Bende hiç çıkmadı sivilce ki oldum olası hiç sivilce görmedim yüzümde ama gebelik belirtisi sivilceymişbide hadi inşallah gerçekten ondan olsun lütfenKızlar sivilce çıkaran var mı aranızda iğneden sonra sivilce bastı suratımı ve vücudumu ergenlikte dahi sivilce çıkarmadım ben adetten adete 1 2 tane çıkıyor vücudumuza nasıl hormonlar alıyorsak tüm. Vücut tepki gösteriyor resmen ya
12. GünSenin kaçıncı gün canım
Benimde bu akşam hiç ağrım yok demekkli diğer günler çok ayakta kalmıştım ondandı ağrılarım. Bugün hep yattım gram ağrı yok ya da psikolojikKızlar benimde galiba ağrılarım büyük oranda geçti. Bu akşam pek ağrım olmadı. KAsığımdaki hareketimi kısıtlayan ağrıda geçti
Benimde canım bakalım ne olacak sıkıldım artık ya başka yapıcak mısın12. Gün
Benimde genel olarak gün içinde fazla yoktu kasıklarımda ama akşam başladı biraz yineBenimde bu akşam hiç ağrım yok demekkli diğer günler çok ayakta kalmıştım ondandı ağrılarım. Bugün hep yattım gram ağrı yok ya da psikolojikvücudum yatmayı seviyor da olabilir
Erken olanda silikte olsa çıkmıştı ama diğerinde hiç çizgi yoktu canım. Geldim gittim baktım çizgiyi göremeyince attım çöpeSende bi atsana canım kızlar daha iyi görüyo bi bakarız ikinci çizgi hiç mi yok diye
Ahh merak ettiğim soru benim de büyük büyük çıkıyo bi de
Ahhh canım inşllah öyledir ama valla benim ilk aklıma gelen vücudumuza çok fazla hormon almış olmak geldi. Yani bir şekilde o da tepki veriyor zannımcaBende hiç çıkmadı sivilce ki oldum olası hiç sivilce görmedim yüzümde ama gebelik belirtisi sivilceymişbide hadi inşallah gerçekten ondan olsun lütfen
Aaaa snn de mi 12. Gün iğneden sonra. Bn de bugün 3 kere yaptım hızımı alamayıp. Eşimde sürekli yapma üzülüyosun diyo. Herhalde yaparım canımBenimde canım bakalım ne olacak sıkıldım artık ya başka yapıcak mısın
Canım etken gebelik testinde gördüysen git hemen kan ver vardırAaaa snn de mi 12. Gün iğneden sonra. Bn de bugün 3 kere yaptım hızımı alamayıp. Eşimde sürekli yapma üzülüyosun diyo. Herhalde yaparım canım
Ben atmadım bekliyorum belki çokar sonradan diyeErken olanda silikte olsa çıkmıştı ama diğerinde hiç çizgi yoktu canım. Geldim gittim baktım çizgiyi göremeyince attım çöpeYaptığımda atarım
O da olabilir canım bilemiyorum valla ya herşey olabilirAhhh canım inşllah öyledir ama valla benim ilk aklıma gelen vücudumuza çok fazla hormon almış olmak geldi. Yani bir şekilde o da tepki veriyor zannımca
Belki de hormondandır ama inşallah gebelik belirtisi çıkar canımmAhhh canım inşllah öyledir ama valla benim ilk aklıma gelen vücudumuza çok fazla hormon almış olmak geldi. Yani bir şekilde o da tepki veriyor zannımca
Tamam canımErken olanda silikte olsa çıkmıştı ama diğerinde hiç çizgi yoktu canım. Geldim gittim baktım çizgiyi göremeyince attım çöpeYaptığımda atarım
Ya o haberi aldığımda nasıl tepki veririm hiç kestiremiyorum duygu yoğunluğu yaşayıp ağlayamam bileBelki de hormondandır ama inşallah gebelik belirtisi çıkar canımm
İnşallah iyiye işarettim yavrummBilmiyorum ama şuan çok rahatsız ediyor. Gündüz bişey yok tu akşam başladı
Ahahah yaa benim hala var aklımda amaOhh be bugün regl olucam cümlesi duymadan uycaz şükür
Benimde çenemde var canım küçük pıtır pıtır olduKızlar sivilce çıkaran var mı aranızda iğneden sonra sivilce bastı suratımı ve vücudumu ergenlikte dahi sivilce çıkarmadım ben adetten adete 1 2 tane çıkıyor vücudumuza nasıl hormonlar alıyorsak tüm. Vücut tepki gösteriyor resmen ya
Demekki hepimize etki etmiş.İnşallah iyiye işarettim yavrumm
Ahahah yaa benim hala var aklımda ama
Benimde çenemde var canım küçük pıtır pıtır oldu
İnşallah bi bende yookDemekki hepimize etki etmiş.inşlllah gebelik belirtisidir
İnşallah canımDemekki hepimize etki etmiş.inşlllah gebelik belirtisidir
Gecenin şu saatinde ya da sabahın diyebilirim ananas olsa da yesek dedimUzun zamandır ananas istiyordu canım ama markete gidincede unutuyordum. Bugün aldım. Şimdi kesiyimde yarın yerim derim. Ucundan bi tattım bozuk çürümüşhayattaki şansım
Tek çizgiye o kadar alıştım ki çift çizgi görünce "subhanAllah ilk defa görenler" diyip testi fırlatıp atarımYa o haberi aldığımda nasıl tepki veririm hiç kestiremiyorum duygu yoğunluğu yaşayıp ağlayamam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?