• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sev9 sev9 kuzum senin kaçıncı denemendi bu tedaviyle

Birşey sormak istiyorum çatlatma iğnesi burulduktan sonra sizde akıntı oldu mu? Ya da ne zaman akıntılarınız başladı 🙄

Öyle canım var bi vakti saati. Adetime 4 gün var normalde benim doktor geçmeden yapma demişti negatif görsem de içimde hep umut var adet geçmedi diye. Ama artık o umut küçücük kaldı tabi. 1 buçuk yıl oldu bizimde. Ben de biraz ara verip aşılayamaya geçmeye karar verdim eşim de aşılama ihtimali düşük tüp bebek için para biriktiririz o sürede akışına bırakırız daha iyi olur diyo bilmiyorum ben de kararsız kaldım bir iki güne toplarım kafayı bakalım :110:
Günaydıın, adet gününe kadar bekle strese sokma kendini yıpratma biliyorum bunlar çok klasik sözler söyleyince olmuyor ama senin iyi olman daha önemli
Bir bekleyelim kendimizi her türlüsüne alıştıralım Allah’ın vesilesi ile olacağını unutmayalım çünkü elimizden geleni yaptık
Aşılama ya da tüp bebek için de kırmızıları görünce şayet araştırma yaparız
Üzülme arkadaşım Allah’a bıraktık artık 🙏🏻🥺

Bakalım beni nasıl bir macera bekliyo bu sefer. Umutlar marta kaldı 😊
İnşallah mart güzel gelicek kuzumm🙏🏼☺️
Birşey sormak istiyorum çatlatma iğnesi burulduktan sonra sizde akıntı oldu mu? Ya da ne zaman akıntılarınız başladı 🙄
Canım benim hiç olmadı öyle çatlama akıntısı falan

Kızlar ben sabah test yaptım negatif çıktı sonra gidip yatmıştım. Şimdi bi baktım silik 2. Çizgi çıkmış

ne kadar sürede cıktı acaba kuzum acaba vardı senmi göremedin durdukca belirginleşti. Fotografını atarmısın 🤗 turuncu_girl turuncu_girl

Herkese gunaydin,takip ediyordum sizi ama yazmak buguneymis😊size birsey danismak istiyorum.progesteron hapi regl geciktirir mi,yani bi sure kullanip birakmamiz mi lazim regl olmak icin ?
evet canım benim reglim 12 gün gecikti, çatlama tarihinden 14-16. gün sonra hamilelikten şüpheleniyorsan test ver negatifse bırak cnm.. gelmiyor yani...

Günaydıın, adet gününe kadar bekle strese sokma kendini yıpratma biliyorum bunlar çok klasik sözler söyleyince olmuyor ama senin iyi olman daha önemli
Bir bekleyelim kendimizi her türlüsüne alıştıralım Allah’ın vesilesi ile olacağını unutmayalım çünkü elimizden geleni yaptık
Aşılama ya da tüp bebek için de kırmızıları görünce şayet araştırma yaparız
Üzülme arkadaşım Allah’a bıraktık artık 🙏🏻🥺
Öyle canım rüyalarda görmekle yetiniyorum artık çift çizgiyi :işsiz: Teşekkür ederim bebeğim benim olmasa da inşallah senin güzel haberlerini alıcaz bu hafta 🥰❤️

Kızlar ben sabah test yaptım negatif çıktı sonra gidip yatmıştım. Şimdi bi baktım silik 2. Çizgi çıkmış

ne kadar sürede cıktı acaba kuzum acaba vardı senmi göremedin durdukca belirginleşti. Fotografını atarmısın 🤗 turuncu_girl turuncu_girl
03773B14-9D54-4318-A113-7D05D6FD01A9.jpeg

Yoktu zaten yine negatif çıkınca gidip yatmıştım. 2 saat sonra baktım 2 . Çizgi belirmiş

Kızlar az önce test yaptım maşallah kalbim kadar temiz tek çizgi hakkımızda hayırlısı olsun bu ay da olmadı. Heveslerim umutlarım gene Bi süre daha ertelendi sizler naptınız
Canım senin ilk kulanımmıydı klomen?
Hayırlısı olsun inşallah umutlar diğer aya🍀☺️🥰🙏🏻🙏🏻❤️

Canım senin ilk kulanımmıydı klomen?
Hayırlısı olsun inşallah umutlar diğer aya🍀☺️🥰🙏🏻🙏🏻❤️
Yok canım ikinci kullanışım. İlk seferde kimyasal gebelik yaşadım beta 200 küsüre çıktı bunda da hiç tutmadı sanırım.
vardır bunda da Bi hayır ne diyeyim ki canım 💐

hep duamdasın arkadaşım hep
Rabbim insallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün🙏🏻🤍🌸
Canım benim Rabbim bütün dualarını kabul etsin inşallah güzel arkadaşım ❤️ İyiyim şimdi her şey Allahtan daha da vakit var belki olmuş bişey için moral bozukluğu yaşıyorum şuan Allah biliyo en iyisi adeti bekleyip olursa üzülmek 🥰

Elimde kalmadı. Eğer bugün adet olmazsam ki kasık ve bel ağrım var bayağı kan vermeyi düşünüyorum.
Canım benimde öyle belli olmuştu. Bende bekletmiştim ve ben her zaman bekletirim gebelik haricinde hiç kuruma çizgisi çıkmamıştı. Bir kere 2 3 saat sonra çıktı ikinci çizgi gidip hemen kan verdim ve hamileydim yani demem o ki ben hep bekletirim. Gebelik yoksa o çizgi çıkmıyor canım git kanda baktır ama gözün Aydın hamilesin

Back