Evet evet canım bence de mantıklı ve heyecanlı. Siz yapın o zaman bende pazartesimi başlasamKıyamam ben sanaerken evet benim yarın 12. Gün malum test günü yaklaşıyo önceden yapmamın sebebi iğne etkisinin azaldığını görmek ya da bebekten dolayı artış görmek ovülasyon testi misali yani
O zaman yap kuşum ne olcak şimdi tadını çıkaralım negatifse çok üzülcez zaten 3 gün sonraAynen ama dayanamıyorum ki ben biliyosun beni gelse bugün yapcaktım
Bi de alıştıra alıştıra öğreniriz diyorum canım birden vurmaz yüzümüzeEvet evet canım bence de mantıklı ve heyecanlı. Siz yapın o zaman bende pazartesimi başlasam
Ahaha evettBi de alıştıra alıştıra öğreniriz diyorum canım birden vurmaz yüzümüze
Hoşgeldin canım maşallah yumurtalaraBen hiçbir ilaç kullanmadım ama baya şiddetli yumurtlama yaşadım 4. Gündeyimbakalım bende bekliyorum beni de alın aranıza
Ben de selam ritüel i mi denesem 10 beğeniye denerimAhaha evettama ben izledimizmi bilmiyorum ama eltilerin savaşındaki gibi zıplaya zıplaya ağlamak istiyorum pozitifi alınca
Gebe kalanlar mı bunlar acabaBakın ne buldumEki Görüntüle 2781222
Hoşgeldin canım gel buyur tabi, nasıl şiddetli yumurtlama yaşadınnBen hiçbir ilaç kullanmadım ama baya şiddetli yumurtlama yaşadım 4. Gündeyimbakalım bende bekliyorum beni de alın aranıza
2. Sırada 11. Gün demişlerrBakın ne buldumEki Görüntüle 2781222
O nasıl oluyor kızBen de selam ritüel i mi denesem 10 beğeniye denerim
Hoş buldum canımHoşgeldin canım maşallah yumurtalarainşallah olumlu olur sonucu
O nasıl oluyor kız
Canım nasılsın bugün sen ben bugün biraz fazla ayakta kaldım misafir vardı yeni uzandım belim ve karnım halen ağrıyor.Hoşgeldin canım gel buyur tabi, nasıl şiddetli yumurtlama yaşadınn
2. Sırada 11. Gün demişlerr
HoşgeldinHoş buldum canımhe ya ilk defa bu kadar ağrı oldu bakalım rabbim hayırlı kılsın sonuçları Bat ne zaman benim 26 Şubat
2 3 gün daha bekleyip kan ver benceYa kızlar ne sorcam ben ayın birinde 00:30 da yaptım catlatmayi 2sinde de aşılama oldu ne zaman yapayım testi pazartesiyi beklesem mi çatlamadan sayarsak yarın 12 pazartesi 14 aşılamadan sayarsak yarın 10 bilemedim
3 gün önce sabah uyandım allahım kasıkslarım belim çatlıyor elimle dahi kasığıma dokunamıyordum hatta sal sarayım dedim ağrıdan saramadım sürekli şeffaf akıntı oldu ama tabi ben o gün değil ertesi gün evime geçtim umarım nasip olur .. 4 gün oldu hala ağrılar varHoşgeldin canım gel buyur tabi, nasıl şiddetli yumurtlama yaşadınn
2. Sırada 11. Gün demişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?