• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim Rabbim bütün dualarını kabul etsin inşallah güzel arkadaşım ❤️ İyiyim şimdi her şey Allahtan daha da vakit var belki olmuş bişey için moral bozukluğu yaşıyorum şuan Allah biliyo en iyisi adeti bekleyip olursa üzülmek 🥰
Aynen öyle herşey Allahtan ümidimizi kesmeyelim 🙏🏻Rabbim ne eylerse güzel eyleeer🤍🌸

Canım benimde öyle belli olmuştu. Bende bekletmiştim ve ben her zaman bekletirim gebelik haricinde hiç kuruma çizgisi çıkmamıştı. Bir kere 2 3 saat sonra çıktı ikinci çizgi gidip hemen kan verdim ve hamileydim yani demem o ki ben hep bekletirim. Gebelik yoksa o çizgi çıkmıyor canım git kanda baktır ama gözün Aydın hamilesin
Yaa gerçekten mi inş öyledir çok tşk ederim🤲🏻

Yok canım ikinci kullanışım. İlk seferde kimyasal gebelik yaşadım beta 200 küsüre çıktı bunda da hiç tutmadı sanırım.
vardır bunda da Bi hayır ne diyeyim ki canım 💐
Aynen öyle canım hayırlısı olsun benimde 2. Kullanışım olacak

Kızlar özellikle negatif sonuç alanlar rahimde kasılmanız oluyor mu? Her gün aynı saatlerde günde iki kere rahmime bıçak saplanıyo iki büklüm oluyorum. Bir iki saniye sonra yavaş yavaş normale dönüyor. Bir sabah çok erken saatlerde bir de akşam. Eğer regli bu kadar şiddetli olursa yandım ben :kızgın:

Kızlar özellikle negatif sonuç alanlar rahimde kasılmanız oluyor mu? Her gün aynı saatlerde günde iki kere rahmime bıçak saplanıyo iki büklüm oluyorum. Bir iki saniye sonra yavaş yavaş normale dönüyor. Bir sabah çok erken saatlerde bir de akşam. Eğer regli bu kadar şiddetli olursa yandım ben :kızgın:
evet cnm oluyordu, sancı daha da artmaz cnm.. reglini bilemem ama nasıl geçer. Zaten hamilelik belirtileri ile Regl belirtileri çok ama çok benziyor, kendini dinleme artık bence.. erken gebelik testi yap bir de tam BAT gününde yap, hatta istersen birkaç gün geçsin BAT dan yine yap kendin. 2. çizgiyi görüyorsan da görmüyorsan da kan ver son testinde. için rahatlar en azından yoluna bakarsın..

evet cnm oluyordu, sancı daha da artmaz cnm.. reglini bilemem ama nasıl geçer. Zaten hamilelik belirtileri ile Regl belirtileri çok ama çok benziyor, kendini dinleme artık bence.. erken gebelik testi yap bir de tam BAT gününde yap, hatta istersen birkaç gün geçsin BAT dan yine yap kendin. 2. çizgiyi görüyorsan da görmüyorsan da kan ver son testinde. için rahatlar en azından yoluna bakarsın..
Kendimi dinlemiyorum canım gerçekten baya şiddetli hissediyorum canım yanıyo çok. Regl hep ağrılı geçer benim ama bu şekilde ağrı olursa baya kötü olur 🙄 Test yapmayı düşünmüyorum şuan canım bi daha. Çok geçerse ve artık yapmak zorunda kalırsam anca öyle yapıcam. Düzensiz değil zaten geçmez 18inde gelir muhtemelen

Kızlar çok şükür sağ salim 11. Güne kadar gelebildim gözlerim yaşlı🤣
Ama regli belirtileri baş göstermeye başladı her regli öncesi olduğu gibi sinirlilik, kaprisli hallerim başladı 🥺

Canım benim de öyle oldu ve adetim çok ağrılı geçti ilk gün ayakta duramadım resmen

canım benimmm senin adına çok sevindim inşallah vardır bebişin inşallah sımsıkı tutunur sana 🥰
İnş canım çok tşk ederim☺️🤲🏻 İnş isteyen herkese nasip olur🤲🏻🥰 bakalım bnmkisi muallak. Testi tekrarlıcam bakalım

Valla bu durumu hep yaşıyoruz galiba kuzum. Onların istekleri dillendirmeleri daha çok strese sokuyo bizi zaten.
Klomeni günde 3 kullandığımda öğlen 12de akşam 18de ve gece 12de aldım femarayıda günde bir hep saat 14de aldım kuzum
Klomen neden günde 3 tane verdi acaba sana ben günde 1 kullanıyırum 🤷‍♀️ Bu ilk kullanışım bu arada

Back