Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda doğru ama insan umutlanıyı iğnede çok sürüyo be etkisi ne olurdu 10 günde atsa 14 gün nedir çook

Aslında doğru söylüyosunuz kızlar önemli olan sonra da bebekten dolayı yükselecek mi hormonlar önemli olan bu sonuçta iğne yapay bi yükselme sağladı illaki bişeyler normale dönecek ☺️

O ne bebeğim nasıl yapılıyo
Oruç tutuyosun sadece su içiyosun hep 1-2 hafta falan sonra işte yavaş tavaş başlıyosun başlıyosun yemek yemeğe ilk meyve suyuyla sonra patates püresi falan bi doktor var onu dinledim çok zor ama çok mantıklı dedikleri şey bi yakınım yaptı çok şişkoydu artık zapzayıf

Oruç tutuyosun sadece su içiyosun hep 1-2 hafta falan sonra işte yavaş tavaş başlıyosun başlıyosun yemek yemeğe ilk meyve suyuyla sonra patates püresi falan bi doktor var onu dinledim çok zor ama çok mantıklı dedikleri şey bi yakınım yaptı çok şişkoydu artık zapzayıf
Kuzu o çok zor ya hiç yemeden

Pozitif çıkar bebeğim bekle az kaldı 14 şubatta birlikte yapalım bak 4 gün sonra burası hamileyim yazan dolu olcak İnşallah 😂
Bende 14 Şubat'ta test yapacağım ben 3 kez çatlatma iğnesi vuruldum çok istiyorum bu ay olsun diye eşime doğum günü hediyesi vermeyi. Benim iğnenin 7. Gününe kadar birşey yoktu ama İğnenin 7. Gününden beri göğüs ucumca sizi var diğer 2 ignede göğsumde bir farklılık olmamıştı ara sıra bel ağrım ara sıra da kaşık batmalarim oluyor ama sağlı sollu ama bide karnımda da ağrı var kafam çok karıştı kadın ağrısı galiba adet olacağımı gösteriyor

Bende 14 Şubat'ta test yapacağım ben 3 kez çatlatma iğnesi vuruldum çok istiyorum bu ay olsun diye eşime doğum günü hediyesi vermeyi. Benim iğnenin 7. Gününe kadar birşey yoktu ama İğnenin 7. Gününden beri göğüs ucumca sizi var diğer 2 ignede göğsumde bir farklılık olmamıştı ara sıra bel ağrım ara sıra da kaşık batmalarim oluyor ama sağlı sollu ama bide karnımda da ağrı var kafam çok karıştı kadın ağrısı galiba adet olacağımı gösteriyor
Benimde göğüs uçlarım acıyo kasıklarımda ağrı var ve göbeğimde de oluyo bazen ağtı bişey batarmış gibii göbek deliğimin o hizada anlamıyoruz ki bişey yaa

İyi canım senin yine göğsünde bi değişiklik varmış benden yüksek ihtimalin zaten durumumu özetlemişsin iki başarısız da hiç bi farklılık olmamış bende öyle düşündüğüm için umudumu kestim zaten inşallah senin pozitiftir ❤️

Merhaba kızlar pkolyum adetimin 4 üncü günü klomene başlamıştım ,kontrolde doktor bir yumurtan çok iyi büyümüş 19 mm olmuş demişti ,bununla birlikte tabi inüsilin direnci için ilaç ve ekstra gynositol kullanıyordum , klomende kullandım ama hiç bir belirtim yok sizin burada bahsettiklerinizden , sadece yoğun sarımsı akıntım oluyor , bir de doktor geciktiğinde test yap pozitifsen gel değilsen adetin tekrar 4 üncü günü gel dedi ,
Pkolu olduğum için düzensizlik mevcut normalim yok döngüm çok dengesiz, bu yüzden test için sizce bir hafta daha beklemeli miyim
Kafam çok karışık :/ Umarım şubat ayı herkes için hayırlısı ile sonuçlanır

Hahsh oh bee kafayı yedim burda iğne atıldı normal e dönüyo herşey diye 😂

Tamam bebeğim kendime geldim 😂😂

Benim için aşırı zor ama bu ay olmazsa denerim
Aferimm🤣
Aslında bana da çok zor börek cörek aşığıyım resmen karbonhidrat bağımlısıyım🙄
Ayy bilmiyorum ki ben su orucu yapcam eğer gebe değilsem bu ay

Aa nasıl bu canım ama aç karna sürekli su miğde bulandırırkii 🙄

Merhaba kızlar pkolyum adetimin 4 üncü günü klomene başlamıştım ,kontrolde doktor bir yumurtan çok iyi büyümüş 19 mm olmuş demişti ,bununla birlikte tabi inüsilin direnci için ilaç ve ekstra gynositol kullanıyordum , klomende kullandım ama hiç bir belirtim yok sizin burada bahsettiklerinizden , sadece yoğun sarımsı akıntım oluyor , bir de doktor geciktiğinde test yap pozitifsen gel değilsen adetin tekrar 4 üncü günü gel dedi ,
Pkolu olduğum için düzensizlik mevcut normalim yok döngüm çok dengesiz, bu yüzden test için sizce bir hafta daha beklemeli miyim
Kafam çok karışık :/ Umarım şubat ayı herkes için hayırlısı ile sonuçlanır
Canım çatlatma iğnesi oldunmu. Bizim belirtiler çoğunlukla iğne etkisinden. Eğer iğne olduysan. İğneden sonraki 14. Günü bekleyebilirsin test için☺️

Kızlar bende birde aşırı kuruluk başlamış. Valla bugünü zor değerlendirdim :KK43:

3 gün sürüyomuş zorluğu sonra alışıyomuşsun diyolar ama önemli olan o 3 günü atlatmak işte
Ay bende yapayım dicem de ben şu aralıklı orucu bile becerememiş insan bunu hiç beceremem🤣

X