Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım kızlar güne modum yüksek başladım ama bi daha uyumayı planlıyorum ikinci uyanışımda muhtemelen düşecektir

Kızlar selam,

İğnenin 10.günü geceden beri adet sancılarım var söküldüm sökülcem

İğnenin etkisiyle gebelik testi yapmak istedim silik de olsa görmek için..

Daha adetime 9 gün var çok erken oluyorum

Eklentiler

• BeautyPlus_20210213100349125_save.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 26
Yaa gerçekten mi bu sabah sol kasığımın ağrısıyla uyandım. Gelişip büyüyen yumurtam soldaydı. Ama adet belirtilerimde başladı. Umudum kalmadı bu yüzden

Ahaha yok sen tazesini bulda ye bozuğu baya kötüymüş
Günaydın canım kızlar güne modum yüksek başladım ama bi daha uyumayı planlıyorum ikinci uyanışımda muhtemelen düşecektir
Günaydın canımm uyu ama modunu düşürme
Canımm 2 3 gün sonra tekrarla inşallah koyulaşırr

o kadar katılıyorum ki sana bende çıldırırım evde delice dans ederim herhalde tabi sonra hemen eşime serçe doğruca km testine giderim inanmam idrar testine

Kızlar sol göğsümde hassasiyet bugün daha da arttı sanki dokununca baya acıyo. Ama fazla mıncıklamak istemiyorum nedenini sizede söyliyim. Arkadaşım hamileyken takibini yapan ebe göğüslerinle fazla oynama erken doğuma sebep olur demiş. Yeni gebeliklerde de düşük olabilir demiş. Bana demişti ilerde sende dikkat et diye. Sizde dikkat edin varsa aman bide mıncıklaya mıncıklaya düşürmeyelim

Valla olcam gibi ağrıyor canım hiç sanmıyorum 2 3 güne yapmadan adet gelir.. Senin nasıl sancın var mı aramızda 1 gün var dimi

Göğüsleri bızıklamak prolaktini yükseltiyor canım 2 aydır bende ellemiyorum elletmiyorum

o kadar katılıyorum ki sana bende çıldırırım evde delice dans ederim herhalde tabi sonra hemen eşime serçe doğruca km testine giderim inanmam idrar testine
İğne etkisiyle bile olmadı ya çift çizgi ben biraz bozuldum açıkçası
Yaa gerçekten mi bu sabah sol kasığımın ağrısıyla uyandım. Gelişip büyüyen yumurtam soldaydı. Ama adet belirtilerimde başladı. Umudum kalmadı bu yüzden
Bence bugün ve yarın tekrarla testi ama erken gebelik testi yapma canım 14.günde pozitif olup da kan da negatif sonuç alan oldu ben de birazdan tekrarlıycam

Modum idare eder bebeğim testi tekrarlıycam birazdan o zaman nolur bilemem

Valla olcam gibi ağrıyor canım hiç sanmıyorum 2 3 güne yapmadan adet gelir.. Senin nasıl sancın var mı aramızda 1 gün var dimi
Benim şuanlık yok gibi ağrım ama ara ara giriyor canım. Bide yoğun akıntım var dünden beri rengi krem sarıya dönük
Göğüsleri bızıklamak prolaktini yükseltiyor canım 2 aydır bende ellemiyorum elletmiyorum
He prolaktini yükselttiğinden öyle sonuc olabiliyor o zaman canım. Bende bi işte acıyomu diye ara ara bakıyordumda bakmıcam artık

Hadi tekrarla bize de at

Adet sancısı bende de oldu sabah canım ya kaldım iki büklüm oldum eşim koluma girip oturttu bi yere. Ama imkanı yok adet olmam kendime çok güveniyorum bence ağrıya çok takılmayın adet olcam diye hepimizin başladı çünkü ağrısı bence olmazsın inşallah olmazsın
Hadi tekrarla bize de at
Aşkitom tek çizgi test göresin mi geldi

Bnde gebelik testi de kalmadı canım hepsini dün yaptım.

Sen ne zaman olmuştun iğneyi canım?
Yok ben hissediyorum sancının şeklinden çünkü her ay erken geliyor adetim bu sancı olunca.. Bakalım kısmet

Memnunum doktorumdan ya anlayışlı ilgili

Yok İstanbul da değilim canım ama sağol içim rahatladı korkmuştum.

Anastezi yapıldı mı hgs çekilirken

Hadi tekrarla bize de at
Al bebeğim attım tertemiz yine olmadı olmadı olmuyodu
Sen ne zaman olmuştun iğneyi canım?
Yok ben hissediyorum sancının şeklinden çünkü her ay erken geliyor adetim bu sancı olunca.. Bakalım kısmet
13.günüm bugün canım malesef negatif
Bnde gebelik testi de kalmadı canım hepsini dün yaptım.
Bugün sabah yaptım yine negatif olmadı bu ay da

Eklentiler

• IMG20210213121355.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…