Ayneeeen bana da mucize gibi acaba bilinç altımızı böyle mi kodladık yaa çok mucize ben buna sahip olamam gibiAy inşallah canım bu ay için değil tamamen umudu kesersem artık olmucak diye o zaman veririm
Hee tamam yok gececeğini düşünmedimde belki bi zararı vardır diye. Zaten benim doktor o işaret parmağını döşüme vura vura 'sen pko doğdun pko ölüceksin. Hastalık değil sendrom' dedi. O gün bugündür pekte umrumda değil pkotabi kontrol altına alınması gerek sadece
Yaaa banada çokk büyük mucize bişeymiş gibi geliyor. Sanki hiç olmucakmış gibi
Ay olabilir gerçektenn bu yüzden de beynimiz hamilelikle ilgili yapabileceklerini yapamıyor olabilirmiAyneeeen bana da mucize gibi acaba bilinç altımızı böyle mi kodladık yaa çok mucize ben buna sahip olamam gibi
Valla benim aklımda bu. Çok mucize gibi görüyorum. Özellikle hamileliği hani içinde bi canlının yaşaması haraket etmesi bekarken hamilelere aşırı sevgi dolu ve hayranlıkla bakardım. Şimdi de öyle gerçi bak etrafına bunun kadınlığın parçası gibi gören herkes hamileAy olabilir gerçektenn bu yüzden de beynimiz hamilelikle ilgili yapabileceklerini yapamıyor olabilirmi
Kesinlikle öyle valla bilinçaltının hertürli şeyi yapabileceğine inanıyorum benValla benim aklımda bu. Çok mucize gibi görüyorum. Özellikle hamileliği hani içinde bi canlının yaşaması haraket etmesi bekarken hamilelere aşırı sevgi dolu ve hayranlıkla bakardım. Şimdi de öyle gerçi bak etrafına bunun kadınlığın parçası gibi gören herkes hamile
Progestandan dolayı pozitif çıkmama ihtmali var mı ki acabaBen önceki ilaç kullandıgımda da progestanı fitil olarak alıodum etkisi yok. Hiç bişy cıkmıyordu.
Ewt bnm de erken testte 2. Çizgi silik çıktı. Normal kaset tipi testte negatifTestler bunlar
Yok hayatım alakası yokProgestandan dolayı pozitif çıkmama ihtmali var mı ki acaba
İyiye işaret olsun.Kızlar benimde galiba ağrılarım büyük oranda geçti. Bu akşam pek ağrım olmadı. KAsığımdaki hareketimi kısıtlayan ağrıda geçti
Senin kaçıncı gün canımEwt bnm de erken testte 2. Çizgi silik çıktı. Normal kaset tipi testte negatif
Ay canım kuyruk sokumu ağrısınıda bikAç yerde belirti olarak gördüm. Ama ilişkiden sonra neden oldu acaba. Yumurtlamadanmı ağrıdı aceepİyiye işaret olsun.
ayıptır söylemesi bişy sorcam.
ben iğne vuruldugu gün degerlendirdim ve ogun ilşkiden iki saat sonra aşiırı kuyruksokumum agrımıştı ve şuandada var . Çok rahatsız edici. Bide belimde agrı var öğlen başlayan regli olcakmış gibi. Ama kuyruk sokumunu anlayamadım
Bilmiyorum ama şuan çok rahatsız ediyor. Gündüz bişey yok tu akşam başladıAy canım kuyruk sokumu ağrısınıda bikAç yerde belirti olarak gördüm. Ama ilişkiden sonra neden oldu acaba. Yumurtlamadanmı ağrıdı aceep
Ohh be bugün regl olucam cümlesi duymadan uycaz şükürKızlar benimde galiba ağrılarım büyük oranda geçti. Bu akşam pek ağrım olmadı. KAsığımdaki hareketimi kısıtlayan ağrıda geçti
Sen çıkcan bayan belirtiÜf çok merak ediyorum ya bu ay hamile kalanlar çıkcak mı içimizden acaba inşallah çıkar
Sende bi atsana canım kızlar daha iyi görüyo bi bakarız ikinci çizgi hiç mi yok diyeEwt bnm de erken testte 2. Çizgi silik çıktı. Normal kaset tipi testte negatif
Ahh merak ettiğim soru benim de büyük büyük çıkıyo bi deKızlar sivilce çıkaran var mı aranızda iğneden sonra sivilce bastı suratımı ve vücudumu ergenlikte dahi sivilce çıkarmadım ben adetten adete 1 2 tane çıkıyor vücudumuza nasıl hormonlar alıyorsak tüm. Vücut tepki gösteriyor resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?