Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayneeeen bana da mucize gibi acaba bilinç altımızı böyle mi kodladık yaa çok mucize ben buna sahip olamam gibi

Ayneeeen bana da mucize gibi acaba bilinç altımızı böyle mi kodladık yaa çok mucize ben buna sahip olamam gibi
Ay olabilir gerçektenn bu yüzden de beynimiz hamilelikle ilgili yapabileceklerini yapamıyor olabilirmi

Ay olabilir gerçektenn bu yüzden de beynimiz hamilelikle ilgili yapabileceklerini yapamıyor olabilirmi
Valla benim aklımda bu. Çok mucize gibi görüyorum. Özellikle hamileliği hani içinde bi canlının yaşaması haraket etmesi bekarken hamilelere aşırı sevgi dolu ve hayranlıkla bakardım. Şimdi de öyle gerçi bak etrafına bunun kadınlığın parçası gibi gören herkes hamile

Kesinlikle öyle valla bilinçaltının hertürli şeyi yapabileceğine inanıyorum ben

Kızlar benimde galiba ağrılarım büyük oranda geçti. Bu akşam pek ağrım olmadı. KAsığımdaki hareketimi kısıtlayan ağrıda geçti

Kızlar benimde galiba ağrılarım büyük oranda geçti. Bu akşam pek ağrım olmadı. KAsığımdaki hareketimi kısıtlayan ağrıda geçti
İyiye işaret olsun.
ayıptır söylemesi bişy sorcam.
ben iğne vuruldugu gün degerlendirdim ve ogun ilşkiden iki saat sonra aşiırı kuyruksokumum agrımıştı ve şuandada var . Çok rahatsız edici. Bide belimde agrı var öğlen başlayan regli olcakmış gibi. Ama kuyruk sokumunu anlayamadım

Ay canım kuyruk sokumu ağrısınıda bikAç yerde belirti olarak gördüm. Ama ilişkiden sonra neden oldu acaba. Yumurtlamadanmı ağrıdı aceep

Kızlar sivilce çıkaran var mı aranızda iğneden sonra sivilce bastı suratımı ve vücudumu ergenlikte dahi sivilce çıkarmadım ben adetten adete 1 2 tane çıkıyor vücudumuza nasıl hormonlar alıyorsak tüm. Vücut tepki gösteriyor resmen ya

Ahh merak ettiğim soru benim de büyük büyük çıkıyo bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…