem ama herkes gidiyo mersine ben gidiyom tersinene diyolarsa onun tersi bende var onlara sıcak basıyo ben gece titredim nasıl üşüdüm sana anlatamam
Tamam canım benim erken gebelik mi alsam kaset test mi alsam sizce???Tabiki al. Regli olmadıkca umut var
Çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın moral vermek için zaman harcamışsın Allah razı olsun,evladına kavuştursun inşallahmerhaba, ben bu sitede hamilelik belirtisi olarak üşümeyi de okudum :) anladığım kadarı ile vücudumuz döngüsünü her ay bazı belirtilerle tamamlıyor. ama bizler gebelik beklediğimiz için farklılıkları bu aylarda daha çok farkediyoruz. bana kalsa 13 aydır hamileyim :) annemin 3 tane çocuğu var. üçümüzün hamileliği de çok farklı olmuş. Bana hamile kaldığında 3 yıldır bekliyorlarmış beni, tedavi ile olmuşum. halsizlikten yataktan kalkamamış. Erkek kardeşime hamile olduğunu 3. ay da anlamış çünkü ben daha 7 aylıkmışım hamile kaldığında. Belirti falan aramayınca olmamıştır tabi :) son hamileliğini hatırlıyorum yatak döşek yattı hiç bir şey yiyemedi.
burayı okuyup yalnız değilim diye hissetmeyi seviyorum ben. ama belirtileri karşılaştırmıyorum artık çünkü anladım ki herkesin hamileliği de regl belirtisi de farklı. sıkmayın canınızı demiyorum. takmamakta, sıkmamakta mümkün değil. Ama güçlü ve sabırlı olmaya devam :)
Doktorumuzun söyledikleri ve kendi vücudumuz dışında okuduğumuz yada dineldiğimiz hiç bir şey etkilememeli bizleri.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Kaçıncı günün du canım seninHepinizi çok ama çok seviyorum iyi ki varsınızDefneninannisi M Mucizegibiii Cookiie bugün dışarı çıkıcam çıkmışken test alayım mı sizce yine de
Bugün iğne günü sayılmazsa 11.gün canım pazar yapıcam test ama yasak var o zaman alamamKaçıncı günün du canım senin
Al Dursun cnmBugün iğne günü sayılmazsa 11.gün canım pazar yapıcam test ama yasak var o zaman alamam
Erkenler yanıltıyor diyolar canım erken alcağına 2 3 tane kaset al benceTamam canım benim erken gebelik mi alsam kaset test mi alsam sizce???
Çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın moral vermek için zaman harcamışsın Allah razı olsun,evladına kavuştursun inşallahÇok haklısın belki ben umutsuz olduğum için herkes kadar kendimi dinlemiyorum ya da beyin artık oyun oynanamıyor çünkü bi ara hamile olmadığım halde göğsümde damarlanmaya kadar olmuştu yalancı gebelik belirtilerinin hepsini yaşadım önceki aylarda sonuç negatifti. Söylediklerinin aynısını annem de söylüyo. Hepiniz hamile kalınca bi bakıcaksınız aa hiç bişey olmuyomuş hani belirti olcaktı diceksiniz diyo. Adet geçmeden belirti ararsan çoğu beynin oyunu olur ya da olcağı varsa bile oldu mu olcak mı derken psikolojik olarak olanı görmezsin hissetmezsin diyo. Ama insanda korku çok oluyo eğer hamileysem sakın belirti aramayın diye her yere yazıcam
Canım sen nasılsınn
Tamam kızlar saolunErkenler yanıltıyor diyolar canım erken alcağına 2 3 tane kaset al bence
Biz de seni seviyoruzzz sende iyi kiii varsın!!♥Hepinizi çok ama çok seviyorum iyi ki varsınızDefneninannisi M Mucizegibiii Cookiie bugün dışarı çıkıcam çıkmışken test alayım mı sizce yine de
Hadi bakalım güzel haberler inşallahBenim bugünde ağrılarım var. 7. Günü geçireyim kıyafet alcam dedim ama bu haftayı bi atlatayım diyorum