Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç çıkmadı sivilce ki oldum olası hiç sivilce görmedim yüzümde ama gebelik belirtisi sivilceymişbide hadi inşallah gerçekten ondan olsun lütfen

Kızlar benimde galiba ağrılarım büyük oranda geçti. Bu akşam pek ağrım olmadı. KAsığımdaki hareketimi kısıtlayan ağrıda geçti
Benimde bu akşam hiç ağrım yok demekkli diğer günler çok ayakta kalmıştım ondandı ağrılarım. Bugün hep yattım gram ağrı yok ya da psikolojik vücudum yatmayı seviyor da olabilir

Benimde bu akşam hiç ağrım yok demekkli diğer günler çok ayakta kalmıştım ondandı ağrılarım. Bugün hep yattım gram ağrı yok ya da psikolojik vücudum yatmayı seviyor da olabilir
Benimde genel olarak gün içinde fazla yoktu kasıklarımda ama akşam başladı biraz yine

Ahh merak ettiğim soru benim de büyük büyük çıkıyo bi de
Bende hiç çıkmadı sivilce ki oldum olası hiç sivilce görmedim yüzümde ama gebelik belirtisi sivilceymişbide hadi inşallah gerçekten ondan olsun lütfen
Ahhh canım inşllah öyledir ama valla benim ilk aklıma gelen vücudumuza çok fazla hormon almış olmak geldi. Yani bir şekilde o da tepki veriyor zannımca

Benimde canım bakalım ne olacak sıkıldım artık ya başka yapıcak mısın
Aaaa snn de mi 12. Gün iğneden sonra. Bn de bugün 3 kere yaptım hızımı alamayıp. Eşimde sürekli yapma üzülüyosun diyo. Herhalde yaparım canım

Aaaa snn de mi 12. Gün iğneden sonra. Bn de bugün 3 kere yaptım hızımı alamayıp. Eşimde sürekli yapma üzülüyosun diyo. Herhalde yaparım canım
Canım etken gebelik testinde gördüysen git hemen kan ver vardır İnşllah en azından var mı yok mu şüphe etmezsin ayrıca normal gebelik testi negatif ise zaten iğnenin etkisinde geçmiş demekte. Yanş kanda pozitif olursa gebeliktendir

Bilmiyorum ama şuan çok rahatsız ediyor. Gündüz bişey yok tu akşam başladı
İnşallah iyiye işarettim yavrumm
Ohh be bugün regl olucam cümlesi duymadan uycaz şükür
Ahahah yaa benim hala var aklımda ama
Benimde çenemde var canım küçük pıtır pıtır oldu

Uzun zamandır ananas istiyordu canım ama markete gidincede unutuyordum. Bugün aldım. Şimdi kesiyimde yarın yerim derim. Ucundan bi tattım bozuk çürümüş hayattaki şansım

Uzun zamandır ananas istiyordu canım ama markete gidincede unutuyordum. Bugün aldım. Şimdi kesiyimde yarın yerim derim. Ucundan bi tattım bozuk çürümüş hayattaki şansım
Gecenin şu saatinde ya da sabahın diyebilirim ananas olsa da yesek dedim dur gideyim bende bozuğu bulayım o kadar ananas içinden
Ya o haberi aldığımda nasıl tepki veririm hiç kestiremiyorum duygu yoğunluğu yaşayıp ağlayamam bile
Tek çizgiye o kadar alıştım ki çift çizgi görünce "subhanAllah ilk defa görenler" diyip testi fırlatıp atarım Test bozukmuş baksana iki çizgi çıktı derim eşime heralde. 1 buçuk yıldır yapıyorum hep tek çizgi çünkü bunların iki çizgilisi üretilmiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…