Canım benimde ağrım vardı biliyosun. 6,7,8. Günlerde hareketimi kısıtlıcak kadar sağ kasığımda aşırı batma vardı. Karnım belimde ağrı vardı regli olcak gibi. 9. Gün geçti o ağrılar büyük oranda. 10. Gün göğüs hassasiyeti başladı. Akıntım arttı. Biraz iş yapayım belimin ortası ağrıdı yemek yaparken bile belim ağrıdı düşün dinlenince geçti. Bakalım bugünden sonra nolcakBenimde 8. Gün bende yine göğüs hassasiyeti yok karın ağrısından başl hiç birşey yok bendekarnımda gazdan mı ağrıypr regl mi gebelik belirtisi mi anlamadım ama inşllah gebeliktir
İnşallau kuzum senin varmı koku kaşıntıKoku kaşıntı yoksa önemli bişey değildir ya
Yok kuzumm şükürİnşallau kuzum senin varmı koku kaşıntı
Çok şükür cNım inşallah iyiye işarettirYok kuzumm şükür
Evet canım benimde 4 5 6 da ağrıdı 7 de hiç birşey yoktu o gün hiç iş yapmadım bugün yine ayakataydım ve yine akşamına ağrılarım başladı kimyasal gebeliğimde benimde 11. Gün tam göğüs uçlarım acayip acımaya başladı ama regldeki gibi değil anlıyorsun zaten. Bir farklılık olduğunu ben o an demiştim ben hamileyim diyeCanım benimde ağrım vardı biliyosun. 6,7,8. Günlerde hareketimi kısıtlıcak kadar sağ kasığımda aşırı batma vardı. Karnım belimde ağrı vardı regli olcak gibi. 9. Gün geçti o ağrılar büyük oranda. 10. Gün göğüs hassasiyeti başladı. Akıntım arttı. Biraz iş yapayım belimin ortası ağrıdı yemek yaparken bile belim ağrıdı düşün dinlenince geçti. Bakalım bugünden sonra nolcak
İnşallah kuzum sen testi ne zaman yapacaksın bat 17 şubat dimi ?Çok şükür cNım inşallah iyiye işarettir
Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra alıyorum canım. Bugün ilk günümdü 11.30 ve 19.00 civarı aldım yarında öyle alırımTeşekkürler canım benim, ben de kahvaltıdan 1 saat sonra almıştım...
Diğer arkadaşlar siz nasıl kullandınız, yorum yapabilir misiniz?
Normal gebelik testi. Sabahta yaptım yine negatif. Benimkisi belli oldu. Diğer aya bakalımErken gebelik testi mi canım normal mi
Bende aynı diğer aya kaldı siz ne zaman yaptırmıştınız iğneyiNormal gebelik testi. Sabahta yaptım yine negatif. Benimkisi belli oldu. Diğer aya bakalım
Aynen öyle dönmedi kuzum pozitifeKızlar az önce test yaptım maşallah kalbim kadar temiz tek çizgi hakkımızda hayırlısı olsun bu ay da olmadı. Heveslerim umutlarım gene Bi süre daha ertelendi sizler naptınız
Bende öyle canım kocaman bembeyaz Bi test maşallah sadece tek çizgi kör olacaktım silik falan çizgi aramaktan ama kendimi kandırmaya gerek yok çıkmadı. Bakalım ne zaman adet olucazAynen öyle dönmedi kuzum pozitifeo kadar rüya görmüştüm test yapıyodum pozitif çıkıyodu çok umutlanmıştım ya offf
Aynısını yaptım ufacık bi çizgi görmek için artık cidden çok yoruldum anca rüyada görüyorum çift çizgiyi yaBende öyle canım kocaman bembeyaz Bi test maşallah sadece tek çizgi kör olacaktım silik falan çizgi aramaktan ama kendimi kandırmaya gerek yok çıkmadı. Bakalım ne zaman adet olucaz
Canım vardır Bi vakti ne deyim bilemiyorum bu ay ümitliydim erkenden kalktım yaptım olmayınca olmuyo maalesef 2 senedir uğraştık aşılamaya yönelirim Bi adet oluyum daAynısını yaptım ufacık bi çizgi görmek için artık cidden çok yoruldum anca rüyada görüyorum çift çizgiyi ya
Öyle canım var bi vakti saati. Adetime 4 gün var normalde benim doktor geçmeden yapma demişti negatif görsem de içimde hep umut var adet geçmedi diye. Ama artık o umut küçücük kaldı tabi. 1 buçuk yıl oldu bizimde. Ben de biraz ara verip aşılayamaya geçmeye karar verdim eşim de aşılama ihtimali düşük tüp bebek için para biriktiririz o sürede akışına bırakırız daha iyi olur diyo bilmiyorum ben de kararsız kaldım bir iki güne toplarım kafayı bakalımCanım vardır Bi vakti ne deyim bilemiyorum bu ay ümitliydim erkenden kalktım yaptım olmayınca olmuyo maalesef 2 senedir uğraştık aşılamaya yönelirim Bi adet oluyum da
kuzumbat belki değildir batım düzensizdide. İğneden 14 gün sonrası 17 şubat. Ben olmazsam 16sında başlarım yapmaya inşallahİnşallah kuzum sen testi ne zaman yapacaksın bat 17 şubat dimi ?
Kızlar az önce test yaptım maşallah kalbim kadar temiz tek çizgi hakkımızda hayırlısı olsun bu ay da olmadı. Heveslerim umutlarım gene Bi süre daha ertelendi sizler naptınız
Normal gebelik testi. Sabahta yaptım yine negatif. Benimkisi belli oldu. Diğer aya bakalım
Aynen öyle dönmedi kuzum pozitifeo kadar rüya görmüştüm test yapıyodum pozitif çıkıyodu çok umutlanmıştım ya offf
Günaydın canımKızlar günaydın
Canım ben kullandım klomenle beraber kullanmıştım. Güzel gelişmişti yumurtalarımGünaydınbu ay femaray başladım. Klomenden daha etkiliymiş ilaç. Femara kullananlar yorum yapabilir mi? Nasıl sonuclar aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?